This version of the page http://1plus1.tv/info/design/la_fest (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-27. The original page over time could change.
1plus1.tv Дизайн 1+1
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техникадоска. барахолка





 
Колектив дизайнерів каналу "1+1" здобув найвищі нагороди на конкурсі робіт міжнародної асоціації теледизайнерів, який щороку проходить в Лос-Анджелесі

Цього разу колектив під керівництвом Олі Захарової отримав дві золоті та одну бронзову нагороду за оформлення серіалів та ще одну бронзу за дизайн каналу.

Лос-Анджелеський конкурс теледизайнерів за престижем часто порівнюють з "Оскаром" у кінематографі. Півсотні членів журі протягом року передивилися три тисячі робіт і з них вибрали кілька найпрофесійніших. Роботи колективу Ольги Захарової були оцінені двома золотими та двома бронзовими нагородами, що для цього конкурсу велика рідкість.

Оля Захарова: "Мы до последнего не знали какое у нас место и поэтому сердце стучит и кровь холодеет, когда слышишь фамилию и должен получать награду при огромном количестве народа."

Найбільше журі сподобалося оформлення титрів до серіалу "Критичний стан". Оператор Микола Мандрич запропонував оригінальну ідею --зняти при великому збільшенні хімічні процеси, які спеціально було створено у рідині. Для цього на квартирі у нього було влаштовано мінілабораторію. Зрештою зйомки закінчилися вибухом, але робота була зроблена.

Микола Мандрич, оператор: "Думаю, что только в условиях нашего канала возможна реализация таких работ и думаю, что это трамплин для следующих сумашедших вещей."

Герман Глінський,: "У нас глаза горели как у мальчишек, которые делают то, что им самим интересно и мы на одном дыхании за 2 дня сняли материала больше, чем вошло в саму работу."

Інше золото та бронзу у різних номінаціях отримав серіал "Ключі від смерті" виробництва каналу "1+1" та "НТВ-профіт". Журі вразила ідея з коміксами. Дизайн каналу "1+1" отримав бронзову нагороду.









 Циркова тема 2008 р.
 Сезон великих подарунків
 Новорічний карнавал 2006
 Promax/BDA 2005 у Нью-Йорку
 Проект "Імперія кіно"
 Проект "Танці"
 Лос-Анджелес 2002



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму