This version of the page http://www.k-media.com.ua/about/partners/71.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-26. The original page over time could change.
Ірина Федишин :: Про нас :: Капітал-Медіа - рекламно-продюсерська агенція :: Capital-Media
Рекламно-продюсерська агенція
Капітал-Медіа
 
Про нас Наші послуги Наші роботи Фотогалерея Контактна інформація

Ірина Федишин
Народилася 1 лютого 1987 року у місті Львові. Талант дитини проявився в трьохрічному віці, тоді Іруся із захопленням співала відому патріотично-релігійну пісню "Молитва за Україну".

У шість років майбутня співачка спробувала себе у ролі ведучої, це їй вдалося. Іра завжди була лідером, брала участь у творчих заходах, які відбувалися у школі, "муштруючи" своїх однокласників на репетиціях і під час виступів.

Однак, батько, будучи музикантом, ніколи не вважав музику серйозною професією і мріяв, щоб дитина займалася шахами. Згодом, Іра була змушена розв`язувати шахові задачі. Учитель, зауваживши здібності маленької дівчинки почав займатися з нею додатково. Але душа не лежала до чорно-білої дошки, вона мріяла про цікаве життя, повне несподіванок і крутих віражів. Перед дзеркалом, з мікрофоном в руках, Іра співала різні пісні і енергійно танцювала. І коли вона просто "дістала" маму своїм співом і наріканням на "нудні" шахи, а мама у свою чергу "дістала" тата - кар`єра у шахах нарешті закінчилась, і тоді почала реалізовуватись її музична мрія.

Першим музичним інструментом у майбутньої співачки був синтизатор, на якому, швидко навчившись імпровізувати, Іра почала писати перші свої пісні.

У 13 років дівчина вирішила здобути музичну освіту і пішла навчатися у музичну школу. Її зразу зарахували у четвертий клас. І там вона завжди вела концертні програми і успішно здавала іспити.

Незабаром з`явилася перша пісня "Перед образом Христа", яка усім без винятку запала в душу. Саме з нею Ірина їздила на фестивалі і одержувала переможні місця.

На одному з фестивалів, що проходив у Львові ("На крилах дитинства"), виконавиця познайомилась із львівською співачкою Андріаною, після чого почала з нею співпрацювати.

Пісня "Відпусти" - це перший професійни хіт, який перемагав у хіт-парадах і наспівувався всіми хто його чув.

"Не дивлячись ні на що я не збираюсь зупинятись на досягнутому, бо це, як на мене - мізер. Я мрію про щось набагато більше. Мені подобається таке життя: пошуку надії і слави. Основне для мене - це музика. Я хочу працювати так, аби те, що я роблю було цікаве для людей і для мене. Звичайно, я не покорю своїм талантом всіх. Але добиватимусь цього, незважаючи ні на які перешкоди!", - сказала співачка.

www.irynafedyshyn.com

З нами працюють

Андрій Заліско
гурт "NEON"
Віктор Морозов
Захар
Dixie Lemberg
Олег Баланко - саксофоніст
Олена Корнєєва
модерн-балет “Далькроз”
Піккардійська терція
Ніколь (ілюзії, йога, дитячі програми)
ФлайzZzа
OT VINTA
ТІК
ТІНЬ СОНЦЯ
Шоу-балет «СіріуС»
Юрій Цветков
Яка існує

Адреса: 79041, м. Львів, вул. Окружна, 57 а, 3-й пов. Телефон/Факс: +38 (032) 242-21-48 E-mail: office@k-media.com.ua

Наші пратнери та друзі: