This version of the page http://www.pg.com.ua/comet.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Миючі та чистячі засоби / Comet



P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання



Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби

Dreft
Ariel
Tide
Bonux
ACE
Lenor
Comet

Fairy
Mr. Proper
Gala
DAX

Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування



Знайти на сайті



Миючі та чистячі засоби

Comet

Вперше чистячий порошок Comet було випущено на ринок США ще в 1956р., та він і досі є дуже популярним засобом для чищення і дезінфекції. В Україні Comet з'явився в 1997р.

Comet має дезінфікуючі властивості, відчищає складні плями і вбиває збудників бактеріальних хвороб. Головною особливістю порошків Comet є унікальне поєднання абразивного компоненту і хлоринолу. Це сполука, що спеціально призначена для використання в житлових приміщеннях та здатна м'яко проникати усередину поверхні і видаляти навіть найскладніші плями.

Завдяки цьому Comet очищує не тільки поверхневі забруднення, але і плями, що в'їлися в поверхню.

Здатність Comet вичищати як свіжі, так і застарілі плями, що глибоко в'їлися, робить його універсальним засобом для чищення. Завдяки цьому, Comet придатний для всіх видів поверхонь. Плита, кахель, раковина, ванна, унітаз, кухонні меблі і стіл перевтіляться і засяють чистотою завдяки дбайливій турботі Comet. Ви можете бути спокійними за гігієну у Вашому домі. Comet досягає відмінних результатів і за допомогою хлоринолу вбиває 99,9% усіх відомих бактерій, забезпечуючи потрібний захист Вашої родини.

Comet проти іржі - спеціалізований продукт, призначений для видалення плям іржі, що видаляє іржу в два етапи. Спочатку він проникає вглиб плями і легко розчиняє структуру іржі. Потім активні інгредієнти захоплюють частки іржі і, утворивши з ними стійку сполуку, не дають закріпитися на поверхні знов. Активні інгредієнти починають діяти одразу під час контакту з поверхнею, завдяки чому шкода для емалі мінімізується.

Крім порошків, у асортименті Comet гідне місце займають гелі Comet, що також видаляють жир і найскладніші забруднення та вбивають мікроби. Comet гель добре видаляє нагар з плити. Щоб видалити забруднення, що складно виводяться, достатньо лише залишити гель на більш тривалий час. Для миття підлоги й алюмінієвих поверхонь рекомендовано розчиняти гель у воді (2 ковпачка гелю на 5 л теплої води).

Питання та відповіді:

Чим Comet відрізняється від інших засобів для чищення?
Звичайні порошки містять абразив на основі силікатного піску. Вони жорстко діють на поверхню, руйнуючи її. На відміну від них, абразивний компонент Comet має крейдову основу. Це забезпечує м'який і дбайливий контакт із поверхнею, що очищують.
Що таке хлоринол?
Хлоринол - це сполука, призначена для використання в житлових приміщеннях. Він м'яко проникає вглиб поверхні і видаляє навіть найскладніші забруднення.

Як користуватися Comet для дезінфекції?
Нанесіть 10 г на 1 м2 поверхні, залиште на 10 хв. і змийте водою.

Яких заходів безпеки потрібно дотримуватися під час використання Comet?
Не застосовуйте Comet для чищення виробів зі срібла. Не використовуйте порошок одночасно з іншими засобами для миття і чищення. Під час роботи з порошком рекомендовано використовувати рукавички чи захисні креми. Якщо Comet потрапив в очі, необхідно ретельно промити їх водою.

У чому відмінність гелю Comet від порошку Comet?
Головна відмінність у тому, що Comet порошок містить абразивні речовини (натрієва сіль). В усьому решта використання гелю чи порошку залежить від уподобань споживачів.

На упаковці написано, що Comet Гель містить хлоровмісні відбілювачі. Що це за відбілювачі?
Це гіпохлорит натрію.

Чи може Comet Гель видалити іржу?
Якщо іржа не в'їлася і знаходиться на поверхні, то можна спробувати видалити її за допомогою Comet Гелю. Для іржі, що глибоко в'їлася, рекомендуємо Comet проти іржі.

Чи можна мити посуд за допомогою Comet Гелю?
Так, можна. Проте для алюмінієвого посуду ми рекомендуємо використовувати гель у розбавленому вигляді (2 ковпачки гелю на 5 л води). Крім того, ми не радимо мити Comet Гелем столовий посуд (тарілки, чашки, столові прибори), а також вироби з деревини, оскільки може залишитися неприємний запах хлору, що може зіпсувати смак їжі.

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту