This version of the page http://1plus1.tv/info/releases?4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-25. The original page over time could change.
1plus1.tv Про нас
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техника





Останнім часом, з'явилася гостра проблема надання ведучими телеканалами України якості інформаційних послуг та довіри громадян до інформаційної сфери мовлення.

За результатами чергового дослідження, проведеного Фондом Співдружності (в нього входили моніторингові дослідження та спостереження, експертні опитування журналістів та телефонні бліц-опитування громадської думки в м. Києві) телеканал "1+1" посів ключові позиції в цьому рейтингу.

  1. За ступенем ілюстратиівності інформаційних програм відеосюжетами, одну з перших позицій займає "1+1".
  2. Універсальність форми подання інформаційних повідомлень (підхожість психолінгвістичних засобів, змістовна направленість текстів та стиль поведінки ведучих). Перше місце віддано "1+1".
  3. Абсолютним лідером "1+1" був визнаний в головному пункті опитування - довіри громадян до отриманої інформації.
Ці дані, як і результати попередніх досліджень, ще раз доводять, що якість інформаційного мовлення на каналі "1+1" відповідає професійним світовим стандартам та етичним нормам. І головним критерієм, що підтверджує ці докази, є довіра населення до інформації, що надається каналом "1+1".




 Вперше цього року започатковано Міжнародну премію журналістів імені Василя Стуса.

 Інформаційне спонсорство "Студії "1+1".

 NATPE - Національна асоціація керівників телевізійних кaналів

 З 25 до 27 листопада в Москві відбувся П'ятий міжнародний телеринок "Теле-Шоу Осінь 98"

 Останнім часом, з'явилася гостра проблема надання ведучими телеканалами України якості інформаційних послуг та довіри громадян до інформаційної сфери мовлення.

 З 9 до 11 листопада 1998 року відбувся Лондонський програмний кіно- та теле-ринок

 Наприкінці жовтня 1998 року Українським центром Економічних та Політичних досліджень було організовано семінар на тему: "Четверта влада в Україні: свобода та відповідальність".

 Новий кінопроект каналу "1+1" обіцяє стати одним з найбільших в Европі.




   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму