This version of the page http://www.ukrbiznes.com/analitic.php?rub=12&id=1031 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-29. The original page over time could change.
Путівник до вправ для тренажеру Ізі Шейпер — Статьи и аналитика - портал "Укрбизнес" (Маркетинг, В2В, Бизнес и информацинные технологии, Бизнес, Реклама, Менеджмент)
Вход   Регистрация
Статьи
Предприятия
Новости
Товары
Фотогалерея
Объявления
Сайты
Все меню
Предприятия   Товары   Сайты   Выставки   Бизнес-почта   Отправка SMS  
Рейтинг   Прайсы   Тендеры   Семинары   Переводчик   Индексы  
Новости   Объявления   Статьи   Хочу купить   Документация   Телефонные коды  
Работа   Фотогалерея   Погода   Пресс-релизы   Гостиницы   RSS  
Статьи> Культура, образование
Путівник до вправ для тренажеру Ізі Шейпер
24.12.2007
Мотиваційні рекомендації

Не забувайте підтримувати Вашу мотивацію та зацікавленість, пам’ятаючи про такі прості рекомендації:

  • ставте цілі саме для Вас, які принесуть Вам задоволення, але в той же час є реальними. Пам’ятайте, може пройти кілька тижнів, поки Ви зможете легко виконувати всю програму вправ чи побачити зміни у Вашій вазі чи рівні підготовленості. Всього 5 хвилин вправ, які ви Виконуєте по кілька разів на день, можуть покращити Ваше здоров’я. Не ставте великих спортивних цілей, нехай це будуть краще невеликі реальні цілі на даний момент.
  • Святкуйте Ваші перемоги – навіть найменші! Нагороджуйте себе за досягнення кожної цілі та часто робіть собі подарунки.
  • Поставте Ваш тренажер там, де Вам буде зручно дивитися телевізор чи слухати музику, більшість людей вважає, що таким чином Ваші тренування приносять Вам більше задоволення.
  • Намагайтеся надолужити згаяний час. Якщо Ви пропустили один день тренування чи навіть цілий тиждень, ніколи не пізно знову повернутися до тренувань. Якщо Вам важко іти до цілі, яку Ви поставили, перегляньте їх та переконайтеся, що вони є реальними. Зробіть зміни, якщо вважатимете за потрібне.

Ваші тренування на тренажері Ізі Шейпер будуть складатися з трьох фаз:

Розминка (warm-up)

Щоб запобігти травм та максимально покращити результати тренувань, ми рекомендуємо робити розминку перед кожним тренуванням. Розминка повільно підготує Ваші м’язи до навантаження під час тренування. Розпочніть тренування, виконуючи прості вправи протягом 5-10 хвилин, таким чином Ви поступово підвищите Ваш пульс та розтягнете м’язи. Вправи Вашої розминки повинні мати аеробний ефект, вони вимагають простих, природних, несилових рухів. Потім слід розтягнути м’язи протягом 5-10 хвилин. Ніколи не перевантажуйте себе, доводячи себе до відчуття болю чи розтягнення м’язів. Нехай Ваші рухи будуть м’якими, ритмічними та контрольованими

Тренування м’язів

Щоб досягти певних результатів, після розминки слід провести тренування ваших м’язів на тренажері. Тренуйтеся на такому рівні, на якому вам дозволяє тренуватися ваша фізична підготовка та піднімайте рівень навантаження, але на такий, який буде зручним для вас під час тренування.
Протягом першого тижня чи можливо трохи довше ви можете відчувати кріпатуру. Це абсолютно нормально і це відчуття зникне через кілька днів. Якщо ж ви і надалі відчуваєте дискомфорт, то, можливо, рівень ваших тренувань занадто високий для вас і , можливо, ви підвищили рівень навантаження занадто швидко.

Cool down та розтяжка

Розтяжка може допомогти підвищити рівень гнучкості та знизити напруження у м’язах, яке виникає протягом тривалих повторів вправ, рекомендується 10-15 хвилин щоденної розтяжки. Її слід робити під час розминки та після тренування (cool down). Закінчуйте ваші тренування, виконуючи такі вправи на розтяжку.

Розтяжка

Під час виконання цих вправ на розтяжку ваші рухи повинні бути повільними та рівними, без стрибків та ривків. Рухайтеся під час вправи, щоб розтягнути м’язи, поки не відчуєте легке напруження, але не біль, у м’язах, та тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Дихайте повільно та ритмічно. Будьте уважні, не можна затримувати дихання. Пам’ятайте, що всі вправи на розтяжку слід виконувати для обох частин вашого тіла.

  • Розтяжка квадрицепсів
    Станьте поряд зі стіною, стільцем чи об’єктом, який має хорошу опору. Використовуйте одну руку для рівноваги. Зігніть протилежну ногу у коліні та підніміть її, так щоб п’ятка дістала до сідниць. Тримайте ногу тією ж рукою. Коліна повинні бути якомога ближче одне до одного, повільно потягніть ногу у напрямку до сідниць, поки ви не відчуєте легке розтягування передньої частини вашої ноги. Ви не повинні торкатися п’яткою сідниць. Перестаньте тягнути, коли ви відчуєте, що м’язи розтягнуті. Нехай зігнуте коліно дивиться вниз, намагайтеся тримати коліна якомога ближче одне до одного. (не дозволяйте, щоб підняте коліно вивернулося назовні). Тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Повторіть для іншої ноги.
  • Розтяжка ікор та п’яток
    Станьте приблизно на відстані однієї руки від стіни чи стільця, так щоб ноги були на ширині стегон. Носки повинні бути направлені вперед, рухайте одну ногу у напряму до стільця, а іншу ногу назад. Тримаючи передню ногу зігнутою якомога ближче до стільця, а задню ногу прямо, покладіть руки на стілець. Нехай п’ятка задньої ноги залишається на підлозі, стегна рухаються вперед. Повільно нахиліться вперед у щиколотці, тримаючи задню ногу прямою, поки ви не відчуєте розтягування м’язів ікор. Тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Повторіть для іншої ноги.
  • Розтяжка трицепсів за головою
    Позиція стоячи, ноги на ширині плечей, злегка зігнуті у колінах. Підніміть одну руку за головою та зігніть її у лікті, опустивши зігнуту частину руки вниз за голову, іншою рукою тримайте зігнуту руку за лікоть. Доторкніться пальцями зігнутої руки спини, намагайтеся рухатися пальцями вниз по спині якомога нижче. Тримайте цю позицію. Допомагайте іншою рукою ще більше розтягувати зігнуту руку. Робіть це м’яко, натискаючи на лікоть. Тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Повторіть для іншої руки.
  • Розтяжка підколінних суглобів у позиції стоячи
    Позиція стоячи, ноги на ширині стегон. Простягніть одну ногу вперед перед собою, нога пряма, п’ятка повинна стояти на підлозі. Руки злегка опираються на стегна спереду, зігніть задню ногу та нахиліться вперед, поки ви не відчуєте розтягування м’язів задньої частини стегон, нахиляйтеся всім тілом, а не тільки у талії. Тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Повторіть для іншої ноги.
  • Розтяжка сідниць, живота та стегон
    Ляжте прямо на спину, стегна розслаблені, лежать на підлозі. Зігніть одну ногу в коліні. Плечі повинні залишатися на підлозі, м’яко охопіть руками ногу, зігнуту у коліні, та потягніть її до грудної клітки та у напрямку до підлоги. Ви повинні відчути розтягування у стегнах, животі та нижній частині спини. Тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Повторіть для іншої ноги.
  • Розтяжка внутрішньої частини стегон
    Сядьте на підлогу, зігніть ноги так, щоб з’єднати підошви ваших ніг. Покладіть руки на щиколотки. Нахиліться вперед у талії та ніжно натисніть ліктями на внутрішню частину зігнутих ніг, біля колін. Ви повинні відчути розтягування у м’язах внутрішньої частини стегон.
  • Розтяжка рук за спиною
    Позиція стоячи, ноги на ширині плечей, носки повернуті вперед, ноги злегка зігнуті у колінах. Нехай ваші руки висять розслаблено з обох боків вашого тіла. Відведіть плечі назад. Злегка зігніть ваші руки у ліктях та затисніть руки у замку за спиною. Повільно вирівняйте руки, піднімаючи руки вгору. Піднімайте руки до тих пір, поки ви не відчуєте легке напруження у плечах та грудній клітині. Тримайте позицію протягом 20-30 секунд. Опустіть руки до вихідної позиції ззаду та зігніть їх у ліктях. Розіжміть руки та поверніть їх до позиції по бокам.
  • ub.Gold  Телевизионный магазин Top Shop,фирма
    Добавить метку
    Написать комментарий
    Представьтесь:
     
    Статьи этой рубрики
    Мальчишник
    11.04.2008
    История камня
    01.03.2008
    Спелеологичестий туризм
    16.05.2007
    Святослав Вакарчук: "Якщо життя заставить мене йти у політику, я віддам себе на 100%"
    20.04.2007
    109 ляпов "Турецкого Гамбита"
    13.04.2007
    Пилатес - худеем с пользой для организма
    29.04.2008
    Лишний вес и здоровье несовместимы - продлеваем себе жизнь
    29.04.2008
    Японский театр кёген
    13.04.2007
    Григорий Сковорода - мир его не поймал
    16.04.2007
    Чего ожидать от предстоящей зимы
    03.12.2007
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    Следующие 
     
    Новые статьи предприятий
    2008-й может стать последним годом для желающих продать квартиру
    Информационный Центр Недвижимости ГОРОДОК
    Квартиры в столице никто не покупает!
    Информационный Центр Недвижимости ГОРОДОК
    Западные инвестфонды делают ставки на украинские сельскохозяйственные земли
    Информационный Центр Недвижимости ГОРОДОК
    Применение пчелиного яда в комплексном лечении заболеваний вен нижних конечностей.
    Клиника контрактного лечения доктора Василевича
    Качество товаров в Америке не просто дело совести, но и...
    НИК ,СПД
    Горячие метки / Ключевые слова
    киевстар фанарь!!! ющенко старо как мир но актуаьно toyota stundkit строение вселенной бензин мрамор во наши дают микроминерал раскрытия вселенной. tvorenie музика велика руханка че гевара лгу пресс вду вода мысли материализуются валентина работодатель гранит студент реальне работа фестиваль хочется верить вну гониво полное нобелевская премия рок
    Наверх страницы    
            
    О портале     |     Реклама на портале     |     Контактная информация
    Разработка — «Украинские интернет технологии» © 2002-2008 «Укрбизнес»