This version of the page http://1plus1.tv/info/releases?15 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
1plus1.tv Про нас
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техникадоска. барахолка





ВЕЛИКІ ЗМІНИ НА "1+1"

За три роки існування, канал "1+1" завоював не менше 30% українських глядачів. Програми каналу розраховані на тих, хто почав свою активну професійну діяльність в незалежній Україні чи в період перебудови. Але не тільки. Аудиторія "1+1" — це люди, позбавлені ностальгічних рефлексій, ті, що визначилися в нових реаліях і намагаються знайти власний шлях до успіху. Якщо ще три роки тому канали могли успішно існувати за рахунок показу універсального якісного продукту — фільмів, телесеріалів, то сьогодні цього недостатньо. За думкою генерального продюсера каналу Олександра Роднянського, "настає час 1+1". Вже в самій назві "1+1" заявлена концепція діалогу. Канал всі ці роки пропагував, просував, намагався створити систему "комунікаторів" — ведучих, що в змозі спілкуватися з аудиторією. Всі ведучі "1+1" — колоритні особи, котрі працюють з чудовими командами професіоналів. Проте діалог — це аж ніяк не нав'язування свого погляду. Діалог від "1+1" — це обмін думками, завдяки якому глядач може самостійно зробити свій вибір.

Головні зміни на каналі "1+1" — збільшення програм прямого ефіру. До "Сніданку з 1+1" та "Не Всі Вдома" додасться блок нічного ефіру під назвою "Проти Ночі". Тепер основний випуск ТСН переноситься з 19:30 на 21:45 з урахуванням зайнятості контингенту нашого глядача. Це дозволить по гарячих слідах обговорювати головні новини дня, зустрітися з ключовими фігурами, що стосуються найгучніших подій. "Проти Ночі" — це підбиття підсумків дня. Блок вміщуватиме авторські програми. Таким чином, наприклад, "Телеманія" займеться великим 10-серійним проектом, пов'язаним з найновішою історією України. В "Монологах" з'явиться новий цикл. Отримають дальший розвиток "Версії Ольги Герасим'юк". Є ще декілька нових проектів, що стосуються широких імен української культури. І, звичайно, наші основні дискусійні шоу "Табу" і "Епіцентр". І Микола Вересень, і В'ячеслав Піховшек готуються до серйозних проектів — дебатів, телемостів, журналістських розслідувань.




 З 5 вересня - сезон подій на каналі "1+1"

 Телеведучі каналу "1+1" заслужено отримали високі місця на "олімпі слави" серед відомих жінок нашого часу

 Ти не один, ти — з "Забавою"!

 Хуліо Іглесіас знову у Києві

 ВЕЛИКІ ЗМІНИ НА "1+1"

 Рок в Києві та на каналі "1+1"

 Програма "Версії Ольги Герасим'юк" отримала першу премію на фестивалі європейського відділення Всесвітньої організації охорони здоров'я

 Канал "1+1" був відзначений срібною нагородою на щорічній конференції Міжнародних Асоціацій Promax and BDA

 На каналі "1+1" запущено у виробництво новий кінематографічно-музичний проект.

 Всеукраїнська акція "Золота Фортуна".Фортуна усміхається лише обранцям долі".

 Список регалій та нагород нашого Миколи Вересня поповнився ще однією.

 Вперше цього року започатковано Міжнародну премію журналістів імені Василя Стуса.

 Інформаційне спонсорство "Студії "1+1".

 NATPE - Національна асоціація керівників телевізійних кaналів

 З 25 до 27 листопада в Москві відбувся П'ятий міжнародний телеринок "Теле-Шоу Осінь 98"




   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму