This version of the page http://1plus1.tv/info/releases?35 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
1plus1.tv Про нас
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техникадоска. барахолка





"День народження Буржуя -2" збирає маси акторської братії

Український хіт "День народження Буржуя" семимильними кроками рухається до свого продовження (або, як кажуть американці, "сіквелу"). Канал "1+1" запустив у виробництво наступні 15 серій "Дня народження Буржуя".

Ті, хто медитував біля телеекранів під час демонстрації серіалу й благополучно дочекався закінчення, мабуть, зауважили, що не всі сюжетні лінії доведені до логічного кінця, не всі злодії покарані й не всі крапки над "і" розставлені. В літературі це називається "відкритим фіналом", а в кіно — "далі буде".

Сьогодні знімальна група "Буржуя" під керівництвом режисера Анатолія Матешка проводить проби акторів, шукає натуру — словом, підготовчий період у розпалі. Згідно з інформацією з "бойових" (знімальних) точок, так звана натура — вулички-дворики міста, будинки й ресторани, в яких буде "гуляти" серіальна "буржуазія", а головне, сільська екзотика — все це вже затверджено. Принаймні, вже точно відомо, що одним з місць святкування "Дня народження Буржуя" стане відомий київський ресторан "Конкорд". Що ж до акторів, то на проби приходять і "заслужені", й "рядові" служителі театрального та кінематографічного мистецтва. Та ще й величезні юрби дилетантів і аматорів сцени збираються біля воріт кіностудії, сподіваючись вразити режисера своїм талантом. "Пачками спроваджуємо!", — поскаржився Анатолій Матешко.

Отже, кипить "буржуйська" робота, бо часу до початку зйомок залишилося небагато. Неписана кінематографічна традиція вимагає, щоб після першого знятого дубля на щастя... було розбито тарілку. І вона от-от розіб'ється!




 "День народження Буржуя -2" збирає маси акторської братії

 Відбулася 39-та міжнародна церемонія нагородження преміями Promax/BDA у Новому Орлеані (США). Перемогу в одній з найпрестижніших категорій "Promotion компанії" отримала робота каналу "1+1"...

 На ім'я генерального продюсера каналу "1+1" Олександра Роднянського надійшов лист від Держсекретаря США Мадлен Олбрайт.

 В Данії відбувся семінар з питання свободи друку, організований українсько-данським товариством.

 На каналі "1+1" відбувалися події неабиякого політичного та міжнародного значення: канал "1+1" приймав в своїй студії Держсекретаря США Мадлен Олбрайт.

 У Міжнародному центрі культури та мистецтва відбулася всеукраїнська прем'єра фільму Режіса Варньє "Схід–Захід".

 Генеральний директор телеканалу "1+1" Олександр Роднянський обраний членом Міжнародної Ради Національної Академії телевізійного мистецтва (international Council of The National Academy of Television Arts and Science).

 Канал "1+1" підписав угоду з Північно-Європейською Баскетбольною Лігою (NEBL)...

 4 грудня в Ганновері наш співвітчизник Володимир Кличко захистив свій титул чемпіона Європи з боксу в поєдинку проти угорця Лайоша Ероса.

 З 29 Листопада канал "1+1" збільшує об'єм щоденної інформації Телевізійної Служби Новин на своєму сервері.

 Отримано результати останніх соціологічних опитувань *

 На каналі "1+1" нова манія і ... новий маніяк!

 Кінопроект каналу "1+1" номінований на "ОСКАР".

 "Епіцентр-дебати" знову вийде в ефір!

 В ніч з 31 жовтня на 1 листопада на каналі "1+1" у програмі "Ніч вибору"...




   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму