This version of the page http://rip.in.ua/?p=33 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-22. The original page over time could change.
R.I.P's BloG » Blog Archive » Transformers/Трансформери (2007)

Transformers/Трансформери (2007)

14 Июль 2007 – 15:49


Нещодавно ходив на Трансформерів. Фільм дуже гарний, один з найкращих бойовиків цього року (Горішок в порівнянні з ним нікуди не годиться). Спершу хочеться відмітити оригінальність сюжету - світ знову рятують, але вже не наш. Та і такі герої, як трансформери дуже рідко зустрічаються у кінопрокаті. Згадалася цікава блондинка - пам’ятаєте анекдот “тільки в голлівудських фільмах 20-річна блондинка може бути знавцем з атомної фізики?”. У фільмі є схожа героїня. Про спецефекти тут і мови йти не може - у фільмі такого класу вони просто не можуть бути поганими. Також є кілька дійсно смішних сцен - реакція глядачів була гучнішою за звукову доріжку фільму Раджу всым сходити в кіно. Такий фільм рідкість сьогодні.

9/10

  1. One Response to “Transformers/Трансформери (2007)”

  2. Да, ты правЮ такие мови щас редкие, потому я с огромным удовольствием посмотрел в киношке, а также еще к тому же поржал) Но вторая часть, которая выйдет в 2009 году, будет наверне плохее этой(( А жаль(

    By Qilinas Smith on Июль 16, 2007

Post a Comment