This version of the page http://www.pg.com.ua/application_process_step4.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Кар'єра / Процес відбору / Крок 4. Інтерв'ю



P&G Україна  
Basic info in English

Кар'єра в P&GЧому P&G?Відділи компаніїВідкриті вакансіїПроцес відборуКритерії відборуСтудентам
Find A Job and Apply






Returning User
View your job submissions.








Інформація про продукцію



Сайти марок




Крок 1. Заповнення анкети
Крок 2. Online тестування
Крок 3. Тест на оперативність мислення
Крок 4. Інтерв'ю

Часті запитання про інтерв'ю



Відкриті вакансії

Пройди тренувальний тест (PST)

Підписатись на розсилку кар'єрних можливостей Проктер енд Гембл


Знайти на сайті



Процес відбору

Крок 1

Заповнення
анкети
Крок 2

Online
тестування
Крок 3

Тест на
оперативність
мислення
Крок 4

Інтерв'ю

Крок 4. Інтерв'ю (cпівбесіди)

Мета співбесід - отримати найбільш об'єктивне та детальне уявлення про Вас і надати Вам можливість задати свої запитання співробітникам компанії. Співбесіди бувають як українською/російською, так і англійською мовами.

Концепція відбірного процесу Procter&Gamble є такою, що головним вважається не професійний досвід, а особистісні якості та потенціал для майбутнього зростання. Ми називаємо ці особистісні якості "основами успіху". На співбесідах Вам задаватимуться запитання про Ваші досягнення та досвід - Ви можете наводити приклади зі свого академічного, професійного або суспільного життя.

Вам запропонують описати ситуації, в яких Ви найкращим чином виявили наступні особистісні якості: навички роботи у команді та взаємодії з людьми, здатність аналізувати інформацію та приймати зважені рішення, уміння швидко адаптуватися в умовах, що змінюються, тощо. Саме ці навички, якості та вміння ми шукаємо в наших здобувачах.

Остаточне рішення про приймання на роботу кожного конкретного кандидата, який вдало пройшов усі етапи відбірного процесу, приймається всіма інтерв'юерами. Вас сповістять про рішення телефоном або поштою протягом 2 тижнів після проведення інтерв'ю.

Часті запитання про Інтерв'ю

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту