This version of the page http://www.kharkov-sport.com/news.phtml?id=1530 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
«Металіст» стане українським «Уемблі» / 04.07.2007 / Новости / Новости спорта
ГЛАВНАЯ ГОСТЕВАЯ ФУТБОЛ ТЕННИС ЕВРО-2012 ВОЛЕЙБОЛ ХОККЕЙ АРХИВ НОВОСТЕЙ
ХАРЬКОВСКИЕ СПОРТИВНЫЕ НОВОСТИ
12:04:11 / 04.07.2007 / Футбол / Новости

«Металіст» стане українським «Уемблі»

Харківський центральний стадіон після реконструкції в рамках підготовки до Євро-2012 стане основою спортивного комплексу «Металіст-Сіті», не гіршого від лондонського «Уемблі-Сіті». Окрім арени, перебудови зазнає й прилегла кілометрова зона. Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації, перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.

50 мільйонів – на реконструкцію
До січня 2007-го на всі ці роботи буде витрачено понад п'ятдесят мільйонів гривень, включаючи субвенцію з держбюджету та приватні інвестиції, повідомляє Укрінформ. До 2010 року, за попередніми планами, будуть готові трибуни на сорок тисяч місць, поле з новим трав'яним покриттям і підтрибунні приміщення. На умовах оренди тут розмістяться спортивні клуби, тренажерні зали, офіси, прес-центр, спортивні магазини, кафе та ресторани. Неподалік від стадіону побудують чотири- та п'ятизіркові готелі – це півтори тисячі місць вищого ґатунку.

Російські інвестори
За словами Сергія Стороженка, загальна вартість реконструкції «Металіста» та прилеглої території перевищить триста мільйонів євро. До початку чемпіонату буде оновлений і харківський міжнародний аеропорт. Про готовність стати інвесторами вже заявили російські фірми. За два тижні до міста з інспекційним візитом прибуде представник УЄФА швейцарець Террі Фавр, який є головним розробником стандартів спортивних споруд в Європі.
 
Источник: Оф. сайт ОСК "Металлист"


При любом использовании информации, ссылка на kharkov-sport.com обязательна!



«« Назад на главную



Читайте также:
26.06 / 00:00 / Футбол
"Гелиос" расстался с десятью футболистами
25.06 / 23:50 / Теннис
"Последний герой"
25.06 / 23:46 / Футбол
"Металлист" крупно обыгрывает "Львов"
25.06 / 23:40 / Футбол
Трускавец. День одинадцатый
21.06 / 16:41 / Футбол
На просмотр в "Металлист" приехал бразилец Виллиан Рибейро Соарес
Версия для печати Обсудить статью в гостевой Написать администратору
МНЕНИЯ ЧИТАТЕЛЕЙ
Правила участия в обсуждениях.
Уважаемые читатели! Убедительно просим Вас соблюдать правила этикета, уважать других участников дискуссии, не переходить на личности, не рекламировать другие сайты, не выражаться с использованием нецензурных выражений, уважать наших авторов, и в случае неточностей в их материалах цивилизованно сообщать об этом. Помните! Сообщениями нарушающими правила Вы занимаете наше время, которое мы могли бы потратить на написание интересного материала! Спасибо.

Данный обзор не обсуждался.

Ваше имя:

Ваш город:

Добавить сообщение:

* Примечание: для добавления ника в текст сообщения, просто нажмите на него.

  Введите код из четырех цифр с картинки рядом (запрашивается только при первом сообщении):

© 2005-2008 Все права защищены. Идея: Родионов Сергей.
При использовании материалов сайта, всегда ссылайтесь (гиперссылайтесь) на "kharkov-sport.com". RSS - лента