This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/691.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-22. The original page over time could change.
Відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до засідання Ради національної безпеки і оборони України з питання „Про хід реалізації Державної програми розвитку озброєння та військової техніки Збройних Сил на період до 2009 року”. - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
20.05.2008
Відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до засідання Ради національної безпеки і оборони України з питання „Про хід реалізації Державної програми розвитку озброєння та військової техніки Збройних Сил на період до 2009 року”.

15 травня 2008 року відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до засідання Ради національної безпеки і оборони України з питання „Про хід реалізації Державної програми розвитку озброєння та військової техніки Збройних Сил на період до 2009 року".

В ході засідання було розглянуто комплекс питань, пов'язаних із забезпеченням Збройних Сил України військовою і спеціальною технікою та озброєнням нового покоління, рівнем бюджетних асигнувань на виконання заходів і завдань згаданої Програми.

У засіданні взяли участь представники Секретаріату Президента України, Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міноборони, Генерального штабу Збройних Сил України, Мінекономіки, Мінфіну, Служби безпеки України, інших заінтересованих органів державної влади, наукових установ та підприємств оборонно-промислового комплексу.

Учасники засідання обговорили пропозиції до проекту рішення Ради, які надані центральними органами виконавчої влади, установами, організаціями та генеральними конструкторами зі створення озброєння та військової техніки для потреб оборони та безпеки держави.

Члени робочої групи ухвалили низку рекомендацій центральним органам виконавчої влади, спрямованих на якісну підготовку рішення Ради.


Анонси
31.05.2008
3 червня за участю Секретаря РНБО відбудеться презентація книги провідного фахівця німецького фонду „Наука і політика” Р.Лінднера
Інші
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 550/2008
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 травня 2008 року «Про надання статусу учасників бойових дій громадянам України, які брали участь у міжнародних миротворчих операціях»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 530/2008
Питання Апарату Ради національної безпеки і оборони України
Інші
Інтерв’ю та коментарі
21.03.2008
Заява Секретаря РНБОУ Р.Богатирьової щодо забезпечення особистої безпеки миротворців
18.10.2007
Вважаю шкідливою практику публічної постанови політичними партіями ультимативних вимог, які стосуються питань безпеки – заява Секретаря РНБОУ І.Плюща
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші