This version of the page http://www.pg.com.ua/application_process_step2.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Кар'єра / Процес відбору / Крок 2. Online тестування



P&G Україна  
Basic info in English

Кар'єра в P&GЧому P&G?Відділи компаніїВідкриті вакансіїПроцес відборуКритерії відборуСтудентам
Find A Job and Apply






Returning User
View your job submissions.








Інформація про продукцію



Сайти марок




Крок 1. Заповнення анкети
Крок 2. Online тестування

Часті запитання про online тестування

Крок 3. Тест на оперативність мислення
Крок 4. Інтерв'ю


Відкриті вакансії

Пройди тренувальний тест (PST)

Підписатись на розсилку кар'єрних можливостей Проктер енд Гембл


Знайти на сайті



Процес відбору

Крок 1

Заповнення
анкети
Крок 2

Online
тестування
Крок 3

Тест на
оперативність
мислення
Крок 4

Інтерв'ю

Крок 2. Online тестування

У разі, якщо Ваші дані відповідають базовим вимогам до вибраної позиції, відразу ж після заповнення заявки Ви побачите посилання на наступний етап відбору - online анкету. Ви можете відкласти проходження online анкети та надіслати посилання на анкету до себе на електронну пошту. Будь ласка, зверніть увагу, що ви маєте 48 годин, щоби відповісти на online анкету.

Online анкета є обов'язковим етапом відбору до P&G. Вона являє собою спосіб попередньої оцінки кандидата на відповідність базовим критеріям за конкретною вакансією.

Ви матимете можливість вибрати мову проходження анкети, у тому числі Вам буде запропоновано український варіант. Анкета містить близько 50 запитань (кількість запитань залежить від тієї позиції, на яку ви подавали заявку). Запитання анкети пропонують декілька варіантів відповідей. Приблизний час, який вам знадобиться для проходження анкети - 30 хвилин.

Ґрунтуючись на тій інформації, яку Ви надали у заявці та онлайн анкеті, буде прийнято рішення про доцільність звернення до наступних етапів відбору.

Якщо Ваші навички та інтереси відповідають позиції, ми надішлемо Вам запрошення на проходження тесту на оперативність мислення.

Часті запитання про Online Тестування

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту