This version of the page http://www.pg.com.ua/best_employer.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Роботодавець № 1 України у 2004 році



P&G Україна  
Basic info in English




Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Роботодавець № 1 України у 2004 році

За результатами незалежного рейтингу компанія "Проктер енд Гембл" визнана "Роботодавцем № 1 України у 2004 році" серед усіх компаній в усіх галузях...

За результатами незалежного дослідження, компанія "Проктер енд Гембл" визнана "Кращим роботодавцем в Україні" у 2004 році! Дослідження проводилось рекрутинговим агентством "Addforce" на замовлення журналу "Кореспондент". Під час опитування респондентам було поставлено питання, в якій з компаній вони б хотіли працювати. Серед 150 компаній, що було названо, Проктер енд Гембл посіла почесне 1 місце з великою перевагою над рештою компаній-претендентів на це звання.

В країні компанія надає робочі місця більш ніж 1700 громадянам. До того ж, ще більш ніж 1000 робітників працюють у українських компаніях-дистриб'торів "Проктер енд Гембл".

Ми пишаємось статусом "Кращого роботодавця в Україні", оскільки для нас це означає визнання нашого вкладу у розвиток української економіки та загального добробуту з боку Українського суспільства. Тому що де б не працювала компанія "Проктер енд Гембл", її девізом завжди залишається: "Ми поруч, щоб покращити життя".

"Проктер енд Гембл" в Україні - це компанія, що піклується про своїх робітників, має високу корпоративну культуру та політику, цінності та принципи, є соціально відповідальною та турбується про суспільство, у якому працює, всіма доступними методами.

Ми зробимо все для того, щоб і надалі бути гідними цього почесного звання!

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту