This version of the page http://www.pg.com.ua/bam_complete7_add.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Зміни та доповнення до Офіційних правил та умов Акції "Переконайся в покращенні за 7 днів з Blend-A-Med Complete 7"



P&G Україна  
Basic info in English




Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Акція від Blend-a-med "Переконайся в покращенні за 7 днів з Blend-A-Med Complete 7"

Зміни та доповнення до Офіційних правил та умов Акції "Переконайся в покращенні за 7 днів з Blend-A-Med Complete 7" (надалі - Правила).

У зв'язку з продовженням до 31 липня 2006 року строку проведення Акції "Переконайся в покращенні за 7 днів з Blend-A-Med Complete 7" вносяться наступні зміни до Правил:

1. П. 1.4 Правил викладається у наступній редакції:

"1.4. Акція проводиться з 01 квітня 2006 року до 31 липня 2006 року включно (далі за текстом - "строк проведення Акції" або "тривалість Акції")."

2. П. 1.5 Правил викладається у наступній редакції:

"1.5. До участі в Акції приймаються листи Учасників, що надіслані до 31 липня 2006 року (згідно поштового штемпеля). Організатор/Виконавець Акції не несе відповідальності за несвоєчасне надходження листів, що трапилось не з вини Організатора/Виконавця."

3. П. 2.4 Правил викладається у наступній редакції:

"2.4. Лист Учасника Акції, що містить повний комплект інформації, що визначений пунктом 2.3., надісланий Організатору щонайбільше до 31 липня 2006 року і отриманий з дотриманням цих Правил визнається як такий, що бере участь у Акції. До участі в Акції допускаються лише листи, що містять всі дані, передбачені п.2.3 цих Правил. Організатор Акції має право відмовити в участі в Акції і наданні Заохочення особі, яка неправильно, не повністю або нерозбірливо надала інформацію і/або не дотрималась цих Правил."

4. П.4.1 Правил викладається у наступній редакції:

"4.1. Переможці Акції визначаються відповідно до цих Правил та з дотриманням такої процедури: 29 серпня 2006 року серед учасників Акції методом випадкового вибору спільною комісією Організатора і Виконавця Акції буде визначено 1 000 переможців, які отримають право на отримання Заохочення."

5. П.5.1 Правил викладається у наступній редакції:

"5.1. Заохочення надсилаються Виконавцем Акції переможцям Акції, протягом 2 тижнів починаючи з 30 серпня 2006 року за адресою, що була вказана в листі Учасника, коштовною бандероллю."

Дані зміни та доповнення вступають в силу з моменту їх публікації на Інтернет-сайті Акції www.pg.com.ua.

Дата публікації на Інтернет-сайті Акції www.pg.com.ua 29 червня 2006 року.

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту