This version of the page http://1plus1.tv/info/design/biggifts (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-25. The original page over time could change.
1plus1.tv Дизайн 1+1
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техника





 
«1+1» зняв Діда Мороза з північними оленями…
 
Канал «1+1» змінив своє обличчя – в  ефірі ви вже можете побачити нові новорічні міжпрограмні заставки з Дідом Морозом у головній ролі. Аби зібрати унікальний матеріал для спецпроекту каналу, команда під керівництвом арт-директора Ольги Захарової спеціально літала аж за полярне коло, до Норвегії.
 
Симпатичні замальовки про те, як Дід Мороз готується до подорожі з подарунками, було здійснено інтернаціональною командою. Це був перший досвід такого міжнародного продакшну. Ідея належала каналу, який і здійснив усю підготовку виробничого процесу. Українську сторону на знімальному майданчику представляли режисер Роман Деріга, «Дід Мороз» Володимир Кожухов, оператор Володимир Гуєвський, стиліст Анжела Посохова та арт-директор Ольга Захарова. Організацією на місці опікувалися норвежці, світловим оформленням – шведи, а камеру надавали голландці.
 
За словами Ольги Захарової, у цей час в Норвегії, напередодні полярної ночі, період дуже короткого дня. Тому він супроводжується абсолютно унікальним природним явищем, яке оператори називають "режимом", коли весь день – рожевого відтінку. Власне, саме по цей ефект, окрім справжніх північних оленів, і вирушила команда дизайнерів на північ. Творці впевнені, що все це читатиметься і відчуватиметься в ефірі, що й створить глядачам передчуття свята.








 Циркова тема 2008 р.
 Сезон великих подарунків
 Новорічний карнавал 2006
 Promax/BDA 2005 у Нью-Йорку
 Проект "Імперія кіно"
 Проект "Танці"
 Лос-Анджелес 2002



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму