This version of the page http://1plus1.tv/info/releases?109 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-25. The original page over time could change.
1plus1.tv Про нас
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техника





Прес реліз про Третій Євразійський Телефорум

З 26 до 30 вересня у Москві вже втретє відбувся один з найзначущих телевізійних фестивалів країни СНД і Балтії – Євразійський Телефорум – 2000. Щорічно тут збираються представники не лише російського телебомонду, але й телекомпанії з країн близького зарубіжжя для нагородження найцікавіших і достойних проектів.

Канал "1+1" є постійним учасником Третього Євразійського Телефоруму. Вже не перший рік проекти "1+1" беруть участь у конкурсній програмі фестивалю і завойовують престижні нагороди. 2000 рік не став виключенням для "1+1".

Журі Третього Євразійського Телефоруму відзначило 2 масштабних телевізійних проекти "1+1":

1. Серіал "День народження Буржуя".
Найпопулярніша 15-серійна телевізійна сага, абсолютно в праві могла розраховувати на гран-прі фестивалю. Багато телевізійних критиків пророчили серіалу саме цю нагороду. Але журі Євразійського Телефоруму присудило "Дню народження Буржуя" головний приз у номінації "Ігрове кіно".

2. Телевізійний проект "Брати Кличко. Удар перемоги".
Документальний серіал про легендарних українських спортсменів, боксерів братів Володимира і Віталія Кличків – спеціальний проект спортивної редакції каналу "1+1". На Третьому Євразійському Телефорумі він бул представлений у номінації "Краща спортивна програма". Телепроект режисера Сергія Долбілова був не лише нагороджений головним дипломом цієї номінації, але й отримав найвищу для автора оцінку - "не програма, а документальний фільм". Бо ж, за словами самого Сергія Долбілова, проект "Брати Кличко. Удар перемоги" спрямовувався не на вузьке коло спеціалістів і фанатів боксу, а широкій публіці.

В рамках фестивалю відбулася також презентація українського загальнонаціонального каналу "1+1" для представників російських масс-медіа, котра визвала величезний інтерес у тамтешніх журналістів. Вперше на Євразійському Телефорумі зрозуміли те, що "Телебачення з великої літери вже давно існує не лише у Москві".




 Прес реліз про Третій Євразійський Телефорум

 Канал 1+1 готується до реалізації нового масштабного проекту. Мова йде про будівництво власного АСК – апаратно-студійного комплексу (телецентру).

 Шостого вересня 2000 року у Синьому залі Будинку кіно канал 1+1 провів прес-конференцію з нагоди початку зйомок продовження серіалу "День народження Буржуя".

 У вересні 2000 року канал "1+1" запускає новий веб-сайт.

 "День народження Буржуя -2" збирає маси акторської братії

 "Останній міф — дискусія"

 Відбулася 39-та міжнародна церемонія нагородження преміями Promax/BDA у Новому Орлеані (США). Перемогу в одній з найпрестижніших категорій "Promotion компанії" отримала робота каналу "1+1"...

 Всеукраїнський фестиваль журналістики визнав переможця

 "Приходьте завтра..."

 5 червня канал "1+1" освітлював 3-й офіційний історичний візит в Україну Президента США Біла Клінтона.

 Літо в Україні почалося з ділового візиту Президента США Біла Клінтона.

 Чергова нагорода потрапила до преміального кошика Ольги Герасим'юк, цього разу — від Фонду "Український вимір".

 На ім'я генерального продюсера каналу "1+1" Олександра Роднянського надійшов лист від Держсекретаря США Мадлен Олбрайт.

 В Данії відбувся семінар з питання свободи друку, організований українсько-данським товариством.

 На каналі "1+1" відбувалися події неабиякого політичного та міжнародного значення: канал "1+1" приймав в своїй студії Держсекретаря США Мадлен Олбрайт.




   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму