This version of the page http://20minut.ua/news/121153 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-22. The original page over time could change.
Луценко в Тернополі відкрив дошку, пам’ятник і хвалив тернопільську міліцію
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Луценко в Тернополі відкрив дошку, пам’ятник і хвалив тернопільську міліцію

A A A
Размер шрифта:
Міністр вибачився перед батьками Ігоря Кіналя і вручив уламок, від якого миротворець загинув

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 21 квітня у Тернополі відкрив меморіальну дошку пам'яті Ігоря Кіналя й побував на освячені пам'ятника на честь працівників ДАІ, які загинули при виконанні службових обов'язків. А також похвалив за роботу тернопільську міліцію – мовляв, дрібні зауваження до них є, але серйозних претензій – немає. Підтвердив Юрій Луценко й те, що рішення про звільнення головного тернопільського “даішника” Олега Кав'юка було політичним замовленням.

“Важко дивитись в очі матерям”

Візит міліцейського міністра на Тернопільщину розпочався з відкриття меморіальної дошки Ігорю Кіналю на приміщенні 3-ї школи, де навчався миротворець.

– Я від себе особисто і від всієї служби хочу попросити вибачення у родини офіцера Кіналя, – заявив Юрій Луценко. – Я з Косово привіз уламок, який обірвав життя Ігоря. А також хочу вручити вам орден “За мужність”, яким посмертно нагородили вашого сина.

Вранці Юрій Луценко ще був в обласній державтоінспекції на вул. Котляревського, де побував на освяченні пам'ятника працівникам ДАІ, які загинули при виконанні службового обов'язку, і фігури Матері Божої, яка мала б оберігати тернопільських державтоінспекторів. Мовляв, ця фігура має ще й нагадувати “даішникам”, що вони передусім служать людям і Богові та вберігати від спокус.

  • Сьогодні для мене надзвичайний день, – заявив міністр і після кількасекундної паузи додав, – дуже важко дивитись в очі матерям, дружинам загиблих міліціонерів. Коли на дорогах “беспредел”, хаос... Але працівникам ДАІ є чим пишатись – за останніх три місяці на дорогах області загинуло на пів тисячі людей менше та на 2 тисячі менше поранених, аніж за аналогічний період минулого року. І це серйозний показник.

“Плюс” тернопільській міліції

Похвалив міністр всю тернопільську міліцію та її керівника, мовляв, претензій до роботи немає, працюють добре, на дорогах порядок, з “посадовою злочинністю” борються успішно.

  • У мене немає претензій до роботи генерала Максимова, як і до тернопільської міліції загалом, – заявив Юрій Луценко. – Ваша область має 2 результат в Україні. Всі вбивства і “тяжкі тілесні ушкодження” розкриті, аварійність з загиблими і пораненими знизилась на 20%. Сьогодні у Тернополі проходила виїзна колегія Департаменту ДАІ України, за результатами якої 4-5 керівників обласних державтоінспекцій позбудуться своїх посад. До Тернопільської державтоінспекції у мене претензій немає. 

Тернополь 2008-04-21 17:24:41
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Луценко  Кіналь  міліція 
Статьи автора Ірина БЕЛЯКОВА:

Оцените новость:

Рейтинг: 4
Голосов: 5
Просмотров:911

Ірина БЕЛЯКОВА
8(095)8753360
Написать письмо автору

Добавить комментарий (12)
Гость: Mag 21/04/2008 18:00 +7
А за величезні пробки відповідати хтось буде? Чи міліція і тут спрацювала на відмінно і претензій у міністра до них немає? Звісно, він же не годину добирався через центр міста, і не махав палкою на кожному перехресті.. А як же "Міліція з народом!", Юріє Луценко? Чи це вас не стосується?
Ответить IP
- имя не указано - 13/05/2008 21:49 0
А ось він за пробки і відповість, тільки почекаєємо, коли його з посади знмуть.
Ответить IP
- имя не указано - 13/05/2008 21:50 0
А ось він за пробки і відповість, тільки почекаєємо, коли його з посади знімуть.
Ответить IP
Гость: автолюбитель 21/04/2008 18:31 +11
Щодо дошки - подія не однозначна!!! А ось те, що відбувалося з проїздом в центрі, свідчить наскільки далека влада від народу. Враження, що сховалась від людей регулівальниками на перехрестях. А в нас вже традиція, як зявився регулювальник - величезні корки. Адже фактично Тернопіль, це місто однієї вулиці Руської-Бандери, і як щось на ній стається - гаплик рухові. Варто прискорити розробку альтернативних розвязок, адже це просто візит чиновника, а, не дай Боже, якесь стихійне лихо і змушена евакуація. Що тоді?
Ответить IP
- имя не указано - 21/04/2008 20:04 +9
Дебіли, на всіх перехрестях виключили світлофори. З самого ранку по місту їздити неможливо, бо приїхав ГЛАВНИй. Де ж ця міліція з народом, неперекриті вулиці для високопосадовців????Поставали жонглери і паличками махали - луценка стрічали. Місто на вухах-цар праїхали. Кому від цього, тернополянине,простіше, легше жити - мені, тобі, нашим дітям????
Ответить IP
Гость: тойво 21/04/2008 21:03 +4
Центр не резіновий.Один день 10 тисяч машин не проїхали центром-вот і добре.Кілька тонн шкідливих викидів не пішли в повітря і пил на дорозі.Яким потім прийшлось би дихати.
А то всі в центр пхаються своїми трандулетами.
Ответить IP
Гость: globalcrossing 21/04/2008 23:11 +2
слухати тов. Луценка після того як поїв не бажано. може вирвати
Ответить IP
Гость: Я 22/04/2008 09:25 0
Угу, ше би хтось хреститись його навчив, ато шось лівою рукою пробував коли освячували меморіальну дошку....
Ответить IP
Гость: Автор 22/04/2008 10:10 0
Щодо інших коментарів - у цьому є доля істини. Однак щодо "хреститися", шановний Я, спеціально ще раз передивилась відео - він хреститься правою рукою, а лікою "смикнув" простирадло. Гляньте відео ще раз.
Ответить IP
Гость: Вася Тапочкін 22/04/2008 17:31 +2
Щоб додуматись похвалити нашу міліцію, треба спершу не дошку відкрити, а пляшку... та не одну...
Ответить IP
Гость: пересічний гр-н 23/04/2008 23:32 +2
Пани начальники, кого цікавить ваша липова статистика! Про яку відмінну роботу йде мова?Ви попробуйте здати іспити на права в Мрев ДАЇ без хабара, або порушивши ПДД і щоби з вас не здер даїшник хабар.А валютчики як стояли . так і стоять на своїх місця, хоча Луценко в попередні приїзди робив на цю тему зауваження ще Посному. Так про які покращення йде мова?
Ответить IP
- имя не указано - 25/04/2008 22:31 +2
"відкрив меморіальну дошку пам'яті","орден" за що??? мови нема,що людину шкода,але ж Ігор не на пляж загорати їхав,це була його робота,він знав усі ризики із цим пов_язані! Надоїло слухати постійно одне і те ж,люди гинуть постійно,чого ж решті медалі не дають? А може це просто жест для Європи?
Ответить IP
Также в рубрике:
14:27Депутаты ВР планируют встретиться с Луценко по вопросу работы мера Николаева
13:56Забзалюк проигнорирует иск Владимира Чайки
14:36Як заробляє вінницька мерія
10:05Мер Тернополя - всюди "їздить" зі своїм кріслом
09:59На екскурсію Тернопільською міською радою
14:07Областной совет: Бородино для Француза
13:47Житомир: "регионалы" растут, БЮТ - падает
15:57Тимошенко хвалит Житомирщину, которую обделили деньгами
17:24У Тернопільській міськраді вже працює ревізор-"регіонал"
19:10Тернопільські "нашоукранці” заговорили про зраду фракції УНП
Статьи автора Ірина БЕЛЯКОВА:
10:13 Тернополянка працювала 35 років у самому "серці" міськради
15:22 Подружжя загинуло дорогою на базар
15:19 Потонулих братиків вже поховали
14:35 Слідчі шукають очевидців ДТП
14:26 У будівельників вимагали гроші, захопивши їх у заручники
11:53 Аварія на Тернопільщині забрала три людських життя
12:35 У Тернополі модно просити “на операцію”
11:22 Шлюбного афериста затримали правоохоронці
10:52 Восьмикласниця обкрадала друзів і знайомих
18:10 Тернополянин "пирнув" ножем гостя, бо той його... образив