This version of the page http://ictv.ua/ukr/leaders.php?news_id=101423 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-29. The original page over time could change.
ICTV - Ведучі
ФАКТИ    ПРО ICTV    ТЕЛЕПРОГРАМА    ПРОГРАМИ    ФІЛЬМИ    СЕРІАЛИ    БІЗНЕС    РОЗВАГИ    DVD-КОЛЕКЦІЯ   
Про ICTV
  Новини ICTV
  Про телеканал
Ведучі
  Карта покриття
  Логотип
  Кастинг
  Преса про нас
  Нагороди
  Напишіть нам
  Вакансії
  Конкурси
  Соціальні акції
Наші Ведучі
  Олена Фроляк
  Оксана Соколова
  Інна Шевченко
  Андрій Куликов
  Петро Дем'янчук
  Олексій Гнилуша
  Віталій Ковач
  Віктор Сорока
  Костянтин Стогній
  Ігор Мірошниченко
  Андрій Ковальський
  Олександр Гливинський
  Ігор Моляр
  Микола Луценко
  Максим Сікора
  Олександр Ільїних
  Дмитро Лаленков
  Ірма Вітовська
  Ігор Пелих
  Олександр Печериця
  Фоззі
  Гаррі Корогодський
  Михайло Малий
  Надія Дерманська


Пошук
◊ розширений пошук шукати


ВЕДУЧІ
Олена Фроляк
За версією спеціальної телевізійної премії „Телетріумф” у 2002 та 2007 році Олена Фроляк була названа кращою ведучою року, експерти та колеги справедливо відзначили її як бездоганного професіонала.  
Оксана Соколова
Вона зробила себе сама. За 15 років після закінчення факультету журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка пройшла всі щаблі журналістського фаху. Від редактора Черкаського обласного телебачення до ведучої підсумкової програми одного з найпотужніших телеканалів України. 
 
Інна Шевченко
Інна Шевченко вперше спробувала працювати в кадрі на студії при університеті... Тоді там робили «Освітні новини» для УТ-1. Відзнятий матеріал стосувався рубрики «Один день в історії»... «Зйомки відбувалися на вулиці, пам’ятаю, суфлера не було - текст весь у голові, - пригадує Інна, - було дуже холодно, й тому текст постійно плутався... А керівник студії постійно повторювала: «Ну що і досі хочеш бути ведучою?» А я казала: «Так, хочу!», починала спочатку і ... врешті  досягла мети!»
                
 
Андрій Куликов
Андрій Куликов – експерт з засобів масової інформації, журналіст, який майже 28 років працював у газеті, на радіо і на телебаченні.

 
Петро Дем'янчук

Завжди вважав, що найкращу та найпрогресивнішу теорію ніколи не зайве дублювати практикою.

 
Олексій Гнилуша

До свого успішного дебюту ведучий “Фактів” Олексій Гнилуша мав не менш успішну практику заступника головного редактора на “Вуличному телебаченні”.

 
Віталій Ковач
У журналістику прийшов ще студентом філфаку Черкаського університету. Спочатку був перекладачем у рекламному агентстві, а потім доріс до випускового редактора.
 
Віктор Сорока
Школу закінчив зі срібною  медаллю. Саме там утвердився в думці, що стане або вчителем, або журналістом, або актором.
 
Костянтин Стогній
Народився 16 серпня 1968 року в Києві.
У 18 років потрапив до школи спецпідроздлів КДБ СРСР, де півроку проходив навчання для проведення бойових спецоперацій у зонах військових конфліктів. Після закінчення навчання воював в Афганістані.
 
Ігор Мірошниченко

„Інтерньюз”, СТБ, ICTV – таким є шлях професійного зростання Ігоря Мірошниченка, який він розпочав ще на другому курсі Інституту журналістики.

 
Андрій Ковальський

Шалений ритм життя, щоденні прямі ефіри, щільний графік зйомок поставили Андрія Ковальського перед питанням: що робити з вихідними, які хоч і не часто, але трапляються?

 
Олександр Гливинський
Олександр Гливинський – відомий спортивний журналіст України. З 2002 року член Асоціації спортивних журналістів України й Міжнародної асоціації спортивних журналістів (AIPS).  
Ігор Моляр
Ігор Моляр – наймобільніший з українських тележурналістів. Засновник автомобільної тележурналістики як такої на українському ТБ. Першокласний профі своєї справи абсолютно переконаний  в тому, що автомобіль – не розкіш і навіть не засіб пересування, а стиль життя, філософія та світогляд.  
Микола Луценко

Старожил „помаранчевого”, після того, як на канал прийшла нова команда, Микола Миколайович отримав персональне запрошення знову взяти на себе почесну та відповідальну місію інформувати населення про метеорологічні зміни.

 
Максим Сікора

Максим Васильович Сікора, 1982-го року народження, киянин. Володіє українською, російською, англійською мовами.

 
Олександр Ільїних
Олександр Ільїних народився 4 лютого 1980 року в м. Барнаул (Росія). Через рік сім'я переїхала у м. Самарканд (Узбекистан), а потім – у Херсонську область. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. З березня 2005 року працює репортером у програмі «Факти».
 
Дмитро Лаленков
За великим рахунком, біографія Дмитра Лаленкова є суцільним ланцюжком суперечностей та несподіваних зиґзаґів долі. Народився у Луганську у творчій родині: батько працював у симфонічному оркестрі, дідусь був професором консерваторії...  
Ірма Вітовська
Актриса Молодого театру, де працює з 1998 року.   Зайнята у виставах: “РЕхуВІлійЗОР” (Марія Антонівна), “Севільські заручини” (Клара), “Трагедія Гамлета, принца Данського” (Акторка), “Хоровод любові” (Гризетка), “Одруження” (Дуняша), “Маринований аристократ” (Дружина), „Московіада” (Галя)...    
Ігор Пелих

Енергії, завзяття та оптимізму Пелиха вистачило б не лише на кілька телепроектів одночасно, але й для функціонування невеликої електростанції.

 
Олександр Печериця
Олександр Печериця – актор Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, цікава і енергійна особа, не позбавлена самоіронії і шарму. Ще змалку у Сашка виявляли гіперактивну допитливість, яка не покидає його й досі. Роль ведучого на ICTV стала для Олександра на телебаченні дебютною.
 
 
Фоззі
Фоззі – людина амбітна, буйна і активна.
Відгукується на Фоззбіндернеберибабай, УтібозіФоззібой. Ріс жахливо шкодливим хлопчиськом, внаслідок чого чотири рази ламав ніс. З 6 років займався спортом: 2 роки дзюдо, решту часу – футболом.
Трудова діяльність насичена й різноманітна. Починав із прибиральника на пляжі, продовжував санітаром і рятувальником. 
Гаррі Корогодський
Народився в Києві 4 серпня 1960 року. Мати працювала бухгалтером, батько - виконробом. Одружений, має чотирьох дітей - старшому синові 17 років, донькам - 15, 9 і 2 роки. У дитинстві мріяв стати адміністратором у театрі. Виробничий стаж почав зі сторожа в хлібобулочній, пізніше спробував себе як електрик у театрі звірів. Дипломований інженер-електрик залізниць.
 
Михайло Малий
Народився 29 червня 1978 року в м. Красногорівка Донецької області у родині вчителів. В дитинстві мріяв стати палеонтологом, подорожувати у важкодоступні регіони, наприклад у пустелю Гобі, і відшукуватитам там залишки динозаврів. Вже у школі почав працювати у районній газеті «Мар’їнська нива». Перші матеріали з місця подій – замітки про збір врожаїв на ланах Донеччини.
 
Надія Дерманська
Надія Дерманська, ведуча програми «Факти. Світ» на ICTV, на телебаченні вже 11 років – з них 6 на каналі ICTV.  
 
підписатись

 
Новини ICTV
Завершилися зйомки військово-шпигунського детектива «Смерть шпигунам-2»
 26.06.2008 18:21
Анонс програми «Почни нове життя з Миколою Томенком». Ефір 06.07.08
 26.06.2008 13:53
Анонс програми «Акули бізнесу». Ефір 27.06.08
 26.06.2008 12:54
Стартували зйомки фільму «Свати»
 25.06.2008 20:53
У вересні Україна матиме нову коаліцію – Сирота
 24.06.2008 01:58
НУ-НС та БЮТ повинні залучити до коаліції Блок Литвина, навіть ціною спікерського крісла - Доній
 24.06.2008 01:36
Партія регіонів контролює коаліцію через секретаріат президента – Портнов
 24.06.2008 01:35
ICTV запрошує журналістів на зйомки телефільму «Свати»
 23.06.2008 15:04
«Студія «Квартал-95» і канал ICTV розпочинають роботу над телефільмом «Свати»
 23.06.2008 15:00
«Мент у законі» - прем'єра на ICTV
 23.06.2008 11:21
Анонс програми «Шлюбні ігри-2, або Останній шанс». Епізод 2. Ефір 21.06.08
 20.06.2008 13:24
Анонс програми «Почни нове життя з Миколою Томенком». Ефір 29.06.08
 18.06.2008 17:41
20 червня на ICTV стартують «Акули бізнесу-7»
 17.06.2008 19:10
На ICTV стартували «Шлюбні ігри-2"!
 17.06.2008 13:49
24 червня на ICTV приїдуть «Далекобійники»!
 13.06.2008 15:28
© Усі права захищені
Created by WorldWebStudio Powered by Insider