This version of the page http://20minut.ua/news/121339 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-22. The original page over time could change.
Як схуднути швидко і помітно
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Як схуднути швидко і помітно

A A A
Размер шрифта:
Бажання зменшити вагу, покращити зовнішній вигляд форми тіла — одна з найтиповіших причин знайомства з послугами пластичної хірургії

Сьогодні подібних операцій українці вже не бояться. Поступовий розвиток цієї галузі медицини спокійними темпами завойовує довіру населення. Нюанси ліпосакції — не привід для широкого обговорення на конкретних прикладах, тому відстежимо загальний «вигляд» цього диво-процесу.

Що ж таке ліпосакція і кому треба детальніше із нею ознайомитися?

Ліпосакцією називають метод вакуумного видалення локальних скупчень жирової тканини. Професіонали рекомендують одразу ж зосередити свою увагу на слові «локальних», тобто обмежених. Як правило, найчастіше людство страждає від зайвих накопичень на стегнах, сідницях, тулубі та підборідді. Звісно, не все, що називається жировою тканиною, повинно лякати. Межу між функціональним і резервним можна визначити легко. Об’єм жирової тканини може бути змінений шляхом зменшення ваги тіла, але контури фігури при цьому залишаться тими ж самими. Таким чином, дієта і вправи можуть змінити кількість відкладень, але при цьому мало змінять фігуру. Якщо ваша проблема має саме такий характер і попередньо ви вже спробували не один метод удосконалення — ризикніть спроектувати свої знання щодо можливостей сучасної пластичної хірургії. Ліпосакцію рекомендують проводити тим, хто має нормальну вагу тіла, однак володіє надлишковим жиром лише в окремих частинах тіла. Винятково ефективна ця операція для пацієнтів із еластичною шкірою. Відповідно, вік, хоча й не дуже вагомо, але впливає на подальший вигляд шкіри. Молодим, звичайно, щастить більше.

Ліпосакцію можуть проводити як під загальним, так і під місцевим наркозом. Жир видаляють через незначні отвори в шкірі завдяки спеціальному процесу відсмоктування. Після його проведення утворені рани зашивають косметичним швом. Що ж чекає на ці ділянки тіла у майбутньому? Загалом, якщо ваші старання српямовуватимуться на підтримування стабільної ваги власного тіла, тоді жодних змін. Якщо ж ви помітно набираєте гладшаєте, безперечно, це позначиться на вигляді післяопераційних зон. Проте навіть у цьому випадку на місці колишніх жирових відкладень нова жирова тканина відкладається рівномірніше, ніж до ліпосакції.

Саме так можна описати ліпосакцію стисло. Індивідуальний підхід визначає пластичний хірург у момент огляду і спілкування зі своїм пацієнтом. Загальний стан організму також вплине на рішення щодо проведення цієї пластики. Наприклад, операцію не рекомендують людям із недугами кровообігу, легень, із певними дерматологічними недоліками. Тому, навіть якщо ви вже остаточно наважилися на ліпосакцію, не поспішайте бачити себе новою чи новим. Останнє слово завжди належить професіоналові.

Львов 2008-04-24 10:45:02
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
ліпосакція 
Статьи автора Анна САВІНОВА:

Оцените новость:

Рейтинг: 5
Голосов: 1
Просмотров:360

Анна САВІНОВА

Написать письмо автору

Добавить комментарий (0)
Также в рубрике:
13:24ВИЧ. Мечта быть адвокатом не сбылась
20:24Труїв жуків і потрапив до реанімації
17:43На випуск – без вінегрету та заливного
17:09Тернополяни змагатимуться на новому реанімобілі і в новій формі
15:17“Бруд” з організму – через… ноги
14:53Бур’ян викликає опіки
16:26Медичне страхування: альтернатива чи необхідність?
12:30Молитва за Став зцілить тернополян
12:15Добровільне страхування не стане обов'язковим
09:47Квас лучше пива, и шипит игриво!
Статьи автора Анна САВІНОВА:
12:27 На площі Ринок зніматимуть «Караоке на майдані»
11:06 Уляна Барабаш: «Успіх прийде тоді, коли до всього поставишся із душею»
11:04 Марина Муляр: «Мій одяг призначений для сильної жінки»
10:59 Яна Смоленцева: «Я можу, стиснувши зуби, йти вперед, але не по головах»
10:45 Як схуднути швидко і помітно
10:59 Кароліна Ашіон: «Сучасна вродлива жінка повинна вміти заробляти гроші»
10:51 Що ми знаємо про перстень вірності і кохання
10:49 Ігор Янчинський: «Усе, що відбувається з людиною, — з її вини»
10:25 Червоні нитки Валентино - історія світової моди
10:23 Тижні української моди — Львів проти Києва?