This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/633.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-22. The original page over time could change.
Відбулось засідання робочої групи з підготовки до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання функціонування газового ринку України у 2008 році, зокрема фінансово-економічного стану НАК ''Нафтогаз України'' - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
25.01.2008
Відбулось засідання робочої групи з підготовки до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання функціонування газового ринку України у 2008 році, зокрема фінансово-економічного стану НАК ''Нафтогаз України''

24 січня 2008 року під головуванням заступника Секретаря РНБО України А.Пишного відбулося перше засідання робочої групи з підготовки до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання функціонування газового ринку України у 2008 році, зокрема фінансово-економічного стану НАК "Нафтогаз України". Робочу групу було створено на виконання доручення Президента України від 22 січня 2008 року.

У засіданні взяли участь представники Міністерства палива та енергетики, Міністерства економіки, Міністерства фінансів, Міністерства закордонних справ України, Секретаріату Президента України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Головного контрольно-ревізійного управління, Апарату РНБОУ, інших зацікавлених міністерств та відомств.

Робоча група розглянула питання фінансово-економічного стану НАК "Нафтогаз України", зокрема збалансування надходжень та видатків Компанії, ліквідації грошових розривів у її фінплані, укладання договорів на придбання енергоресурсу, економічну обґрунтованість тарифів на послуги із транспортування і доставки природного газу та ціни на газ для окремих груп споживачів.

На засіданні робочої групи також розглянуто питання реалізації українськими господарюючими суб'єктами будівельних об'єктів у Туркменістані, причини зриву термінів введення їх в експлуатацію і визначення  шляхів налагодження стосунків з цього питання з туркменською стороною.


Анонси
31.05.2008
3 червня за участю Секретаря РНБО відбудеться презентація книги провідного фахівця німецького фонду „Наука і політика” Р.Лінднера
Інші
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 550/2008
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 травня 2008 року «Про надання статусу учасників бойових дій громадянам України, які брали участь у міжнародних миротворчих операціях»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 530/2008
Питання Апарату Ради національної безпеки і оборони України
Інші
Інтерв’ю та коментарі
21.03.2008
Заява Секретаря РНБОУ Р.Богатирьової щодо забезпечення особистої безпеки миротворців
18.10.2007
Вважаю шкідливою практику публічної постанови політичними партіями ультимативних вимог, які стосуються питань безпеки – заява Секретаря РНБОУ І.Плюща
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші