Регіон Облдержадміністрація Районні держадміністрації Каталог послуг Прес-служба
укр | рус | eng
23 червня 2008,
Пошук
Пріоритети
Поточна діяльність
Пропозиції
Зворотний зв'язок
Обласна рада
Посилання
Фото-новини
Дім, житло, земля / ЖКГ: Погашення заборгованості / Порядок проведення взаєморозрахунків і пакет документів
Дім, житло, земля
Порядок проведення підприємствами розрахунків з використанням чеків ВАТ “Ощадбанку”
Цей порядок розроблений на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2005 р. № 664 “Про заходи щодо проведення у 2005 році розрахунків з погашення зобов’язань держави за знеціненими грошовими заощадженнями громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги”.

1. Порядок розрахунків

1.1. Підприємства житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та інші підприємства, що надають послуги населенню і які виявили бажання здійснити розрахунки згідно з вище вказаною Постановою та Порядком до неї, щодекади, 2, 12 та 22 числа кожного місяця подають до районних, районних в містах, міських та обласної постійно діючих комісій з організації та проведення розрахунків Реєстри списання сум заборгованості громадян за житлово-комунальні послуги (за формою згідно додатку 3) та Реєстри (за формою згідно додатку 4) отриманих розрахункових чеків, завірених печаткою Підприємства, назначеною комісією для зберігання та подальшої обробки розрахункових чеків. (Реєстри подаються до обласної комісій на паперових носіях в кількості по 4 екземпляри кожного та електронному вигляді. Вимоги до виду та формату даних приведені в Додатку 1 до цієї Інструкції ).

1.2. Підприємства разом з першою здачею в обласну комісію вище вказаних реєстрів передають в комісію наказ про призначення на Підприємстві відповідальних осіб, які мають право працювати з обласною комісією: (Прізвище, ім’я та по батькові, телефон/факс) та підписаний керівником Підприємства Договір на надання iнформацiйно-консультацiйної допомоги (Додаток 5 до цієї Інструкції ).

1.3. Відповідні районні, районні в містах, міські комісії розглядають подані підприємствами проекти протоколів погодження розрахунків (по формі згідно додатку 1).

1.4. Після узгодження з відповідною комісією схеми розрахунків Підприємство самостійно складає та підписує у інших учасників, які знаходяться в Харкiвськiй області (крім Головного фiнуправлiння Харкiвської облдержадмiнистрацiї, Управління Держказначейства в Харківській області, Державного казначейства України та інших учасників розрахунків, які знаходяться за межами Харкiвської області) Протокол погодження розрахунків та передає їх до обласної комісії. (Кількість екземплярів Протоколів дорівнює кількості учасників Протоколу + 2).

1.5. Підприємство разом з Протоколами погодження розрахунків передають до обласної комісії:

- Розрахункові чеки;
- Реєстри отриманих розрахункових чеків (на суму вказану в Протоколі);
- Довідку відповідного органу державної податкової служби про наявність у підприємства заборгованості перед державним бюджетом;
- Довідку Управління Держказначейства в Харківській області про суму заборгованості підприємства за бюджетними позичками та кредитами;
- Акти звірок розрахунків між підприємствами – учасниками схеми розрахунків (по Протоколу).

(Дата виписки зазначених вище Довідок не повинна бути раніше ніж за 2 календарних дні до дати здачі підписаних Протоколів в обласну комісію).

Прийом вищевказаних документів здійснюється за адресою: м. Харків, вул. Доброхотова, 12. (2-гий поверх к. ), представником КП “Обласний iнформацiйно-технiчний центр”.

1.6. Обласна комісія перевіряє подані підприємством пакети документів, реєструє номер Протоколу та супроводжує їх для подальшого оформлення в Головному фiнуправлiннi Харкiвської облдержадмiнистрацiї, Управліннi Держказначейства в Харківській області, Державному казначейства України та iнших учасникiв розрахункiв, якi знаходяться за межами Харкiвської областi.

1.7. Після підписання (повного оформлення) представником обласної комісії в Державному казначействі України відповідних Протоколів обласна комісія роздає відповідні екземпляри Протоколу всім учасникам вказаним в Протоколі.

1.8. Пiдприємство в момент отримання вiд представника обласної комiсiї свого екземпляра оформленого Протоколу пiдписує Акт виконаних робiт, складений КП “ОIТЦ”.

1.9. Управління Держказначейства в Харківській області після отримання від обласної комісії повністю оформлених Протоколів погодження розрахунків надає Державному казначейству України заявку-повідомлення про готовність до проведення розрахунків (за встановленою формою) та контролює схеми проходження розрахунків.

1.10. Пiдприємство пiсля отримання повiдомлення про зарахування коштiв на власний рахунок (вiдкритий в вiдповiднiй установi Держказначейства) здійснює перерахування їх на рахунок наступного учасника затвердженої схеми розрахунків.


Дім, житло, земля
Житлові субсидії
ЖКГ: Погашення заборгованості
Економічне обґрунтування тарифів на житлово-комунальні послуги та їх якість
Порядок погашення заборгованості за рахунок знецінених вкладів
Порядок проведення взаєморозрахунків і пакет документів
Договір на надання інформаційно-консультаційної допомоги під час розрахунків з погашення зобов'язань держави за знеціненими грошовими заощадженнями громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги
Порядок проведення підприємствами розрахунків з використанням чеків ВАТ “Ощадбанку”
Протокол-погодження розрахунків
Протоколи і реєстри
Схема проходження розрахункових чеків, реєстрів і проектів протоколів при проведенні розрахунків
Телефони для довідок з питань погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги
Філії Ощадбанку
Молодіжне кредитування
Обласна програма індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім"
Як і до якого органу необхідно звертатися громадянину для отримання земельної ділянки


Архів новин
Анонси подій
Червень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
з  
по   

Анонси подій
23 червня 2008
  • 12:00 Участь у програмі "Прозора влада" Лучанінової Л.О. – заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації (прес-центр "Майдан Свободи)
  • 14:00 Урочисті заходи з нагоди Дня державної служби (ХОДА, Мала зала)
  • 18:00 Офіційне відкриття Днів Ізраїльського кіно в Харкові (к-р "Боммер")
  • Презентація закладів освіти – фіналістів конкурсу "Школа року" (ХОНМІБО, вул. Пушкінська)
24 червня 2008
  • 10:00 Участь голови облдержадміністрації Арсена Авакова у ІІІ Міжнародному конгресі "Спадкові метоболічні захворювання" (Медико-генетичний центр, пр. Правди, 13)
  • 10:00 Засідання круглого столу "Права чоловіків у контексті рівних прав та рівних можливостей" (Харківський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України)
  • Урочистості з нагоди національного свята республіки Словенія
25 червня 2008
  • 12:00 Участь у програмі "Прозора влада" заступника начальника ГУ охорони здоров'я обласної державної адміністрації Тетяни Єфименко (прес-центр "Майдан Свободи)
  • 16:00 Селекторна нарада за участю заступника голови облдержадміністрації Олега Шаповалова (ХОДА, к. 170)
  • Участь голови облдержадміністрації Арсена Авакова у випускному вечорі в Зачепилівському ліцеї




Підписатись на розсилку
text html



© 2002-2007 Харківська обласна державна адміністрація
Адреса: 61200, м.Харків, вул. Сумська, 64
Телефон: (057) 700-04-12
E-mail: obladm@kharkivoda.gov.ua
Прес-служба:
Телефон: (057) 700-12-68, факс: (057) 700-03-31
E-mail: site@kharkivoda.gov.ua

© Дослідний центр медіатехнологій
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані
на цьому сайті, дозволяється при умові вказання
посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання)
на офіційний сайт Харківської облдержадміністрації.

RSS 2