3841
This version of the page http://www.developers.org.ua/company-db/edvantis-software/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-25. The original page over time could change.
Edvantis Software - Реестр украинских IT-компаний

Реестр украинских IT-компаний

Edvantis Software

Опубликовано в рубриках: аутсорсинг, ИТ, Львов
23 Окт 2006

Едвантіс – це один з найвдаліших проектів в українській галузі розробки програмного забезпечення. Важливою мотивацією діяльності компанії є сприяння розвитку галузі. Тут не шкодують зусиль на дослідження перспективних напрямків та розробку власних новаторських продуктів. Налагоджена система продажів послуг дозволяє компанії стояти дещо осторонь від конкуренції мейнстріму та доброзичливо ставитись до всіх інших гравців ринку, допомагати дружнім фірмам замовленнями, не приймати участі в меморандумах і перегонах сертифікацій, натомість звертаючи більше уваги на задоволення від праці.

Протягом двох років від часу створення Едвантіс зріс до 80+ кваліфікованих працівників і продовжує інтенсивно розвиватись. Компанія надає перевагу позитивно налаштованим, талановитим людям, які не лише добре працюють в колективі, а й мають інтереси поза програмуванням (приклади хоббі «едвантівців» –айкідо, страйкбол і баскетбол як корпоративні види спорту, дайвінг і сноркелинг в коралових рифах, написання віршів та ессе, тюнинг позашляховиків, йога, гра на губній гармошці ).

На даний момент Едвантіс співпрацює з 15 незалежними корпоративними замовниками без посередників, що забезпечує диверсифікацію технологій, стабільність і добрі можливості росту для всіх працівників. Підвищення заробітної платні ініціює фірма, виходячи не з формул, а з рівня фаховості та поваги колег до даного «едвантівця».

Едвантіс працює в сучасному просторому офісі, розрахованому на двісті робочих місць «на виріст», що ввібрав у себе найкращі дизайнерські та інженерні рішення:

  • зручний дизайн у фірмовому «зеленому стилі» Едвантіса;
  • ергономічні робочі місця з TFT моніторами;
  • центральне кондиціонування з забором свіжого повітря з зони, вільної від вуличних забруднень;
  • підлоги з підігрівом в робочих зонах;
  • простору кухню;
  • зону для відпочинку (HDTV, м’які меблі, підігрів підлоги) душові;
  • приміщення під спортзал.

Функціонують майже всі допоміжні та дві третини виробничих приміщень. На решті площі триває ремонт і проводяться тренування працівників з гри в страйкбол ).

Едвантіс розробляє та успішно реалізовує програми підтримки для працівників, а саме: харчування, сприяння у придбанні сучасного житла, пакет медичних послуг. Компанія цінує тих, хто пов’язує з нею своє майбутнє, і у вдячність розробила систему річних бонусів для працівників. Атмосфера на фірмі дружня, структура продумано “плоска”, без зайвої ієрархії та формалізму. Компанія часто організовує корпоративні події та вечірки з нагоди виробничих успіхів, днів народження працівників, свят, тощо. Річниці компанії Едвантіс традиційно святкує на світових морських курортах, повністю за рахунок фірми для всіх «едвантівців», кожен раз підтверджуючи девіз «Work smart, play hard». Керівники Едвантіса, однак, зазначають, що цей лозунг є проміжним і слід рухатися до більш лаконічного «Play hard» . Тому поряд з розвитком аутсорсингових послуг Едвантіс впевнено прямує до більш інтенсивних високотехнологічних бізнес-моделей, таких, як розробка власних інноваційних Веб-продуктів.

2248

90 отзывов на запись “Edvantis Software”

Страниц: [1] 2 3 4 5 6 » Показать все

  1. оценка: +9
      
    Bahus говорит:

    Таке відчуття що на цю компанію почнуть швидко молитися. Але все-ж таки якісь маленькі недоліки мають бути, хотілося б знати які саме.

  2. оценка: +2
      
    cencio говорит:

    ну молиться не стоит ни на кого
    просто рассматривайте это как заявку на most developers friendly company а что там у них under the hood могут только их програмеры рассказать.
    Мне по работе на другой фирме приходилось с “командою молодих професіоналів з управлінським досвідом роботи в аутсорсингових компаніях” встречаться, впечатление от них, как от менеджеров достаточно позитивное, тим, которым они занимались жил хорошо, всегда умели рассписать(зацените описание компании ) заказчику как все идет хорошо, когда у програмеров случалась запарка со сроками, в результате те получали передышку и возможность все поправить и клиентов они достаточно много привели, даже в последнии день на той работе мне Аня звонила из штатов, за резюме для очередного заказчика ) подозреваю что у Edvantisa все еще впереди, и рости они будут быстро

  3. оценка: -9
      
    Andri говорит:

    Розміщене повідомлення сприймається як щось давно знайоме. Спочатку не зрозумів чому. Але через хвилину виникла асоціація зі спамом, що приходить електронною поштою. Стиль написання повідомлення співпадає один до одного.
    Згадування про чорні та коричневі пояси в карате і айкідо, написання віршів та ессе, тюнинг позашляховиків, йога, страйкбол, гра на губній гармошці наводить на думку про добровільну-примусову основу таких заходів. Як гуртки в школі після уроків. Підвищення з/п на основі поваги колег може означати певні проблеми для хорошого спеціаліста, який проводить свій вільний час за межами офісу і колективу.
    Готовий змінити свою думку якщо працівникам, які бажають займаютися тюнингом позашляховиків, видається службовий позашляховик для таких цілей. Бо в іншому випадку доведеться грати на губній гармошці

    1f74
  4. оценка: +12
      
    Bahus говорит:

    Ну я не думаю що варто аж так критично сприймати нові компанії, просто якщо дійсно гарні умови праці, то люди туди потянуться, але професіоналів знайти їм буде важко, оскільки кожна компанія старається їх втримати в себе любою ціною. А на рахунок вільного проведення часу то це класно коли компанія хоча маленькі але приємні дрібнички підтримує.

  5. оценка: +4
      
    Vasil говорит:

    Цитати із сайту компанії:
    “Our proprietary software engineering service model, The Edvantis WaySM is ISO 9001:2000 and CMMI Level 4 compliant.”
    (http://www.edvantis.com/index.php?menu=1&submenu=1)

    А ось інша:
    “Thus, we don’t do some expensive international certifications which we know from experience have lost a lot of production value and mostly become just S&M commodities…”
    (http://www.edvantis.com/index.php?menu=4&submenu=1&datetime=2006-10-02%2000:00:00)

    Це потрібно сприймати, ніби-то компанія впровадила (нехай і без сертифікації) ISO та CMMI 4 без фінансових витрат? Чи ISO та CMMI не відносяться до “expensive international certifications”?

  6. оценка: -9
      
    Anny говорит:

    Vasil, дякую за ваше запитання. Едвантіс знає і використовує досить багато корисних ідей з СММ і ISO. Однак практика показує, що чимало обов’язкових механізмів, які трактують людей інтелектуальної праці як детерміновані складові системи, саме в цьому бізнесі працюють погано і можуть завдавати значної шкоди (як, напр., вимога постійно виділяти час програміста на збір метрик про якість своєї роботи і роботи колег). Є інші типи виробництва, напр. індійські фабрики програмування або софтверний підрозділ Boeing’а, де повна імплементація CMM або ISO має більше змісту.

    Також, на жаль, послуги з аудиту/сертифікації ISO I CMM в українсько-індійському виконанні значною мірою втратили виробничу цінність і перетворилися на маркетинговий товар. Придбання такої сертифікації може цікавити насамперед фірми з амбіцією аутсорсингових фабрик індійського типу, побудова яких в Україні ускладнюється рядом соціоекономічних причин. Система продажів і сегмент ринку нашої компанії не передбачає використання сертифікацій як засобу маркетингу.

  7. оценка: -5
      
    BAndrik говорит:

    NU ot skazimo ya zaraz zaishov bna sait… i chesno kazuchy ne pobachyv sho firma potrebue specialistiv… zapovnit nashu aplikaciu.. i pryshlit a my podyvymos…

    propozyciya
    zrobit troshky informatyvnishym rozdil vakansiy

    1f56
  8. оценка: -6
      
    Anny говорит:

    BAndrik, дякую за пропозицію. Ви зайшли на веб-сайт саме в той момент, коли розділ вакансій редагувався, а тому нічого не побачили. Едвантіс справді потребує і шукає досвідчених розробників, особливо у напрямках C++ та Java. Будь-ласка, зайдіть на http://www.edvantis.com/index.php?menu=6&submenu=2, тепер тут можна побачити повний список відкритих вакансій Едвантіса у сфері програмування.

  9. оценка: +2
      
    Seryega говорит:

    Are you looking only for 5+ years c++ developers? Or it can be the less.

  10. оценка: -6
      
    BogasGul говорит:

    Дивно чути про те , що фірма шукає програмерів з досвідом, коли на практиці декілька знайомих не отримали навіть можливість поспілкуватися. Хоча досвід розробки далеко за 5 років.
    Що фірма вкладає в поняття досвідчений розробник?

  11. оценка: +9
      
    Vasyl говорит:

    2 BogasGul:
    Взагалі-то в цілому світі можливість поспілкуватися появляється після позитивного розгляду резюме. Може там подивитися досвідченим розробникам з досвідом далеко за 5 років?
    Фахівці по кадрах взагалі рекомендують писати окреме резюме на кожну вакансію, на яку претендуєш.

  12. оценка: -5
      
    Anny говорит:

    2 Seryega:
    У даний момент Едвантіс шукає розробників на С++ для закриття ключових позицій на проектах. Тут потрібні грунтовні знання та досвід роботи не менше 5-ти років (вимоги до кандидатів можна прочитати на сайті Едвантіса у розділі вакансії http://www.edvantis.com/index.php?menu=6&submenu=2). Як тільки ми заповнимо ці позиції, відповідно з’являться вакансії для розробників з меншим досвідом (2-4 роки).

    200d
  13. оценка: -6
      
    Anny говорит:

    2 BogasGul:
    Так, на жаль, були 3-4 випадки, коли Едвантіс призупиняв розгляд резюме кандидатів, які вказали досвід роботи більше 5-ти років. Причини тривіальні: з опису досвіду не було до кінця зрозуміло, чим, власне кажучи, людина займалася протягом тих 5-10 років, або ж виглядало, що людина всі ці роки була «на підхваті».
    Звичайно, швидше за все, люди були кваліфіковані, тому ми радили їм переробити резюме на більш інформативні. Люди не відповіли і, оскільки потік резюме на Едвантіс досить великий – ці випадки просто відклалися. Тут правий Vasyl – яка б хороша не була кваліфікація, «зустрічають по резюме» .

  14. оценка: +4
      
    Тарас говорит:

    А людей без досвіду на Едвантіс планують колись брати?

  15. оценка: -8
      
    Anny говорит:

    2 Тарас:
    Так планують, і навіть беруть , хоч у нас і нема активних вакансій для людей без досвіду. Для того, щоб працювати на Едвантісі не маючи досвіду, треба:
    1 – дуже цього хотіти
    2 – швидко навчатись
    3 – мати хорошу базу з університету

Страниц: [1] 2 3 4 5 6 » Показать все

Подписаться на комментарии


Получать новые комментарии

Если ваш комментарий сразу не появился, значит он ожидает модерации.
Пожалуйста, дайте время админу его отмодерировать.

Ответить »

Вы должны зайти, чтобы отправить комментарий. » зайти.

Вход на сайт

Регистрация

Новые вакансии

  • Системный администратор (Егор Егоров)
  • C/C ++ developers (Golden Gate)
  • Flash Developer (Edvantis)
  • HOT:    JAVA Team Lead    (3 вакансії)   / Львів (Intellias)
  • .Net Developer (MGP - 101) (MiraSoft Group)

Все вакансии

Подписка RSS/E-mail

Комментарии

  • TORNADO on TOA-Украина: ЗП полностью белая. в моей ситуации это даже не совсем удобно ) всё что описано правда, за исключением того, что сотрудников уже около 100 В целом в компании очень...
  • Pure_Equity on Finport Technologies: Обращаться можно когда зарплата официальная. В противном случае остается надеятся на порядочность. Либо выбивать деньги сразу во время ухода чем-то...
  • Mathematic on Finport Technologies: Если задерживают зарплату - обращайтесь в инспекцию кадров, а потом в суд. Не бойтесь защищать свои права. Ксатти, зарплата в компании официальная? Если хотябы...
  • Mathematic on Finport Technologies: Зарплату платят официальную или в конвертах? Если официальную - обращайтесь в инспекцию по труду, потом в суд и требуйте выплаты. Не бойтесь этого делать, это...
  • Vlad on ЗАО “Мальва”: обидно, но я писал гораздо больше
  • punlo on EPAM Systems: А как насчёт Java? Кстати, на сайте компании информации про объявленный здесь тренинг найти не удалось, там ссылки исключительно на российские.
  • TommyGun on Monis: Ветал, спасибо за объективность и за дополнение общей картины. Я согласен с тобой во всём, просто дело в том что я описал то, что лично меня демотивирует и раздражает...
  • Vetal on Monis: Отчасти согласен с предыдущим автором но … Давайте все валить на словен . Так проще всего. Начиная с кадровой политики руководства отдела разработки и заканчивая...
  • cencio on Program-Ace: хз, но поиски находит вот такое: http://rsdn.ru/forum/message/2 989531.aspx там же есть и более старые темы про них.
  • TommyGun on Monis: Лёха, да ничего в общем и не поменялось. Впрочем, я и не говорил что что-то поменялось- это, я уверен, будет не скоро. Мне кажется, что дело не процессе, не в зарплате и не в...
  • asyr on Monis: Вал, какой тут позитив… Объективно - мне всегда нравилось работать на Монисе. Но руководство создало такие условия кадровой политикой, организацией рабочего процесса...
  • TommyGun on Monis: Гы. Призраки Добро пожаловать. В последнее время дела на Монисе обсуждаю больше с людьми уже покинувшими компанию Наверное, это неспроста. Ну да ладно. Ветка ожила,...
  • Vlad on ЗАО “Мальва”: Кстати слышал еще от заказчиков (правда от среднего звена), что белые и пушистые учередители Мальвы не выполняют взятые на себя “обязательст а” ,я...
  • Vlad on ЗАО “Мальва”: Доброго дня, сов. случайно забрел в этот ресурс и решил сказать несколько слов. Работал около года в этой так сказать “компании” во внедрении, хочу...
  • asyr on Monis: >>Тогда где набор сотрудников? А нужен ли он. Сейчас много людей ушло, а проблем вроде в разработке и нет Возможно просто было много “лишних”.
  • stqs on Program-Ace: Народ, кто что может сказать о компании? Подойдет ли для старта ?)
  • Vetal on Monis: “А что? произошло что-от из ряда вон выходящее?” - был бы Монис фирмой с репутацией а-ля CDD - ничего особого и из-ряда вон выходящего и не произошло. А так фирма с...
  • realist on Miratech: “Случайно” обнаружил в то время как на LinkedIn-e у этого господина линк на вышеозначенный сайт. Что и говорить, наша жизнь полна этих “случайных̶ 1;...
  • ekop on Monis: >>Т.е. сейчас разработка Мониса вполне приемлимое место для работы. Конечно, для тех кто верит в будущее embedded(и не хочет учить java/.net) >>Вот только будут ли они Ну а...
  • asyr on Monis: А что? произошло что-от из ряда вон выходящее? Если ты о достаточно массовом уходе сотрудников разработки, то здесь есть 2 причины: - неудовлетворенн ость сотрудников...
  • aiwengo on Miratech: Миратеховцам (бывшим и бывалым). Слуйчайно узнал, где сейчас Костя: http://www.consumerhealthtech. com/documents/about.html Сразу стало интересно прочитать, как там у них дела: http://www.developers.org.u...
  • Sergo on Monis: А не пора ли обновить раздел в связи с последними событиями?
  • zmej on Тимкор: Компания не честна по отношению к сотрудникам, по увольнению не выплачивает ЗП за последний месяц.
  • Uncle Ы on MindSpeed: К сожалению, руководство компании - такое же наемное, как и остальные сотрудники. И еще ничто человеческое ему не чуждо. Робимо що можемо. )))))))))
  • realist on Miratech: “Все еще не выплачена полностью”… Вы бы уточнили сначала отсчета этого временного интервала, все еще за месяц или все еще с начала года или “все еще уже не помню...
  • Артур Ракицкий on Ciklum: unika, советую не закрывать СПД, а приостановить деятельность (это вопрос одного заявления). Тогда можо спокойно работать по трудовой, не нужно платить единый...
  • Артур Ракицкий on Ciklum: unika, советую не закрывать СПД, а приостановить деятельность (это вопрос одного заявления). Тогда можо спокойно работать по трудовой, не нужно платить единый...
  • BlackDen on EPAM Systems: здесь спрашивали про курсы… From August a new Training .NET Course starts at EPAM Training Center. Training is planned for 1 month. Classes start at 9 a.m. and finish 6 p.m. Training is free of charge for all participants. After the graduation of the training all...
  • DC on Miratech: Чистейшая правда. А вас до сих пор это удивляет ?
  • antimatter on Miratech: Между делом так замечу что зарплата все еще не выплачена полностью, таким образом части сотрудников стоит полагаться на сторонние котмпании которые в случае...
  • 71b
0