This version of the page http://www.pg.com.ua/fashion_reporter.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-29. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Друга церемонія нагородження "Pantene Pro-V Beauty Awards" / "Оглядач моди" - номінація "Pantene Pro-V Beauty Awards" для журналістів



P&G Україна  
Basic info in English




Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

"Оглядач моди" - номінація "Pantene Pro-V Beauty Awards" для журналістів

На Третій церемонії "Pantene Pro-V Beauty Awards" буде започатковано нову номінацію для журналістів, які професійно працюють в українській індустрії моди. Лауреатом номінації "Оглядач моди та краси" стане журналіст-переможець спеціального конкурсу, який тонко, всебічно та концептуально висвітлює події моди та краси в Україні, чия тематика та стиль викладу найбільше відповідатимуть філософії модного бренду Pantene Pro-V.

Умови конкурсу "Оглядач моди" "Pantene Pro-V Beauty Awards"

На конкурс "Оглядач моди та краси" приймаються виключно опубліковані після 9 листопада 2004 року в ЗМІ друковані роботи або телерепортажі, в яких висвітлюється тема моди, здоров'я, краси та косметики, або наукові дослідження чи відкриття в цій сфері. Обсяг робіт - не обмежений. Роботи, що увійдуть у шорт-лист конкурсу, будуть розміщені на веб-сайті www.pg.com.ua

Членами журі роглядатимуться роботи, надіслані до 9.10.2005 року включно.

Конкурс "Оглядач моди та краси" проходитиме в три тури.
Підсумки Першого туру буде оголошено в січні 2005 р., а переможець отримає можливість відвідати тиждень моди в Мілані, що відбудеться в лютому 2005 р.

Підсумки Другого туру попередньо будуть оголошені в березні 2005 р. Остаточне рішення щодо заохочення переможця Другого туру (акредитація на знакову подію в fashion-індустрії, термін та країна, в якій ця подія відбудеться) буде оголошено на сайті згодом.

І, зрештою, лауреата "Pantene Pro-V Beauty Awards" в номінації "Оглядач моди та краси" буде названо восени 2005 року - безпосередньо на Третій урочистій церемонії "Pantene Pro-V Beauty Awards".

Лауреата номінації "Оглядач моди та краси" визначатиме компетентну журі, до складу якого увійшли:
журналісти - Марія Федосенко та Зоя Звиняцковська,
дизайнери - Наталія Соболєва та Лілія Пустовіт,
представники ТМ Pantene Pro-V.

До уваги братиметься активність учасників та симпатії відвідувачів сайту.

Для участі в конкурсі "Оглядач моди та краси" надсилайте свої роботи на адресу електронної скриньки: konkurs.im@pg.com
Вкажіть, будь ласка, своє прізвище та ім'я, контактний телефон, місце роботи та напишіть коротку анотацію, ім'я або псевдонім, яким буде підписано Вашу роботу.

Бажаємо Вам удачі та професійного визнання!
"Pantene Pro-V Beauty Awards" - визнання найдостойніших в індустрії моди та краси.

Нагору  |  До переліку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту