This version of the page http://www.pg.com.ua/blend_a_med.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби по догляду за ротовою порожниною / Blend-a-Med



P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання



Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною

Blend-a-Med

Blend-a-med Натхнення від природи
Електричні зубні щітки Blend-a-Med Spinbrush
Oral-B

Електротовари та прилади для домашнього користування



Знайти на сайті



Засоби по догляду за ротовою порожниною

Blend-a-Med

Ніщо нам не дається так легко і не ціниться так дорого, як посмішка. Посміхаючись, людина використовує всього 17 м'язів обличчя. Хмурячись - вже 43 м'язи. Посмішка - чудовий спосіб розслабитись та відпочити, а також підняти настрій собі та іншим. Посміхніться - і вам посміхнуться у відповідь. Проста щира посмішка непомітно зближує людей. Посмішка, що йде від щирого серця, несе в собі добро та турботу. Кожного разу, посміхаючись, мі потроху покращуємо цій світ.

Але погодьтеся, нелегко широко посміхатися, якщо Ви не впевнені в здоров'ї та красі своїх зубів. Як відомо, будь-які хвороби краще не лікувати, а запобігати їм. Для зубів ця істина має особливе значення, адже зуб - єдиний орган людського організму, який не здатний самовідновлюватися. Ось чому варто знати більше про гігієнічну профілактику зубних захворювань - тоді знати про самі захворювання Вам доведеться значно менше.

Карієс - найвідоміше захворювання зубів. Ця хвороба починається непомітно. Спочатку під час та після їжі на поверхні зубів утворюється кислота, яка розчиняє мінеральні компоненти емалі (процес демінералізації). Якщо цей процес не зупинити, то в емалі утворюються дірки і зуб починає руйнуватися. Однак з ним слід боротися не лише тим, у кого він вже є.

Якщо у Вас білі плями на емалі (що свідчить про початок карієсу) чи загалом слабка зубна емаль, то Ваше першочергове завдання - захист від карієсу. В цьому разі слід обирати пасту із підвищеним вмістом фтору.

Сьогодні Blend-a-med презентує унікальну систему з формулою CalciStat! Вона піклується про здоров'я емалі, захищаючи зуби від карієсу. Протягом кількох секунд CalciStat застосовує активний фтор, що сприяє насиченню зубної емалі натуральним кальцієм, який міститься в організмі. Завдяки цьому пасти Blend-a-med CalciStat попереджають виникнення карієсу і навіть загоюють мікроскопічні тріщинки в емалі.

Колекція паст Blend-a-med охоплює весь спектр потреб догляду за зубами. Ви можете бути упевнені, серед паст Blend-a-med знайдеться саме та, що підійде особисто вам. І це природно, оскільки Blend-a-med розробляється за участі фахівців, які добре знаються на хворобах порожнини рота.

Більше про продукцію Blend-a-med Ви можете дізнатись на нашому сайті
http://www.blend-a-med.ua/products/all


Це цікаво!

Чи знаєте ви, що:

  • емаль є найтвердішим і найщільнішим матеріалом організму людини
  • щоб зруйнувати 1мл емалі, його треба чистити 250 років
  • середня людина витрачає приблизно 600 тюбиків зубної пасти протягом свого життя
  • зубні пасти, які складалися з добре подрібнених абразивних матеріалів, використовувалися греками
  • звичка викурювати "одну пачку на день" може коштувати втрати, як мінімум, 2 зубів кожні 10 років. Це в 2 рази більше, ніж для людей, що не палять.
  • язик - найбрудніша частина людського тіла. На 1 кв.см язика знаходиться більше бактерій, ніж на будь-якій іншій частині тіла.

Наша інформаційна лінія: 8 800 500 4 800


Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту