This version of the page http://www.newsru.ua/ukraine/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Україна ]]>
]]> Україна
РУС
УКР
NEWSru.ua // Україна // П'ятниця, 27 червня 2008 р.

На Тернопільщини запалять ватри пам'яті голови проводу ОУН Євгена Коновальця

За інформацією заступника голови Тернопільської облради Олега Вітвіцького, до Тернополя прибув символічний вогонь, який запалять у населених пунктах області в пам'ять про голову проводу ОУН Євгена Коновальця. Вогонь привезли пластуни із села Зашків Львівської області, де народився полководець.
20:52

Пірати відвезли українських моряків в невідомому напрямку

Сомалійські пірати відвезли на берег 9 з 11 заручників з німецького суховантажу "Леманн Тімбер". Що з ними сталося далі - невідомо. На судні залишилося двоє з чотирьох українців - старший механік Віталій Рудніченко і електромеханік Сергій Алімов.
20:50

Політологи вважають, що відставки уряду не буде. БЛ лякає "неконтрольованою Тимошенко"

Політологи не впевнені, що у Верховній Раді України є необхідні голоси для відставки Кабінету міністрів. В той же час, в БЛ заявляють, що підтримка резолюції про недовіру уряду лише поглибить кризу в парламенті.
20:09

"Єдиний Центр" не збирається об'єднуватися з іншими партіями, заявляє Кріль

Партія "Єдиний Центр" ніколи не приймала жодних рішень про об’єднання з будь-якими політичними силами, заявив народний депутат України, голова "Єдиного Центру" Ігор Кріль. При цьому він наголосив, що очолювана ним політична сила "ні з ким не об’єднувалася, не об’єднується і не буде об’єднуватися".
19:33

Швець заявив, що для припинення повноважень "зрадників" новий закон не потрібен

Повноваження депутатов-"зрадників" можуть бути припинені за рішенням найвищого органу політичної партії або блоку, за списком яких вони пройшли у ВР. Після рішення КС додаткових законів для цього не буде потрібно, заявив народний депутат від БЮТ Віктор Швець.
18:57

Президент доручив Кабміну провести оборонний огляд

Президент України Віктор Ющенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 травня "Про проведення оборонного огляду". РНБО доручає Кабінету міністрів організувати і здійснити контроль за проведенням оборонного огляду.
18:12

Яценюк вважає, що треба відкласти ухвалення нової Конституції

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк вважає, що внесення змін до Конституції за нинішніх умов є зловживанням парламентом своїм правом. Про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам. Він нагадав, що для внесення змін до Конституції необхідно 300 голосів депутатів.
17:28

Черновецький став заступником Тимошенко щодо підготовки авіакосмічного салону

Головою Організаційного комітету з підготовки і проведення 6-го Міжнародного авіакосмічного салону "Авіасвіт-ХХI" призначена прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. Одним із заступників Тимошенко в оргкомітеті призначений мер Києва Леонід Черновецький.
16:59

Новим заступником київського мера став регіонал

Київський міський голова Леонід Черновецький сьогодні на засіданні колегії Київської міської держадміністрації представив нового виконуючого обов`язки заступника голови КМДА і одночасно радника міського голови Віктора Сивця.
16:50

Шуфрич підрахував, що Тимошенко спустилася вдвічі глибше, ніж Ющенко злетів

Вчорашній спуск прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в шахту не залишився непоміченим в українському політикумі. Народний депутат Нестор Шуфрич не забув нагадати, що і він пару разів бував в шахті, а також звернув увагу на протистояння прем'єра і президента в цьому контексті.
16:24

Найкращі міста для життя в Україні: Чернівці, Київ, Ялта

Найкращим містом для життя в Україні, за версією журналу "Фокус", визнані Чернівці, на другому місці опинився Київ, третю позицію обіймає курортна Ялта. Найбільш безпечне місто - Коломия. Найбільш екологічно чисте - Чернігів. А "відкриттям року" став Іллічевськ.
15:08

КС може до відпустки не розглянути подання щодо принципів формування коаліції

Голова Конституційного Суду України Андрій Стрижак прогнозує, що у найближчі два тижні суд не встигне розглянути подання щодо принципів формування коаліції. Сьогодні на брифінгу він повідомив, що з 14 липня всі судді КС йдуть у відпустку, а останнє пленарне засідання суду заплановане на 10 липня.
14:43

Ющенко звинувачує у політичній нестабільності Конституцію 2004 року

Президент України Віктор Ющенко закликав політичні сили спільно розробляти зміни до Конституції шляхом ведення діалогу, а не "кулуарними" методами. Він нагадав, що зміни 2004 року були невиправданими і передчасними і в результаті призвели до політичної нестабільності.
13:38

НУ-НС закликає Балогу помиритися з парламентом

Народний депутат, член фракції НУ-НС Ірина Геращенко вважає, що Секретаріат президента повинен будувати коректні відносини з Верховною Радою. "Президенту, так само, як сильний і професійний Секретаріат, потрібна сильна й професійна фракція у парламенті", - додала вона.
13:23

Вночі у Києві горіла будівля Національної телекомпанії

В ніч на 27 червня сталася пожежа в 24-поверховій будівлі НТКУ по вулиці Мельникова, 42. Пожежники ліквідовували займання за допомогою вогнегасника. За попередніми висновками фахівців, причиної пожежі стало коротке замикання електропроводки в одній з кімнат.
11:53

КС дозволив позбавляти депутатського мандату у разі виходу з фракції

Конституційний суд України визнав неконституційним право народного депутата на невходження або вільний вихід з фракції політичної сили, за списком якої він був обраний. Таке рішення КС оприлюднив у п'ятницю у справі про перебування народного депутата у фракції Верховної Ради.
11:11

113 населених пунктів Львівщини залишаються без світла після урагану

За станом на ранок 27 червня в результаті негоди без електроенергії залишаються 113 населених пунктів у Львівській області. Відновлено енергопостачання в 658 населених пунктах області, відремонтовані дахи на 284 будинках. Залишається відремонтувати 719 будинків.
10:08

Євросоюз не збирається підписувати угоду з Україною ще два-три роки

Зближення між Україною та Євросоюзом станеться ще не скоро. В Брюсселі, всупереч очікуванням українських політиків, не мають наміру на саміті у вересні підписувати нову посилену угоду. Більше того, на думку єврочиновників, в кращому разі підписання відбудеться через два-три роки.
09:21

Контролювати вступну кампанію у вузи будуть 12 громадських організацій

Дванадцять громадських організацій з різних регіонів України об'єдналися в коаліцію для контролю вступної кампанії у вищі учбові заклади. Особлива увага буде приділена відповідності результатів зарахування студентів тій кількості балів, які вони отримали при тестуванні.
08:48

Симоненко вимагає у влади проведення референдуму по НАТО

Лідер Комуністичної партії України, народний депутат Петро Симоненко вважає, що будь-які дії структур влади і чиновників, направлені на реформування українського сектора безпеки, на вимогу і під контролем НАТО, межують з державною зрадою.
08:23

Україна вперше дослідить алкогольну та наркотичну ситуацію в державі

Україна в цьому році хоче розпочати перше за свою історію дослідження стану алкогольної і наркотичної ситуації. Планується, що в Києві буде відкрито представництво Управління ООН з моніторингу за обігом наркотиків, що охоплюватиме своєю діяльністю Україну, Білорусь і Молдову.
07:59


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 20:52
На Тернопільщини запалять ватри пам'яті голови проводу ОУН Євгена Коновальця
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
П'ятниця, 27 червня 2008 р.  

Остання новина – 20:52


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове

Прайс-лист на розмiщення баннерної реклами
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007-2008