This version of the page http://1plus1.tv/info/releases?603 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
1plus1.tv Про нас
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техникадоска. барахолка





Провідний оператор та телеканал презентують новий сімейний комедійний серіал
 
16.08.2005, Київ. UMC, 100%-на дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми" (NYSE: MBT), провідний оператор мобільного зв'язку в Україні, та канал 1+1 оголосили про початок виробництва нового українського телесеріалу „Моя прекрасна сім'я", знятого у жанрі ситуаційної комедії.

...Одного дня провінційний актор Євген отримує телеграму про те, що його батько, з яким син ніколи не бачився, ось-ось помре, проте перед цим бажає бачити сина і передати йому у спадок квартиру в центрі Києва. Євген, його дружина і двійко дітлахів радо приїздять за спадком аби замість ледь-живого родича зустріти цілком бадьорого, меткого і зловтішного діда, життя з яким буде складним випробуванням і веселою пригодою...

"Моя прекрасна сім'я" – перший комедійний серіал, виробництво якого  - від ідеї до втілення – відбувається в Україні. Ідея цього проекту належить мобільному оператору UMC, чия популярна послуга передоплаченого зв'язку SIM-SIM призначена якраз для сімей.

"Сьогодні на наших екранах дуже мало телепрограм, які можна дивитися цілою родиною. Тому SIM-SIM став ініціатором виробництва та трансляції телесеріалу, який розповідає про сім'ю і який розрахований на сімейний перегляд", – говорить Генеральний директор UMC Ерік Франке.

Телесеріал знятий у жанрі ситуаційної комедії ("ситком"), із яким українська аудиторія вже добре знайома: глядачі із захопленням сприйняли появу на телеекранах як відомих західних проектів ("Друзі"), так і спільних проектів та адаптацій („Моя прекрасна няня"). Ці серіали завойовують все більшу прихильність серед глядачів, отож канал 1+1 розсудив, що українська телеіндустрія уже готова до зйомок власного серіалу, ідея якого не запозичена в іноземних продюсерів, але підказана уподобаннями та очікуваннями українського глядача.

Продюсери та режисери телесеріалу "Моя прекрасна сім'я" – знавці своєї справи, які мають великий досвід у зйомках комедійних серіалів. Так, режисер "Моєї прекрасної сім'ї" Олександр Ітигілов знімав серіал "Камера-кафе"; креативний продюсер Ірина Васильєва виступала режисером популярного російського серіалу "Швидка допомога", а продюсер В'ячеслав Муругов відомий також як продюсер комедійного серіалу "Солдати".

Зйомки проходять на виробничій базі Української медійної групи – студії, на якій знімали фільми відомі українські режисери, такі як Андрій Дончик, режисер фільму "Украдене щастя" та Анатолій Матешко, режисер серіалу "День народження Буржуя".

Головні герої серіалу – професійні актори, які успішно грали як на сценах театрів, так і на телевізійних знімальних майданчиках. Більшість із них має досвід гри саме в ситуаційних комедіях, який, звичайно ж, допоможе їм вдало відтворити легкий та веселий стиль "Моєї прекрасної сім'ї".

"Комедія – дуже популярний жанр, але він є також одним з найскладніших для зйомок, – говорить Почесний президент 1+1 Олександр Роднянський, – аби зробити фільм справді смішним, слід задіяти всю майстерність акторів та знімальної групи. Ми, проте, впевнені в успіху – на нашому боці безперечний талант акторів і багатий досвід знімальної групи."

Прем'єра серіалу "Моя прекрасна сім'я" запланована на 3 вересня. Телесеріал матиме 40 серій, що будуть демонструватися щотижня, в суботу та неділю, отож серіал дбатиме про добрий настрій українських глядачів понад чотири місяці поспіль.



 Группа СМЕ (Сentral European Media Enterprises) комментирует сегодняшнее решение украинского суда

 Пресове повідомлення з прес-служби "1+1"

 CENTRAL EUROPEAN MEDIA ENTERPRISES AND RONALD S. LAUDER TO RECEIVE THE 2006 INTERNATIONAL EMMY® DIRECTORATE AWARD

 У березні стартує міжнародна версія телеканалу "1+1" - "1+1 International"

 Кадрові зміни у топ-менеджменті телеканалу

 Провідний оператор та телеканал презентують новий сімейний комедійний серіал

 Вадим Рабінович має відповісти за наклеп на канал "1+1" згідно з рішеннями трьох судів.

 Пресове повідомлення 1+1 щодо рішення Верховної Ради

 Пресове поідомлення стосовно переліцензіювання 1+1

 Пресове повідомлення з приводу останнього судового розгляду у справі з 1+1

 Прес реліз 1+1 з приводу рішення Київського апеляційного суду

 ПРЕС-РЕЛІЗ КАНАЛУ 1+1 ЩОДО ПРИЙНЯТТЯ КИЇВСЬКИМ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСЬКИМ СУДОМ РІШЕННЯ ПРО ПОЗБАВЛЕННЯ КАНАЛУ ЛІЦЕНЗІЇ НА МОВЛЕННЯ

 Заява телекомпаній УТ-1, 1+1, Інтер та двох провідних рекламних агентств України щодо спільних дій у забезпеченні ринку телевізійними дослідженнями

 CME придбала ще один телеканал у Словенії

 Щотижнева Аналітична Довідка від каналу 1+1 для рекламних агентств, рекламодавців та ЗМІ. Лист-звернення генерального продюсера пана Роднянського.




   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму