This version of the page http://www.loveradio.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
Love Radio / Радіо Кохання 95.2 fm - У кохання є своє радіо
програми
освідчуйтесь в коханні Love Radio Online

Кохаєш не того, з ким засинаєш у ліжку, а того, поруч з ким прокидаєшся.
Теодор Ван Гелен

LOVERADIO PICTURES ПРЕДСТАВЛЯЄ: ОСТІН ПАУЕРС В РОЛІ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

Love Radio та приватний fashion-club "Zerkalo" раді запропонувати Вам свою версію головного символу Дня Закоханих! Людина-міжнародна загадка, легенда, міф, любовне полум'я, сексуальний магніт! Людина, у якої завжди напоготові - ''Mojo''! Остін Пауерс!
Він буде на вечірці 14 лютого у День Святого Валентина в клубі "Зеркало" (Маяковського, 47). Все почнеться о 21:00. "Остін Пауерс Love Party" - це багато задоволень, позитивна енергія від балету Darts, музика від Love Radio і любовний символ усіх часів, народів та закоханих!

ЛАВ РАДІО: HAPPY... VALENTINES DAY!

День Валентина все ближче і ближче, а провести його наодинці - це не найкраще з твоїх потаємних бажань. Love Radio пропонує провести щасливий День Валентина у компанії того, про кого ти міг тільки мріяти!
Надішліть саме зараз SMS-повідомлення на номер 10633, напочатку повідомлення обов`язково вкажіть код 9520 (або 9519), своє ім`я та особливе освідчення у коханні саме тій особі, з якою ви хочете провести День Всіх Закоханих. Можливо, об`єкт вашої мрії це - хтось із ваших улюблених українських виконавців або хтось із ведучих Лав Радіо. Головний приз - романтична вечеря в одному з наймодніших ресторанів столиці!
Про перебіг подій SMS-голосування слухайте щодня на хвилях Love Radio о 18.20. Фінал акції "Happy Valentines Day", безперечно, 14 лютого - рівно о 15:20. І хто знає, може саме Ти підеш до ресторану разом із зіркою твоєї мрії? В будь-якому разі, ми впевнені, що цей День Закоханих буде особливим! Адже це - професійне свято Love Radio!

ЧИ Є У ВАС АЛІБІ НА ВЕЧІР П`ЯТНИЦІ?

DOLCE VITA продовжує серію сюрпризів для шанувальників Dance - музики! Цього тижня в DOLCE VITA - ДЕБЮТ буде нова версія вже добре відомої композиції дуету АЛІБІ - remix "Flamenco".
Найпалкіших прихильників DOLCE-процесу очікують подарунки від дівчат з групи АЛІБІ: новий CD-альбом та плакат з автографами.
Тож, охочі приєднатися до розподілу призів, набирайте (044) 585-41-69. Отримуйте результат - у програмі DOLCE VITA!

LOVE RADIО ГАРАНТУЄ ПРИЄМНИЙ СЮРПРИЗ ВСІМ РОМАНТИКАМ І МЕЛОМАНАМ!

Тепер в найпристрасніші години доби кожен із Вас зможе насолодитися збіркою кращих пісень про кохання в програмі "Magic Collection". З понеділка по четвер 22:00 - 02:00 ваша увага прикута до відомих хітів різних країн світу.
Провести вечір під акомпанемент мелодійної музики, що відповідає вашим уподобанням, допоможуть 5 рубрик програми "Magic Collection"! Все починається зі "Slow Motion" - тут зібрані лише повільні версії танцювальних хітів. Тож, щоб поповнити колекцію романтичних спогадів, пропонуємо запросити кохану половинку на танець.
Далі "Magic Collection" продовжиться винятково іноземними композиціями в рубриці "Duty Free". Для шанувальників живої музики LOVE RADIO приготувало добірку "Live in Love" - концертне виконання улюблених композицій.
Наступна подія - рубрика "Тандем", де ми зібрали найвідоміші зіркові дуети.
Останнім акордом "Magic Collection" буде рубрика "Без Слів", яка беззаперечно стверджує, що для справжнього кохання слова - не головне. Ми запропонуємо вам інструментальні варіанти популярних композицій.
Що може бути краще за вечір з LOVE RADIO? Тільки вечір з "Magic Collection"!

DOLCE VITA! Новий сезон!

Додайте до свого життя активного відпочинку. Щоп'ятниці та щосуботи з 22 і до опівночі - краща вечірка міста пребазовується на хвилі Love Radio. Це - "Dolce Vita" з Владом Мілевичем. Дві години танців, кращих реміксів і живого спілкування. До речі, цього тижня не пропустіть новинку: "Dolce Vita. Дебют" презентує новий диск танцювальної музики "Электро" від Альони Вінницької.
Лише на LOVE RADIO новий хіт-Remix "Ночной господин" (Звездочет)". Для особливо везучих - ексклюзивний подарунок від Альони Вінницької. Не позбавляйте себе шансу отримати новий диск з автографом улюбленої співачки. Отже, ви вже запрошені на "Dolce Vita"!
І ми чекаємо тільки на вас! Телефон прямого ефіру (044) 585-4169

LOVE ICE PARTY – РОЗМОРОЗЬТЕ ПОЧУТТЯ!

Сезон унікальних дискотек на ковзанах відкрито! Love Radio та льодовий клуб «Піонер» знають, що в цьому сезоні подобається активним модникам і модницям: динамічна танцювальна музика формату програми «Dolce Vita», запальні ді-джеї, коктейлі (серед яких і ексклюзивний «Love95.2fm»!) ковзани, крижаний майданчик… все це – дискотека на ковзанах «Love Ice Party»! Принаймні, щоп’ятниці о 20.00 Love Radio Команда буде рада бачити вас на крижаній вечірці. Відмови на зразок « ми ніколи не стояли на ковзанах» можете залишити вдома! З собою мати – друзів, енергію, бажання та інформацію про свій розмір взуття. Ковзани, гарну музику та місце для танців на льодовій поверхні гарантують «Піонер» та Love Radio!

ХТО РАНО ПРОКИДАЄТЬСЯ...

Навіть і не думайте, що літо для вас почнеться з ліннощів, апатії та байдиків. Непримеренну боротьбу з вищеокресленим вестиме "Прокидалка"! Це - нова фішка для тих, хто хоче не проспати мільйон приємних моментів у своєму житті. Тільки Love Radio зможе розбудити вас так, як не робить ніхто інший: ми скажемо вам на вушко тисячу компліментів, спробуємо розворушити ваші позитивні емоції (якщо вони досі дрімали!) і піднімемо з ліжка мелодією улюбленої пісні.
Достатньо лише відіслати замовлення, а решта вже залишається за ведучими Легкого Сніданку. Тож у головного любовного шоу України віднині буде ще одна місія - влаштовувати ексклюзивно бурхливе пробудження персонально для вас. Де ви іще знайдете таку "Прокидалку"? Лише на хвилях Love Radio! ...

ЩО ТРЕБА КАЗАТИ ЗАМІСТЬ "АЛЛО" У ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КОХАННЯ?

Love Radio Сім`я сьогодні бурхливо відзначає 2-й рік свого народження. Можете вважати, що у нас за народними весільними прикметами - "паперове весілля" - тобто 2 роки спільного колективного любовного життя в ефірному просторі України. Відповідно - кількість відсотків кохання збільшується удвічі.
А подарунків з цієї нагоди буде удесятеро більше (10!), ніж завжди: футболки, фотоапарати, мобільні телефони, фени і решта бажаних дрібниць, які приємно отримати лише за те, що свого часу ви слухали Радіо Кохання і складали з 5-ти слів потрібну фразу, яку відсилали за допомогою SMS-повідомлення із кодом 9520 на номер 10633. Якщо всі умови виконані бездоганно, то ми зателефонуємо вам на мобільний упродовж 25 травня. Найголовніше: замість "алло" сказати ту фразу, яку ви надсилали на наш SMS-портал. (Підказка: ви ж знаєте, що "добре там, де живе кохання").
З днем народження вас, наші улюблені Love Radio Слухачі і Прихильники! Мільйон поцілунків! ...