This version of the page http://www.pg.com.ua/shamtu_lisa.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-29. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Увага! Конкурс від Shamtu! Бажаєте стати героїнею однієї з історій журналу "Ліза"?



P&G Україна  
Basic info in English




Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Увага! Конкурс від Shamtu!
Бажаєте стати героїнею однієї з історій журналу "Ліза"?

Ми впевнені в тому, що колись шампунь Shamtu змінив Ваш день, настрій або допоміг досягти нових вершин.

Пропонуємо Вам поділитися своїми думками, відчуттями або просто пофантазувати на тему того, як краса об'ємного волосся допомогла Вам у відповідальний момент життя.

Надсилайте Вашу історію з фотокарткою і заповненим вирізним купоном "Твоя історія в "Лізі" на адресу: 01034, Київ-34, а/я 250*.

Автори перших 50 історій отримають у подарунок шампунь Shamtu. За мотивами найбільш незвичайних листів на сторінках журналу "Ліза" будуть опубліковані історії з Вашим фото.

Героїня найбільш захоплюючої історії отримає в подарунок фотосесію на сторінках "Лізи" після дня, проведеного з професіональним стилістом, візажистом та перукарем.

Правила участі в конкурсі "Твоя історія в "Лізі"

  1. Для того, щоб стати учасником Конкурсу:
    1. Напишіть історію про те, як шампунь Shamtu допоміг Вам у незвичайній ситуації.
    2. Виріжте та заповніть купон "Твоя історія в "Лізі".
    3. Надішліть свою історію, свою фотографію, контактні дані та купон "Твоя історія в "Лізі" на адресу: а/я 250, м.Київ, 01034, Україна до 15 листопада 2005 року дотримуючись Правил участі в конкурсі "Твоя історія в "Лізі" (далі - "Правила конкурсу").

  2. Заохочення Учасників Конкурсу:
    1. Автори перших 50 надісланих історій (за поштовим штампом) отримають в подарунок шампунь Shamtu "Трав'яний Коктейль", 200 мл.
    2. Автор найбільш захоплюючої історії - переможець Конкурсу - визначений Організатором Конкурсу, отримає в подарунок фотосесію на сторінках журналу "Ліза". Послуги фотографа, стиліста, візажиста і перукаря забезпечує Організатор Конкурсу.
    3. Організатор Конкурсу залишає за собою право на надання Учасникам Конкурсу додаткових призів.
    4. За мотивами найбільш цікавих листів учасників Конкурсу будуть опубліковані статті в рубриці "Ліза" Жіночі історії, що супроводжуються фото автора.

  3. Порядок проведення Конкурсу та визначення Переможця Конкурсу:
    1. Конкурсний відбір листів-учасників Конкурсу здійснюється Організатором Конкурсу раз на 2 тижні. 1 грудня 2005 року Організатором Конкурсу буде визначено Переможця - автора найбільш захоплюючої історії.
    2. Учасником Конкурсу вважається особа, що виконала умови, вказані в ст.1 Правил конкурсу. Передання заохочення іншій особі не допускається.

  4. Термін проведення Конкурсу:
    1. Конкурс триває з 12 вересня до 15 листопада 2005 року.
    2. Листи, надіслані після 15 листопада 2005 року (відповідно до поштового штампу) до участі в Конкурсі не допускаються. Організатор Конкурсу не несе відповідальності за несвоєчасну доставку листів, яка сталася не за виною Організатора.

  5. Порядок та строки отримання заохочення:
    1. Заохочення в вигляді шампуня Shamtu будуть надіслані за адресою, вказаною автором історії на конверті в якості адресанта.
    2. Час проведення фотосесії буде попередньо узгоджений з Переможцем Конкурсу. Переможець конкурсу зобов'язується брати участь в усіх передзйомочних нарадах, підготовці до зйомок та інших заходах, пов'язаних зі зйомками. В разі порушення Переможцем Конкурсу зазначених зобов'язань, Організатор залишає за собою право змінити своє рішення щодо Переможця Конкурсу без жодних додаткових зобов'язань по відношенню до Переможця, який не виконав вищевказані умови.

  6. Надання інформації:
    1. Для участі в Конкурсі необхідно надати особисту інформацію (П.І.Б., номер телефону - на вирізному купоні, адресу - на конверті), а також фотографію Учасника Конкурсу.
    2. Збір вищезазначеної інформації дозволить Організатору якомога швидше передати заохочення Учасникам, які мають на це право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги та товари найвищої якості.
    3. Організатор гарантує, що під час збору та майбутнього використання отриманої інформації, він буде дотримуватись всіх норм діючого законодавства України, що стосуються недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі необхідні засоби захисту по відношенню до зібраної інформації, і надавати її лише тим, хто має законні повноваження на її отримання.

  7. Кожен Учасник, який бере участь у Конкурсі, тим самим підтверджує свою згоду на:
    1. Використання Організатором Конкурсу надісланих історій в якості основи для статті в рубриці "Ліза" Жіночі історії разом з фото автора. При цьому Учасник буде названий в якості автора сюжету. Учасник Конкурсу не має права вимагати авторської винагороди чи будь-яких інших виплат пов'язаних з використанням надісланої історії в якості сюжету, публікацією статті, використанням надісланої фотокартки або здійснення інших вчинків, пов'язаних з проведенням Конкурсу.
    2. Використання наданої інформації Організатором Конкурсу з маркетинговою та/або іншою метою методами, які не порушують діюче законодавство України (наприклад на поліграфічних рекламних матеріалах (плакатах, стікерах, листівках, вобблерах); на рекламних поверхнях (білбордах, сітіформатах, саймонах); у друкованих ЗМІ, а також для пред'явлення їх на фестивалях і конкурсах, тощо).
    3. При цьому Учасник Конкурсу дає наступну згоду Організатору Конкурсу на використання його імені, надісланої історії та фототкартки в сфері реклами.

  8. Додаткові умови:
    1. Брати участь у Конкурсі має право будь-який громадянин України, за виключенням співробітників Організатора Конкурсу та членів їх сімей, а також інших осіб, які беруть участь у підготовці та проведенні Конкурсу. Участь у Конкурсі неповнолітніх, недієздатних осіб та осіб з обмеженою дієздатністю здійснюється в порядку, визначеному діючим законодавством України.

  9. Додаткові дані:
    1. Організатором Конкурсу є ТОВ "Проктер енд Гембл Україна", Україна, 01030, м.Київ, вул. Б. Хмельницького, 52.
    2. Конкурс проводиться на всій території України.
    3. Термін проведення Конкурсу вказаний вище.
    4. Участь в Конкурсі засвідчує достовірність особистих даних Учасника, факт ознайомлення з Правилами Конкурсу та повну згоду з ними.
    5. Додаткова інформація про Конкурс надається за безкоштовним телефоном 8-800 505-0000 протягом всього часу проведення конкурсу.
    6. Визначення результатів Конкурсу буде проводитись за участю компетентного жюрі, призначеного Організатором Конкурсу. Результати Конкурсу є остаточними і не підлягають перегляду. У разі виникнення будь-яких суперечок відносно тлумачення умов проведення Конкурсу, офіційним визнається тлумачення Організатора, яке є остаточним і обов'язковим.
    7. Організатор Конкурсу не несе відповідальності за функціонування поштових служб.

Нагору  |  До списку всіх новин

© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту