This version of the page http://fckarpaty.lviv.ua/cat/newsukr/?news_id=2408&mode=full (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-23. The original page over time could change.
Богдан Шуст: «Колись вважав Донецьк сірим містом» ||| Футбольний клуб "Карпати"(Львів) - офіційний сайт
 |  Фещук – Девіч – 2:1. Перша перемога «Карпат» у міжсезоння |  20 червня. "Карпати" - "Металіст". З новачками, але без Кобіна |  "Карпати" розпочнуть виступ у Прем`єр-лізі двома матчами з донецькими командами | 
МАТЧІ
наступний

1-й Тур, 19.07.2008, Донецьк

Металург
Донецьк
-
Карпати
Львів
-

до матчу після матчу
on-line
протокол



Турнірна таблиця
команда і о
1 Шахтар Д 0 0
2 Іллічівець 0 0
3 Харків 0 0
4 Кривбас 0 0
5 Металург Д 0 0
6 Зоря 0 0
7 Карпати 0 0
8 Металург З 0 0
9 Ворскла 0 0
10 Чорноморець 0 0
11 Арсенал К 0 0
12 Таврія 0 0
13 Дніпро Д 0 0
14 Металіст 0 0
15 Динамо 0 0
16 Львів 0 0

календар ігор   Карпати в сезоні  



ГОЛОСУВАННЯ
Яке місце у наступному чемпіонаті здатні посісти карпатівці?

- місце в зоні ЛЧ
- місце в зоні УЄФА
- місце у середині таблиці
- місце серед аутсайдерів


дивитись результат  


Український футбол

Богдан Шуст: «Колись вважав Донецьк сірим містом»
25.04.2008

Інтерв’ю з голкіпером «Шахтаря» та Національної збірної України Богданом Шустом

Наставник «Шахтаря» Мірча Луческу зазначає, що основне завдання голкіперів його команди не стільки виручати донеччан, скільки грамотно організовувати дії захисту. Однак звідки ж узятися зіграності між воротарем та обороною, якщо сам Луческу, наче візерунки у калейдоскопі, щокілька турів змінює гравця на позиції номер один? Саме з цієї наболілої для Богдана Шуста теми й розпочалася розмова кореспондента тижневика з голкіпером «гірників».

– З початком весняної частини чемпіонату ти повернув собі місце в основному складі, витіснивши Андрія П’ятова, але в останніх поєдинках ворота «Шахтаря» захищав уже твій колега Дмитро Шутков…

– Це пов’язано з тим, що я кілька разів помилився на полі в поєдинках чемпіонату, от Дмитро й змінив мене.

– Взагалі, малозрозумілі такі часті перестановки на одній із найважливіших позицій у твоїй команді.

– Чому так, вам слід запитати у нашого головного тренера. Звичайно, хочеться грати частіше, але сперечатися з тренером немає сенсу. Коли проводиш багато поєдинків, то починаєш відчувати впевненість у власних силах, краще розумієш своїх захисників. Тому, як на мене, краще, щоб постійно стояв хтось один. А то виходить так: допустив помилку і відразу ж потрапив у запас. Потрібно давати другий шанс! Адже помиляються усі, навіть воротарі з дуже великим досвідом.

– Може, це тому, що у «Шахтарі» забагато голкіперів високого рівня?

– Можливо, але разом з тим у нашій команді є конкуренція: Шутков, П’ятов, Вірт чи я у будь-який момент можуть достойно замінити один одного.

– За такої гострої конкуренції про дружбу між вами, напевно, й думати не варто?

– Навпаки, у голкіперів «Шахтаря» хороші стосунки. На полі ми конкуренти, а поза ним – хороші товариші. А хто гратиме, нехай вирішує тренер.

– Відомо, що футболісти проти своєї колишньої команди грають з подвійною мотивацією. У суботу «Шахтар» зіграє з «Карпатами»…

– Я дуже хочу вийти на поле «України» у складі своєї команди. Та чи зіграю, залежить передусім від мене. Якщо буду тренуватися належним чином і не помилятимусь, а тренерський склад залишиться задоволеним моїми кондиціями, то неодмінно зіграю з львів’янами.

– А що можеш сказати про сучасні «Карпати»?

– Постійно стежу за своєю колишньою командою, адже там залишилося багато друзів. Враження такі: «Карпатами» керує досвідчений спеціаліст Валерій Яремченко і те, що команда прогресує, видно неозброєним оком. Та колектив львів’ян дуже молодий, тому й не стабільний. В одному матчі грають фантастично, в іншому діють невиразно. Гравці у «Карпатах» високого рівня, тож упевнений, стабільність приходитиме разом з досвідом. Загалом створити команду за півроку неможливо, Яремченку ще потрібен час.

– Донеччанам завжди важко даються поєдинки у Львові.

– Цілком погоджуюся. А суботній матч буде ще цікавішим. Ми боремося за чемпіонство і не маємо права на помилку. А ще відповідальність за результат психологічно тиснутиме на гравців «Шахтаря». Також у Львові одні з найкращих уболівальників, які прийдуть підтримати свою команду. «Карпати» на очах глядачів у матчі з одним із лідерів викладуться на двісті відсотків. Я ж сподіваюся на персональну підтримку батьків, які, можливо, прийдуть на стадіон подивитися поєдинок.

– Матч із львівською командою відбудеться за день до Великодня, тож завдяки календарю ти зможеш відсвяткувати Пасху вдома у Львові?

– У нас дуже насичений графік поєдинків. 22-го квітня граємо перенесений матч із «Зорею», 26-го зустрінемося з «Карпатами», далі – наступна гра. Тренерському складу ще доведеться поламати голову, адже за такий короткий період футболістам буде важко відновитися. Всі команди - лідери чи аутсайдери - б’ються з «Шахтарем» до останнього і хочуть продемонструвати у грі проти нас усі найкращі якості. За таких обставин сподіватися на те, що Мірча Луческу дозволить залишитися бодай на один день вдома у батьків, не варто. Паску посвятити, на жаль, також не вдасться. Швидше за все, й на сам Великдень у нас буде відновлююче тренування. А вже після нього, можливо, й вдасться відсвяткувати, але вдома у Донецьку.

– Яке загалом враження справляє столиця Донбасу?

– Хто не був у Донецьку, вважає, що це місто сіре. Я теж колись так думав. Однак Донецьк – дуже чисте й охайне місто. Тут багато промислових об’єктів, тому повітря не таке чисте, як у Львові. Але в центрі, де я мешкаю з дружиною, є багато зелених насаджень. Щоправда, немає такої архітектури, як у Львові. Однак дороги набагато кращі.

– Ти вже одружений понад рікіі. Не сумуєш за холостяцькими часами?

– Після одруження життя стало лише кращим. Поруч завжди є людина, яка допоможе і на яку можна покластися. З Оксаною почуваюся впевнено і комфортно.

Інформаційний центр ФК "Карпати"




 ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ
логін
пароль

реєстрація  
забули пароль?  




КАРПАТИ ТБ

09.06.2008
У понеділок, 9-го червня, дивіться усе, що варто знати "ПроКарпати". Телеканал ЛТБ - 22.40

детальніше  





ТИЖНЕВИК


Тижневик "Карпати" (09.06.2008)

детальніше  

















© ФК Карпати. Всі права захищено. 2006 - 2008. WEB-дизайн REKLAMA.lviv.ua