This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/news/?pg=5002 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-24. The original page over time could change.
Новини \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
12:31, вівторок, 24 червня 2008 
Головна / Новини

Підготовка до посівної кампанії

06.09.2007 11:50

 

У п’ятницю, 7 вересня 2007 року, міністр аграрної політики України Юрій Мельник об 11.00 розпочне в Харківській області (с.Красне Кегичівського району) семінар з питань проведення посівної кампанії в умовах екстримально посушливої погоди. Передбачається, що на зональну нараду приїде віце-премєр-міністр України Віктор Слаута.

Мета семінару: ознайомлення спеціалістів АПК з найсучаснішими інтенсивними технологіями вирощування озимих культур.

Під час практичної частини фахівці оглянуть посіви соняшнику та кукурудзи, ознайомляться з особливостями підготовки ґрунту та посіву озимих культур, зразками сучасної техніки.

На пленарній частині обговорюватимуться стан підготовки та якісні показники насіння озимих культур під урожай 2008 року, забезпечення  сільгосппідприємств якісним насінням, засобами захисту рослин, міндобривами тощо.

До Харківщини приїдуть фахівці з 9 регіонів України: головні спеціалісти та керівники базових господарств, начальники головних управлінь агропромислового розвитку обласних і районних держадміністрацій, вчені Української академії аграрних наук, керівники Державної сортової служби, Державної насіннєвої інспекції, Державного резервного насіннєвого фонду, Державного центру родючості грунтів, Гідрометцентру України та інш..

Акредитація журналістів обов'язкова за тел.: 8.067.967.08.94, прес-служба Мінагрополітики. Для виїзду журналістів організовано транспорт з м.Харкова (ст. метро «Університет», пл. Сводоби, 9.00).

                                                                          Прес-служба МінАП

 

 

 
© 1997–2008 Міністерство аграрної політики України          

Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове