This version of the page http://fckarpaty.lviv.ua/cat/newsukr/?news_id=2456&mode=full (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-21. The original page over time could change.
Іван Павлюх: «Травлю» Назаренка невдачами «Дніпра» ||| Футбольний клуб "Карпати"(Львів) - офіційний сайт
 |  Фещук – Девіч – 2:1. Перша перемога «Карпат» у міжсезоння |  20 червня. "Карпати" - "Металіст". З новачками, але без Кобіна |  "Карпати" розпочнуть виступ у Прем`єр-лізі двома матчами з донецькими командами | 
МАТЧІ
наступний

1-й Тур, 19.07.2008, Донецьк

Металург
Донецьк
-
Карпати
Львів
-

до матчу після матчу
on-line
протокол



Турнірна таблиця
команда і о
1 Шахтар Д 0 0
2 Іллічівець 0 0
3 Харків 0 0
4 Кривбас 0 0
5 Металург Д 0 0
6 Зоря 0 0
7 Карпати 0 0
8 Металург З 0 0
9 Ворскла 0 0
10 Чорноморець 0 0
11 Арсенал К 0 0
12 Таврія 0 0
13 Дніпро Д 0 0
14 Металіст 0 0
15 Динамо 0 0
16 Львів 0 0

календар ігор   Карпати в сезоні  



ГОЛОСУВАННЯ
Яке місце у наступному чемпіонаті здатні посісти карпатівці?

- місце в зоні ЛЧ
- місце в зоні УЄФА
- місце у середині таблиці
- місце серед аутсайдерів


дивитись результат  


Український футбол

Іван Павлюх: «Травлю» Назаренка невдачами «Дніпра»
16.05.2008

Розмова з Іваном Павлюхом, екс-захисником «Карпат» та «Дніпра» - команд, які в останньому турі нинішнього чемпіонату зіграють між собою

У червні 1996 року тодішній президент «Карпат», нині вже покійний Роман Гірник, запросив захисника Івана Павлюха на зустріч. Як виявилося, з Павлюхом, який тоді планував перейти до одеського «Чорноморця», хотів поспілкуватися не тільки президент львівського клубу, а й новий головний тренер «Дніпра» В’ячеслав Грозний. Тоді Павлюх і отримав запрошення переїхати до Дніпропетровська, а пан Гірник не перечив такому трансферу.

- Чи не найбільше вразило в «Дніпрі», що Грозний, напевно, 80-90% занять присвячував роботі з м’ячем, - згадує Іван Павлюх. - Окремо виснажливою фізичною підготовкою майже не займалися. Крім того, запам’яталось, що даючи установки перед матчем чи на тренуванні, Грозний частенько підходив до мене і дублював усе українською мовою. Хоча я все і так розумів.

- Одразу закріпилися в основі дніпропетровської команди?

- Так. За весь час, що виступав у «Дніпрі», випав з основі лише раз - на 6-7 місяців, коли травмувався. А так десь 80% матчів потрапляв до складу. Особливо запам’яталися перші півтора року виступів у Дніпропетровську. Ми тоді дійшли до фіналу Кубка, щоправда, виграти трофей не зуміли. Однак на той час у команді були чудові умови, проводили збори в Іспанії… На жаль, тоді клуби ще не мали такого стабільного фінансування, як зараз. От і в «Дніпрі» почалися проблеми.

- Ви підписали контракт з «Дніпром» на три роки. По завершенні угоди не було бажання залишитися у Дніпропетровську?

- Генеральний директор клубу Андрій Стеценко пропонував мені залишитися в команді. Однак тоді дніпропетровців очолив Леонід Колтун, а з ним стосунки в мене не склалися. Він привіз з собою із запорізького «Торпедо» шістьох нових гравців. Логічно, що вони повинні були грати в команді замість когось. От я і вирішив погодитися на пропозицію «Карпат» повернутися до Львова.

- З ким із теперішніх гравців «Дніпра» довелося виступати у 1996-99 рр.?

- Шелаєв, Шершун. Були в команді вже тоді Назаренко та Ротань, але вони ще були молоді. Щоправда, зараз чи не найбільше спілкуюся з Назаренком, дзвонимо один одному часу від часу.

- І як Сергій пояснює те, що «Дніпро», займаючи лідируючу позицію після завершення першої частини чемпіонату, опустився зараз на четверту сходинку?

- Ми стараємося не заглиблюватися у такі деталі. Але без теми невдач «Дніпра» не обходиться - треба ж якось Назаренка «підтравити» (сміється).

- На вашу думку, що спричинило до невдалих виступів «Дніпра» навесні?

- Мабуть, найголовніше те, що у міжсезоння дніпропетровці взяли одразу кількох нових гравців, а їм ще треба звикнути до нової команди, партнерів. Однак суттєве оновлення складу я би не називав помилкою керівництва і тренерського штабу «Дніпра». Олег Протасов - досвідчений тренер (недарма ж досягав хороших результатів, працюючи в Греції та Румунії),тому, можливо, ще взимку почав готуватися до виступів у єврокубках.

Крім того, вважаю, серйозно на "Дніпро" вплинула розгромна домашня поразка від «Динамо» (0:4) у першому ж матчі весняної частини чемпіонату. Все-таки дніпряни тоді ще лідирували у турнірній таблиці, у Дніпропетровську всі очікували цього матчу, а тут така невдача… Думаю, тоді гравці дещо надломилися.

- Як гадаєте, у команди Протасова ще є шанси позмагатися за третє місце з харківським «Металістом»? (Розмова з Павлюхом відбулася 10 травня, коли ще не були відомі результати матчів 29-го туру чемпіонату України. – Авт.)

- Думаю, ні. Хлопці Мирона Маркевича уже солідно відірвалася і мабуть, «бронзу» вже не віддадуть. Але така ситуація, на мою думку, має позитивно вплинути на перебіг гри «Дніпро» - «Карпати». Над обома командами уже не тяжітиме відповідальність за результат, відтак варто сподіватися на хорошу і видовищну гру. Гадаю, «Карпати» мають діяти другим номером і сподіватися на контратаки, адже грати у відкритий футбол проти «Дніпра», де вдосталь швидкісних гравців, небезпечно.

- Ваш прогноз на цей поєдинок.

- Думаю, у матчі обидві команди заб’ють не менш як три голи. А рахунок, ризикну спрогнозувати, буде - 2:2.

Інформаційний центр ФК "Карпати"




 ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ
логін
пароль

реєстрація  
забули пароль?  




КАРПАТИ ТБ

09.06.2008
У понеділок, 9-го червня, дивіться усе, що варто знати "ПроКарпати". Телеканал ЛТБ - 22.40

детальніше  





ТИЖНЕВИК


Тижневик "Карпати" (09.06.2008)

детальніше  

















© ФК Карпати. Всі права захищено. 2006 - 2008. WEB-дизайн REKLAMA.lviv.ua