This version of the page http://www.pg.com.ua/action_win_with_shamtu.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Акція від Проктер енд Гембл "Вигравай з Shamtu"



P&G Україна  
Basic info in English




Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Акція від Проктер енд Гембл "Вигравай з Shamtu"

Офіційні правила та умови Акції "Вигравай з Shamtu" (надалі - "Правила")

1. Організатор/Виконавець Акції, територія і строк (термін) проведення Акції

1.1. Організатором Акції "Вигравай з Shamtu" (надалі - "Акція") є ТОВ "Проктер енд Гембл Україна". Реквізити Організатора: вул. Ігоревська/Набережно-Хрещатицька, 13/5 (літ.А), м. Київ, Україна тел. (044) 490-09-00, код ЄДРПОУ 19341005 (надалі - "Організатор Акції").

1.2. За замовленням Організатора Акція проводиться ТОВ "Об'єднана консалтингово - інвестиційна компанія". Реквізити Виконавця Акції: просп. Оболонський 23-А, 04205, м. Київ, Україна тел.: (044) 490 - 90 - 88, код ЄДРПОУ 32307484 (надалі - "Виконавець Акції").

1.3. Акція проводиться на всій території України в місцях продажу Акційної продукції.

1.4. Акція проводиться з 05 вересня 2006 року до 15 грудня 2006 року включно (далі за текстом - "строк проведення Акції" або "тривалість Акції").

2. Право на участь

2.1 У Акції можуть брати участь будь-які громадяни України, які проживають на території України та досягли повноліття (18 років). Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь: працівники Організатора/Виконавця Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки); Участь в Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних і недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавстсва України.

2.2. Продукція, що бере участь у Акції: будь-яка упаковка шампуня Shamtu 200 та 380 мл з логотипом Акції на упаковці (надалі - "Акційна продукція").

2.3. Для участі в Акції необхідно: в період проведення Акції здійснити покупку хоча б однієї упаковки Акційної продукції; ознайомитись з умовами проведення Акції на зворотній стороні упаковки Акційної продукції; відірвати скретч-картку, закріплену на упаковці Акційної продукції, зтерти захисну смугу, нанесену на внутрішню сторону скретч-картки. Учасники акції, чия скретч-карта виявиться виграшною, тобто під захисною смугою буде надпис "11-місячна передплата на "Ліза" або "піврічна передплата на "Ліза", мають надіслати листом наступну інформацію, а саме прізвище, ім'я, по-батькові, номер телефону, адресу (індекс, місто, вулиця, будино, квартира), копію першої сторінки паспорту, копію Довідки про присвоєння ідентифікаційного коду, а також виграшну скретч-картку за поштовою адресою: а/с "Вражаючий об'єм" 04111, Київ, щонайбільше до 15 грудня 2006 року включно (контроль згідно поштового штемпеля). У разі виникнення питань стосовно необхідної інформації, яку необхідно надіслати або питань, щодо визначення чи е скретч-карта виграшною, необхідно зателефонувати за номером гарячої лінії, вказанному на скретч-картці - 8 800 300 18 30

2.4. Організатор Акції має право відмовити в наданні Заохочення особі, яка неправильно, нерозбірливо або не повністю надала інформацію учасника Акції і/або не дотрималась умов цих Правил. При цьому така особа не має права на одержання від Організатора / Виконавця Акції будь-якої компенсацї. Організатор Акції не несе відповідальності за несвоєчасне отримання листів, яке відбулось не з вини Організатора.

2.5. Учасником Акції вважається особа, яка належним чином виконала усі вимоги даних Правил та вчасно надіслала всі вказані вище дані і скретч-карту за вказаною в п.2.3. Правил адресою.

3. Заохочення

3.1. Учасники Акції мають можливість одержати наступне Заохочення:

- піврічну (з лютого до серпня включно 2007 року) підписку на журнал "Ліза" - у разі придбання упаковки Акційної продукції 200 мл (надалі - "Заохочення")
або
- 11 місячну (з лютого до грудня включно 2007 року) підписку на журнал "Ліза" - у разі придбання упаковки Акційної продукції 380мл (надалі - "Заохочення").

3.2. Фонд Заохочень Акції визначений Організатором Акції. Всього Фонд Заохочень Акції складає 507 (п'ятсот сім) підписок на журнал "Ліза" на 11 (одинадцять) місяців і 642 (шістсот сорок дві) підписки на журнал "Ліза" на 6 (шість) місяців.

3.3. Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або будь-якім іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають. Передача права на отримання Заохочення іншій особі не допускається.

4. Порядок визначення переможців Акції

4.1. Переможці Акції визначаються відповідно до цих Правил та з дотриманням такої процедури: виграшні скретч-карти, упаковок Акційної продукції друкуються заздалегідь до початку Акції (05 вересня 2006 року) у обмеженому тиражі, а саме 507 скретч-карт з надписом 11-місячна передплата на "Ліза" та 642 скретч-карти з надписом піврічна передплата на "Ліза". Кількість виграшних скретч-карт затверджено компетентною спільною комісією Організатора і Виконавця. Підставою для виграшу передплати на журнал "Ліза" на 11 місяців є наявність під захисною смугою скретч-карти надпису "11-місячна передплата на "Ліза", а для виграшу передплати на журнал "Ліза" на 6 місяців - наявність під захисною смугою скретч-карти надпису "піврічна передплата на "Ліза".

4.2. Переможцями акції вважатимуться Учасники, текст упаковки Акційної продукції яких на скретч-карті співпадатиме з надписом "11-місячна передплата на "Ліза" або "піврічна передплата на "Ліза" і які вчасно надіслали дані, вказані в п.2.3. даних Правил.

5. Порядок і термін отримання Заохочень

5.1. Заохочення надсилаються Виконавцем Акції за його рахунок Переможцям Акції поштою одноразово протягом січня 2007 року за адресою, яка була вказана Учасниками Акції у листах, вказаних в п.2.3. даних Правил.

5.2. Заохочення зберігатимуться на пошті протягом тридцяти календарних днів від дати надходження. Заохочення, які не будуть забрані з пошти протягом цього строку, повертаються Виконавцеві Акції, відповідні Переможці Акції втрачають право на них та не мають права вимагати будь-якої компенсації. Організатор/ Виконавець не розглядає претензій щодо надання Заохочень, які не були забрані з пошти в зазначений вище термін.

5.3. Оподаткування вартості Заохочень здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Організатор Акції провадить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб Учасників Акції, що отримали заохочення, за власний кошт та направляє інформацію про отримання Заохочення, нарахування та сплату податку до відповідних податкових органів. В подальшому Організатор і/або Виконавець Акції не несе відповідальності стосовно зобов'язань Переможців Акції, що одержали заохочення, у відношенні сплати податку з доходів фізичних осіб.

6. Обмеження

6.1. Відповідальність Організатора/Виконавця Акції не виходить за межі вартості та кількості Заохочень, вказаних у цих Правилах.

6.2. Організатор Акції не несе відповідальності за роботу поштових служб, внаслідок яких поштові відправлення не надійшли, надійшли із запізненням, були загублені або пошкоджені.

6.3. Організатор/Виконавець Акції не несе відповідальності за неможливість надіслання Заохочення Переможцям Акції з будь-яких причин, що не залежать від Організатора/Виконавця Акції, в т.ч. у випадку, якщо контактна адреса, ім'я та/або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку з Переможцем були вказані невірно та/або нерозбірливо, або змінено тощо. При цьому такий Переможець не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

6.4. Організатор Акції не бере на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно прав на скретч-карти, що надають право на одержання Заохочень, або стосовно самих Заохочень. Організатор акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасникми Акції і прав на одержання Заохочень. Організатор Акції не бере на себе відповідальність за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

6.5. Організатор Акції не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих Заохочень Переможцями Акції після їх одержання, та за неможливість Переможця Акції скористуватись наданим заохоченням з будь-яких причин.

6.6. Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожар, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Виконавця Акції обставини.

6.7. Отримання Заохочення передбачено тільки Учасниками Акції, та не може розглядатися як грошове зобов'язання. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, де Заохочення буде предметом угоди або засобом платежу.

7. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

7.1. Інформування щодо правил та умов проведення Акції здійснюється за допомогою розміщення офіційних Правил Акції на Інтернет-сайті www.pg.com.ua та розміщення скороченої інформації правил участі в Акції в журналі "Ліза" № 36 від 04.09.06. Додаткова інформація щодо Акції надається за телефоном гарячої лінії 8 800 300 18 30 протягом усього строку проведення Акції. Дзвінки зі стаціонарних телефонних номерів є безкоштовними. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів відповідного оператора.

7.2. Зміна та доповнення правил та умов Акції можлива у випадку їх затвердження Організатором Акції та обнародування в тому ж порядку, що зазначений в п. 7.1.. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил.

8. Надання інформації

8.1. Для участі в Акції необхідним є надання особистої інформації, що визначено цими Правилами, зокрема: прізвища, імені, по-батькові, номера телефону, адреси (індекс, місто, вулиця, будинок, квартира), ксерокопії першої сторінки паспорту та ксерокопії Довідки про присвоєння ідентифікаційного коду, надісланих поштовим листом разом із виграшною скреч-карткою за адресою: а/с "Вражаючий об'єм", 04111, Київ.

8.2. Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові передати Заохочення Переможцям, що мають на них право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості. Ці відомості можуть бути змінені Учасниками в будь-який час протягом усього терміну дії Акції шляхом надсилання додаткової інформації Організатору Акції.

8.3. Організатор Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України..

8.4. Беручи участь у Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором/Виконавцем Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема , на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою , у тому числі право публікації його імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудио- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території, терміну та способу такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором/Виконавцем Акції та/або третіми особами.

9. Інші положення

9.1. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Умов, і/або питань, не урегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

9.2. Результати Акції є остаточними і не підлягають переглядові.

9.3. Листи та скретч-картки, надіслані Учасниками Акції, переходять у власність Організатора Акції і не повертаються Учасникам Акції.

9.4. Надісланням листа Учасника відповідно до цих Правил Учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами та умовами Акції і повну згоду з ними. Порушення Учасником цих Правил та умов Акції або відмова Учасника від виконання цих Правил та Умов, надання недостовірної інформації у листі Учасника автоматично позбавляє його права на одержання Заохочення.

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту