This version of the page http://www.pg.com.ua/wella.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-29. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби по догляду за волоссям / Wella



P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання



Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям

Pantene Pro-V
Head & Shoulders
Clairol
Shamtu
Wella

Londa
Shandy

Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування



Знайти на сайті



Засоби по догляду за волоссям

Засоби для догляду та моделювання волосся Wella

Wella - одна з провідних компаній світу у сфері косметики для волосся, заснована у 1880 році в Німеччині. Історія починалася з виготовлення перук і поступово виробництво розвинулося до грандіозних розмірів та асортименту продукції догляду за волоссям. Сьогодні продукція компанії - це 50 торгових марок, вона присутня у більш ніж 150 країнах світу.

З лютого 2005 року в Україні, як і в усьому світі, Procter & Gamble здійснює маркетинговий супровід та продаж ліній від Wella для масового споживача. Зокрема мова йде про фарби для волосся Safira, Decore та Wellaton, лінії засобів для стайлінгу Design та Wellaflex.

Стійка крем-фарба Wella Safira - престижний бренд від Wella, який є результатом останніх наукових розробок фірми Wella. Фарба містить цінні східні масла. Це органічне поєднання високотехнічних досягнень фірми Wella та багатовікового досвіду догляду за волоссям культури Сходу. Високоефективна фарба подарує жінкам вишуканий та насичений колір. Інтенсивний бальзам-ополіскувач забезпечить надійний догляд. Фарба якісно відрізняється від інших наявністю в комплекті з нею спеціального поновлювачу кольору, який потрібно використати через 2-4 тижні після фарбування, що суттєво поновить колір та надасть волоссю стійкого блиску.

Стійка крем-фарба Wella Decore з екстрактом добірного мигдалю пропонує чудово збалансовану систему фарбування та догляду за волоссям. Це фарба з кремоподібною формулою, яка містить високоефективні фарбуючі пігменти. Розрахована на вибагливих жінок, які звикли досягати максимального результату. Формула фарби дозволяє проникнути у структуру волосся по всій довжині і зафарбувати навіть ті ділянки, які пасивно реагують на фарбуючі елементи, тому фарба стовідсотково позбавляє сивини. Decore пропонує багатий вибір розкішних відтінків.

Оновлена колекція стійкої крем-фарби Wellaton з високоефективними пігментами кольору надає волоссю яскраві, стійкі відтінки, насичений колір та рівномірне зафарбовування сивого волосся на 100%. Окрім цього, формула збагачена екстрактом кокосової пальми. Екстракт кокосу, що отриманий з кори косового горіху, багатий вітамінами А, С та групи В, мінеральними речовинами та фруктовими кислотами. Такий склад має живильну дію та відмінно зволожує волосся, завдяки чому воно виглядає здоровим та блискучим та стає особливо м'яким та шовковистим. Більш того, з Wellaton краса фарбованого волосся надійно захищена від шкідливого впливу ультрафіолету завдяки спеціальним інгредієнтам, що відбивають світло.

М'які фарби Wellaton Soft Color - це засоби для інтенсивного тонування, що надають волоссю виразного кольору та інтенсивного блиску з діамантовим відливом завдяки вмісту бджолиного воску. А рідкий кератин, що входить до складу фарби, відновлює і вирівнює структуру пошкодженого волосся і особливо пористі кінці, що січуться. Фарба не містить аміаку. Зафарбовує до 50% сивини.

Серія засобів для фіксації волосся Wellaflex з формулою Flex Activ надовго фіксує зачіску, зберігаючи її рухливість, не склеює окремі пасма, надає укладці об'єм та натуральний вигляд на цілий день. УФ-фільтр захищає волосся від прямої дії сонячних променів. Піни та лаки лінії Wellaflex розрізняються за кольором на флаконі відповідно до ступеня фіксації: від нормальної до ультра сильної. Сильний ступінь фіксації в свою чергу розрізняється ще й за типом волосся. Колір на флаконі вкаже кожному споживачеві на потрібний товар. Ідеальна система пошуку пін - на кожен лак є відповідний замінник - піна для укладання волосся. А нова продукція Wellaflex "Об'єм до 2-х днів"- це серія спеціальних засобів, що дозволяють тримати об'єм волосся протягом 48 годин завдяки спеціальним рухомим полімерним інгредієнтам, що містяться в їх формулі.

Серія Wellaflex звернула увагу і на сильну половину людства. Wellaflex for men - засоби для укладання волосся чоловіків, що включили: гель сильної фіксації, шампунь для волосся та тіла, піна для укладання волосся.

Засоби для моделювання Wella Design - це серія, створена спеціально для фантазуючої молоді, якій подобається виглядати щоразу по-новому. Якщо ваше волосся - це матеріал для втілення найяскравіших образів, то ця серія для вас. Всі засоби Wella Design легкі у використанні, просто знімаються, зовсім не осипаються, роблять волосся блискучим, не склеюють пасма, не містять спиртових компонентів. А найголовніше - забезпечують тривалий ефект.

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту