This version of the page http://opora.org.ua/news.php?news=179& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-29. The original page over time could change.
Громадянська мережа "Опора"
 

 
 

ПРО НАС

ДIЯЛЬНIСТЬ

ТОЧКА ОПОРИ

АНАЛIТИКА

АРХIВ ДОКУМЕНТIВ

ОПОРА У ЗМІ

ПРЕС-ЦЕНТР

КОНТАКТИ

НАШI ДРУЗI

ЧИМ Я МОЖУ ДОПОМОГТИ



 

 







Отримати код










Читати в RSS




Новини

 

Чернігівська "ОПОРА" навчила молодь робити усвідомлений вибір.

  Цей проект був реалізований за підтримки Національного демократичного інституту міжнародних відносин (NDI) і мав за мету віднайти соціально-активних молодих людей в районних центрах Чернігівської області для їхньої незаангажованої участі у виборчому процесі 2006 року.

 В рамках проекту було проведено 5 молодіжних вечірок „Твій вибір!” в містах Корюківка, Мена, Щорс, Городня та Ріпки. Під час вечірок було відібрано 30 активних молодих людей. Після участі в навчальному семінарі в м. Щорс вони взяли участь в програмі „Рівний рівному”. Головне завдання програми – донесення об’єктивної та неупередженої інформації про вибори-2006 до кола своїх однолітків шляхом проведення „Бесід у колі знайомих”, а також – поширення інформаційно-просвітницької літератури підготовленої „ОПОРОЮ”. За допомогою надрукованих буклетів, коміксів, плакатів, наліпок та календарів „ОПОРА” пояснила молодим виборцям важливість їхнього голосу та свідомого вибору для майбутнього України, а також особливості процесу голосування.

 Крім того, в рамках проекту було проведено конкурс творчих робіт на виборчу тематику в якому взяла участь молодь з п’яти вказаних районних центрів Чернігівської області. В рамках конкурсу приймалися вірші, есе, оповідання, комікси та подібні роботи на виборчу тематику. Кращі роботи будуть надруковані в місцевій пресі, а їх автори під час форуму були нагороджені цінними подарунками від Громадянської мережі „ОПОРА”.

 18 березня в місті Чернігів відбувся завершальний етап проекту – молодіжний форум. До участі в ньому були запрошені переможці та учасники конкурсу творчих робіт, найкращі учасники програми „Рівний рівному” та лідери молодіжних організацій з міста Чернігова. З вітальним словом перед молоддю виступив голова відділу сім’ї та молоді Чернігівської міської ради В’ячеслав Голуб. Під час заходу було підбито результати виконаного проекту, презентовано підсумки програми „Рівний рівному”, нагороджено найактивніших молодих людей з районних центрів Чернігівської області, а також обговорені питання ролі молоді в виборчій кампанії 2006 року.

 За словами члена Ради Чернігівського осередку Громадянської мережі „ОПОРИ”  даний проект за підрахунками учасників та організаторів охопив близько 4000 молодих людей з усієї області і значно підвищив рівень обізнаності молоді у виборчому законодавстві, а також її громадську активність, тому, цілком справедливо може вважатися вдалим.

В’ячеслав Кузьменко




- 18/03/2006

Коментарi

Iм'я*
Ел. пошта
Текст коментара*
Код*
     

Відповіді ЗНО-2008
Правильні відповіді від Українського центру оцінювання якості освіти.
30/04/2008


© Opora 2006