This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/577.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-22. The original page over time could change.
Відбулась зустріч заступника Секретаря РНБОУ Ю. Продана з представниками Північно-Західної Тихоокеанської Національної Лабораторії (PNNL), Агентства США із захисту навколишнього природного середовища та Посольства США в Україні - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
17.07.2007
Відбулась зустріч заступника Секретаря РНБОУ Ю. Продана з представниками Північно-Західної Тихоокеанської Національної Лабораторії (PNNL), Агентства США із захисту навколишнього природного середовища та Посольства США в Україні

17 липня 2007 року відбулась зустріч заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Ю. Продана з представниками Північно-Західної Тихоокеанської Національної Лабораторії (PNNL), Агентства США із захисту навколишнього природного середовища та Посольства США в Україні.

Під час зустрічі з іноземною делегацією, PNNL було презентовано новий проект зменшення викидів метану в українському газовому секторі, що здійснюватиметься в рамках міжнародної програми "Метан до ринків", метою якої є просування економічно доцільних та короткострокових способів вловлювання метану та його використання в якості джерела екологічно чистої енергії.

Зазначена робота триватиме протягом чотирьох років та здійснюватиметься за координацією Агентства США із захисту оточуючого природного середовища та Департаменту енергетики США.

Враховуючи те, що реалізація зазначеного проекту передбачає зменшення втрат газу в Україні та, відповідно, і залежності від зовнішніх поставок, що матиме позитивний вплив на посилення енергетичної безпеки нашої держави, досягнуто домовленості щодо подальшого співробітництва PNNL з Апаратом РНБОУ у цій сфері.


Анонси
31.05.2008
3 червня за участю Секретаря РНБО відбудеться презентація книги провідного фахівця німецького фонду „Наука і політика” Р.Лінднера
Інші
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 550/2008
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 травня 2008 року «Про надання статусу учасників бойових дій громадянам України, які брали участь у міжнародних миротворчих операціях»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 530/2008
Питання Апарату Ради національної безпеки і оборони України
Інші
Інтерв’ю та коментарі
21.03.2008
Заява Секретаря РНБОУ Р.Богатирьової щодо забезпечення особистої безпеки миротворців
18.10.2007
Вважаю шкідливою практику публічної постанови політичними партіями ультимативних вимог, які стосуються питань безпеки – заява Секретаря РНБОУ І.Плюща
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші