This version of the page http://www.factor.ua/news/news.html?id=70 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-26. The original page over time could change.
Новини та події - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Новини та події
Архів новин за 2007 р.
Підписка на новини

У збірці казок видавництва «Пелікан» - джерело народної мудрості

21 березня 2008 р.

Казка...Вимовляючи це слово, ми переносимося у чарівний світ дитинства. Яку казку нам розповідала мама частіше за все? Які казки ми запам’ятали та полюбили? І які казки ми хотіли б подарувати своїм дітям? Перш за все, захоплюючі, добрі, та, звичайно, мудрі. А ще – щоб вони були яскраво оформлені.

Саме така книга вийшла у видавництві «Пелікан». Українські народні казки приваблюватимуть маленьких читачів яскравими оригінальними ілюстраціями, захоплюючими сюжетами, а також своїми героями, серед яких лісовий цар Ох, казак Мамарига, птахи, звірі, інші казкові персонажі.
На черзі за цією книгою видавництво «Пелікан»,  планує видати ще дві збірки під назвою «Українські народні казки».

Нані Джавахідзе,  головний редактор видавництва «Пелікан»:

- Дорогі батьки, бабусі та дідусі! Читайте мудрі казки разом із дітьми, не жалкуючи зусиль та часу, читайте казки вголос. Ми сподіваємося, що завдяки таким книгам, як «Українські народні казки», ваші діти відкриють для себе усе багатство української мови та національної культури, вберуть народну мудрість, яка протягом століть передавалася з покоління у покоління, формувала душу народа. Український казковий фольклор має багатий художній світ, насичений елементами фантастики, комізму, у ньому – і уїдлива сатира, і м’який гумор. Українські казки виховують у дітей доброту, винахідливість, любов до природи, до своєї землі. Видавництво «Пелікан» планує видати декілька збірників українських народних казок.

 




Сайти корпорації «Фактор»:

ТЦ «Фактор» нараховує в Харкові 8 спеціалізованих магазинів та 18 торговельних точок.

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.
Copyright © 2004–2008 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2008 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09