This version of the page http://www.blitzavto.com.ua/news/1_60/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-28. The original page over time could change.
    | ГЛАВНАЯ | АВТОСПОРТ | ТУР ПО АВТОСАЛОНУ | ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | КРЕДИТ | СЕРВИС | ЗАПЧАСТИ | ФОРУМ | ВАКАНСИИ | КОНТАКТЫ | 537-20-56, 501-80-97  

CHEVROLET Aveo
CHEVROLET Aveo New
CHEVROLET Lacetti
CHEVROLET Evanda
CHEVROLET Epica
CHEVROLET Tacuma
CHEVROLET Captiva
CHEVROLET NIVA

OPEL Corsa
OPEL Astra Classic 
OPEL Astra H
OPEL Meriva
OPEL Signum
OPEL Tigra
OPEL Vectra
OPEL Vivaro
OPEL Zafira

DAEWOO Lanos
DAEWOO Lanos pick-up
DAEWOO Sens

Lanos T150
Славута
Таврия
Таврия Пикап
Таврия грузопассажирская


Подскажите по кредиту:)!
LiNkiNe_[UA], сегодня, 01:11. Ответов: 11.

Lacetti hatch 2.0
mapupa, сегодня, 00:21. Ответов: 21.

Lacetti 1.8 CDX Седан
mapupa, сегодня, 00:05. Ответов: 2.

Авео Хетч - кондиционер есть?
LiNkiNe_[UA], 27 Jun 2008. Ответов: 4.

АКЦИОННЫЕ условия кредитования от ООО «П...
a-rm, 27 Jun 2008. Ответов: 8.

дополнительное оборудование
einst, 27 Jun 2008. Ответов: 25.

Опель Корса ОПС и Опель Астра ОПС
VovaXXX, 27 Jun 2008. Ответов: 4.

каптива дизель?
what3va, 27 Jun 2008. Ответов: 1.

вопрос
Drapchik, 27 Jun 2008. Ответов: 6.

Организация БТЛ и PR акций,маркетинговое...
UkrPromo2, 27 Jun 2008. Ответов: 0.

В данный момент находятся на форуме: 16
Зарегистрированных: 1 | Гостей: 15

Начало Новости Прем'єра Chevrolet Aveo SIA 2008


  Cadillac, Opel, Chevrolet, Lanos

На 16 Київському Міжнародному автосалоні SIA'2008

22 травня, 2008 р. в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський проспект 15) дистриб'юторська компанія УкрАвтоЗАЗ-Сервіс, що входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО», представить:

10 прем'єр
на стендах
Chevrolet, Opel, Cadillac

Напевне, найочікуванішими подіями на SIA'2008 стануть презентації Chevrolet Aveo хетчбек. І не дивно, адже за результатами 2007 року та перших 4 місяців 2008 року Chevrolet Aveo - друга за популярністю модель на ринку нових легкових автомобілів України.

На SIA'2008 Chevrolet Aveo презентують одразу ж у двох версіях: оновленій 5-ти дверній та абсолютно нову 3-дверну модель (світова прем'єра якого відбулася у березні на Женевському автосалоні). Головною особливістю обох версій є яскравий, амбіційний зовнішній дизайн, оптимізована конструкція кузова, стильний, комфортний, високоякісний салон... Виправдовуючи сподівання багатьох тисяч українців, нові версії хетчбеку Chevrolet Aveo неодмінно задовольнять будь-які смаки та зростаючі очікування.  

Chevrolet HHR -  в його зовнішності відчувається вплив Chevrolet Suburban 40-х р.р.,  він має виключно власний епатажний стиль, який впізнають завдяки високому даху,  розширеним колісним аркам квадратної форми та напівкруглій решітці радіатора. А хромовані акценти в салоні створюють особливу ауру. HHR - це водночас рядовий міський і ретро автомобіля. Прем'єрний показ в Україні з метою вивчення попиту.

Opel Antara - позашляховик, що поєднує в собі елегантний дизайн та інтелектуальну систему повного приводу, просторий інтер'єр при зовнішній компактності, функціональність з інтелектуальним обладнанням.  Довгоочікуваний початок продажу в офіційній дилерській мережі в Україні.

Opel Agila - дружній, динамічний, многофункціональний хетчбек («однооб'ємник»).  Нова Agila - найменша в модельному ряді Opel. Agila має неповторний шарм та відрізняється неперевершеною функціональною гнучкістю за рахунок продуманих деталей. Прем'єрний показ в Україні.

Opel Corsa OPC - найновіший представник широкої модельної лінійки Opel OPC (Opel Performance Center - Центр покращення характеристик автомобілів Opel). Володар унікального спортивного характеру. Виразний стиль та експресивна геометрія дизайну, потужний силовий агрегат. Opel Corsa OPC представлена на SIA'2008 разом з Opel Astra OPC та Opel Vectra OPC. Прем'єрний показ в Україні.

Opel Antara Dakar - тільки на SIA'2008  можна буде на власні очі побачити цей легендарний автомобіль, який вже другий рік поспіль успішно долає перешкоди на одному з найдовших та найскладніших ралі світу.  Володар пустелі - Opel Antara Dakar вже у Києві!

Цей видатний позашляховик в листопаді 2007 р. досяг сенсаційного успіху і зайняв 8 місце в одному з найскладніших ралі світу - UAE Desert Challenge . Візит одного з учасників команди " Szalay Dakar Team ", якій належить Opel Antara Dakar , та самого автомобіля організував офіційний дистриб'ютор Opel в Україні - УкрАвтоЗАЗ-Сервіс.

Cadillac CTS - аристократичні традиції у поєднанні з останніми інноваціями автомобілебудування, втілені у седані бізнес класу.  Комфорт та безпека набули бездоганної мрії. Автомобіль року "2008 Motor Trend Car of the Year". Презентація в Україні. Продається в офіційній загальнонаціональній мережі УкрАВТО - 7 дилерських центрів по всій Україні!

Cadillac Escalade EXT  - по елементах екстер'єру, дизайну салону і конструкції шасі цей елегантний пікап повністю уніфікований з базовим позашляховиком Escalade. Агресивний стайлінг EXT, пневматична система вирівнювання висоти кузова під навантаженням, кузов-трансформер, що дозволяє автомобілю перетворитися на седан - ось складові шаленого успіху Cadillac Excalade EXT. Прем'єрний показ в Україні.

Cadillac XLR-V поєднує спортивні якості родстера-купе та розкішне виконання автомобіля преміум - класу. Цей витвір мистецтва завжди в центрі уваги, а рухомий дах перетворює його на найліпшого супутника у будь яку пору року. Прем'єрний показ в Україні.

 

А на стенді Lanos відбудеться справжній автомобільний День народження насправді «народного» автомобіля:

10-річний ювілей
автомобіля Lanos
на ринку України

 

На стенді Lanos на SIA'2008 дистриб'ютор презентує поштову марку, випущена на честь 10-річного ювілею автомобіля Lanos в Україні та вшанування Lanos, як лідера продажу на ринку легкових автомобілів України.

А ще - спеціальна пропозиція для власників  Lanos - можливість отримати  подорож на двох від  «Гермес Тревел Груп». Дізнатися подробиці можна за телефоном гарячої лінії 8-800-500-23-30.


Архив Новости

2008 - Март Май Июнь
2007 - Апрель Май Июль Август Октябрь Декабрь
| Главная | Автоспорт | Тур по автосалону | Интернет-магазин | Кредит | Сервис | Запчасти | Форум | Вакансии | Контакты |

Chevrolet Epica & Captiva клуб автолюбителей