This version of the page http://www.newsru.ua/crime/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-26. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Кримінал ]]>
]]> Кримінал
РУС
УКР
NEWSru.ua // Кримінал // Четвер, 26 червня 2008 р.

Міліція Криму заперечує, що застосувала до радника мера Алушти недозволені методи дізнання

Головне управління МВС України в Криму заперечує звинувачення в незаконному затриманні радника мера Алушти Віталія Прибеги і застосуванні до нього недозволених методів дізнання. "Після відвідин" Прибегою ізолятора тимчасового тримання медики виявили у нього різні травми.
25 червня 2008 р., 21:40

Кримським міліціонерам при затриманні хабарника довелося стріляти

Співробітниками відділу державної служби у боротьбі з економічними злочинами УМВС України в місті Севастополі при отриманні хабара у кілька тисяч доларів затримано начальника відділу однієї з районних адміністрацій міста. Під час операції міліціонерам довелося застосовувати зброю.
25 червня 2008 р., 20:35

На фабриці у США робітник убив чотирьох колег і застрелився

У американському штаті Кентуккі робітник убив чотирьох осіб, а потім застрелився. Інцидент стався рано вранці в середу на фабриці з виробництва пластикових виробів Atlantics Plastics в місті Хендерсон. Причиною стрілянини стала сварка між одним з робітників і менеджером.
25 червня 2008 р., 18:45

Семену Могилевичу погіршало: підприємця рятує дихальний апарат

У підприємця Сергія Шнайдера (він же Семен Могилевич), заарештованого у справі про несплату податків компанією "Арбат-престиж" з 23 на 24 червня знову стався серцевий напад. Про це повідомляє його адвокат Олександр Погончинков. За його словами, Семену Могилевичу стало краще, поки прийшли лікарі. Проте жодного разу за весь час утримання під вартою Сергій Шнайдер не перебував у медичній частині "Матроської тиші".
25 червня 2008 р., 17:42

Проти Кернеса порушили кримінальну справу за хуліганство

Прокурор Харківської області Василь Синчук порушив кримінальну справу стосовно секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса за фактом хуліганства (ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України). Cправу порушено за результатами перевірки заяв депутата міськради Андрія Руденка та його помічника-консультанта Світлани Семко.
25 червня 2008 р., 17:31

Елізабет Фріцль наразі відмовилася свідчити проти маніяка-батька

В Австрії суд над маніяком Йозефом Фріцлем, який 24 роки тримав доньку у становищі секс-рабині, відкладено на невизначений термін. Жертва, як і раніше, боїться збоченця, хоча побачить його тільки по телевізору і за ґратами.
25 червня 2008 р., 16:30

"Група Луценка" знайшла компромат на Балогу і вимагає перевірити його авіарейси

Депутатська група "Народна самооборона" продовжує наполягати на том, що голова президентського Секретаріату Віктор Балога здійснював авіарейси у приватних цілях за державний рахунок. Серед людей, які літали з ним, депутати згадують прізвища Кріля, Пукшина, Плюща та інших.
25 червня 2008 р., 15:11

Вбивство директора КП "Чернігівбудінвест" розкрито. Організатора злочину затримано

Начальник УМВС в Чернігівській області Іван Катеринчук на брифінгу 25 червня повідомив про розкриття вбивства директора КП "Чернігівбудінвест" Володимира Бондаренка, яке було скоєне 1 березня. Основним мотивом злочину він називає корисливий.
25 червня 2008 р., 14:27

У Вінниці тролейбус врізався в дерево: постраждали 3 особи

У Вінниці водій тролейбуса №7, що перевозив 38 пасажирів, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок ДТП постраждало 3 особи, які з травмами різних ступенів важкості були госпіталізовані до міської лікарні.
25 червня 2008 р., 14:00

Командування Внутрішніх військ вступилося за бійців, що побилися із зятем Тимошенко

Внутрішні війська встали на захист двох військовослужбовців, що побилися в Одесі із зятем прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, рок-музикантом Шоном Карром. Прес-центр ВВ заявив, що "військовослужбовці виконували службові обов'язки в межах своїх повноважень, визначених законодавством".
25 червня 2008 р., 11:06


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 08:04
Черновецький продовжить звільняти чиновників, а Кільчицька може повернутися
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Четвер, 26 червня 2008 р.  

Остання новина – 08:04


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове

Прайс-лист на розмiщення баннерної реклами
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007-2008