This version of the page http://www.k-media.com.ua/about/partners/69.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-26. The original page over time could change.
Яка існує :: Про нас :: Капітал-Медіа - рекламно-продюсерська агенція :: Capital-Media
Рекламно-продюсерська агенція
Капітал-Медіа
 
Про нас Наші послуги Наші роботи Фотогалерея Контактна інформація

Яка існує

          Видно з назви сайту, група наша називається „Яка існуЄ“. Може назва і дивна, однак скільки ми не намагалися від неї втікти, вона як той собака завжди поверталась до свого господаря. Історія наших музичних і не зовсім пригод сягає 2003 року і за цей час ми як той фєнікс не раз перероджувались у свому баченні і розумінні як то все має бути. Але ми працюємо, ми рухаємось, не факт, що завжди вперед, але сам процес нас захоплює. Ми торчимо коли створюємо свою музику, коли виходимо на сцену, коли їздимо у поїздах з концертів. Можливо, не кожному подобаються плоди нашої роботи, але нас це не переймає і аж ніяк не зупинить від отриманні чергової дози задоволення. Не подобається — не слухай, а подобається — тоді ми йдемо до Вас:)

          Тих, кого дійсно цікавлять наші досягнення, хто, кого, коли і як, і отримати відповідь на найпопулярніше запитання: „А якого ви називаєтесь „Яка існуЄ“?, веклам сюди.

http://www.yakaisnue.com/

З нами працюють

Андрій Заліско
гурт "NEON"
Віктор Морозов
Захар
Dixie Lemberg
Олег Баланко - саксофоніст
Олена Корнєєва
модерн-балет “Далькроз”
Піккардійська терція
Ніколь (ілюзії, йога, дитячі програми)
ФлайzZzа
OT VINTA
ТІК
ТІНЬ СОНЦЯ
Ірина Федишин
Шоу-балет «СіріуС»
Юрій Цветков

Адреса: 79041, м. Львів, вул. Окружна, 57 а, 3-й пов. Телефон/Факс: +38 (032) 242-21-48 E-mail: office@k-media.com.ua

Наші пратнери та друзі: