This version of the page http://fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news_id=2463&mode=full (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-21. The original page over time could change.
«Дніпро» (дубль) – «Карпати» (дубль) – 1:2 ||| Футбольний клуб "Карпати"(Львів) - офіційний сайт
 |  Фещук – Девіч – 2:1. Перша перемога «Карпат» у міжсезоння |  20 червня. "Карпати" - "Металіст". З новачками, але без Кобіна |  "Карпати" розпочнуть виступ у Прем`єр-лізі двома матчами з донецькими командами | 
МАТЧІ
наступний

1-й Тур, 19.07.2008, Донецьк

Металург
Донецьк
-
Карпати
Львів
-

до матчу після матчу
on-line
протокол



Турнірна таблиця
команда і о
1 Шахтар Д 0 0
2 Іллічівець 0 0
3 Харків 0 0
4 Кривбас 0 0
5 Металург Д 0 0
6 Зоря 0 0
7 Карпати 0 0
8 Металург З 0 0
9 Ворскла 0 0
10 Чорноморець 0 0
11 Арсенал К 0 0
12 Таврія 0 0
13 Дніпро Д 0 0
14 Металіст 0 0
15 Динамо 0 0
16 Львів 0 0

календар ігор   Карпати в сезоні  






ГОЛОСУВАННЯ
Яке місце у наступному чемпіонаті здатні посісти карпатівці?

- місце в зоні ЛЧ
- місце в зоні УЄФА
- місце у середині таблиці
- місце серед аутсайдерів


дивитись результат  


НОВИНИ "КАРПАТ"

«Дніпро» (дубль) – «Карпати» (дубль) – 1:2
17.05.2008

Обігравши в гостях "Дніпро", дублери "Карпат" на мажорній ноті завершили сезон

"Карпати":
Новак, Луцик, Гурський, Підвірний, Химич, Бідловський, Женюх, Голодюк, Задорожний (Покачайло, 80), Дячук-Ставицький, Фурта.

Голи в «Карпат»: Голодюк 15, Дячук-Ставицький 45

Виходячи на поєдинок проти "Дніпра", дублери "Карпат" вже знали, що після перемоги "Зорі" над "Закарпаттям", вони в турнірній таблиці опустилися з восьмої позиції на дев’яту. Тож для того, аби як і рік тому, фінішувати у верхній частині, їм необхідно було обов’язково перемагати дніпрян.

На перший погляд, таке завдання видавалося для підопічних Романа Толочка надто важким для виконання. Адже "Дніпро" вийшов на поле стадіону "Металург" в Новомосковську в доволі сильному складі на чолі з гравцем національної збірної України Олегом Шелаєвим, який не мав права грати в зустрічі основних складів через перебір жовтих карток. Більше того, "Карпати" приїхали га гру зі значними кадровими втратами. Через зайнятість у юнацькій збірній України (U-19) не могли допомогти своїм партнерам Ярослав Мартинюк і Ярослав Сворак, а Олексій Родевич пропускав матч через дискваліфікацію. Тому Роману Толочку довелося виставити в основному складі 18-річних Миколу Задорожного, Володимира Підвірного та Михайла Дячука-Ставицького, а їхній ровесник і партнер по "Карпатам-2" Ромуальд Покачайло вийшов на заміну. І потрібно віддати належне молодим хлопцям, каші вони зовсім не зіпсували. Більше того, по завершенні зустрічі багато хто з фахівців Задорожного називав чи не найкращим гравцем зустрічі, а Дячук-Ставицький став автором переможного голу галичан.

На діях обох команд до певної міри позначилися погодні умови. Адже команди вийшли на поле обідньої пори за сонячної погоди, коли стовпчик термометра показував +23 градуси. Тим приємніше, що в останньому поєдинку сезону нашим хлопцям не забракло кондицій витримати доволі високий темп упродовж всіх 90 хвилин.

Напевно цілком логічно, що з перших хвилин зустрічі "Карпати" основну увагу приділили безпеці власних воріт. Однак при цьому "зелено-білі" і не думали лише відсиджуватися на своїй половині поля. І вже на 15-ій хвилині вони довели, що вміють шукати щастя біля чужих воріт. Затяжна атака правим флангом завершилася переводом м’яча в центр на Олега Голодюка (на фото), який майстерно відкрив рахунок – 0:1.

Однак тішитися гостям довелося недовго. Вже за три хвилини дніпряни скористалися помилкою Назара Химича, який не дограв до кінця епізод, і Олег Шелаєв виконав передачу, яку головою замкнув його партнер – 1:1. В цьому епізоді міг допомогти своїй команді Андрій Новак, але наш кіпер не зумів прочитати доволі простий хід Олега Шелаєва, який був у нього практично єдиним варіантом продовження атаки.

Проте прикра невдача не вибила з колії карпатівців і вони продовжували гнути свою лінію. Ще до перерви гості кілька разів були близькими до того, аби вдруге в матчі вийти вперед. І таки домоглися свого. Сталося це перед свистком арбітра на перерву. І знову в епіцентрі подій опинився Олег Голодюк, який цього разу виступив у ролі асистента. На його передачу з правого флангу першим відгукнувся Михайло Дячук-Ставицький, який, зігравши на випередження, головою скерував бальон у ближній кут воріт дніпрян – 1:2.

Після перерви гра на полі кардинально не змінилася. Обидві команди мали не одну нагоду відзначитися. Зокрема у гостей Юрій Фурта не реалізував вихід сам-на-сам, Олег Женюх з хорошої для удару позиції не влучив у рамку, а Дячуку-Ставицькому забракло кількох сантиметрів, аби замкнути простріл з правого флангу Назара Химича. Могли кілька разів забити і футболісти "Дніпра", але надійно зіграв Андрій Новак. Причому кіпер "Карпат" вдало діяв як у рамці, так і на виходах.

Наприкінці зустрічі дніпряни намагалися врятувати гру, але шансів для цього в них практично не було. Якщо рахунок і міг змінитися, то швидше це могло статися на користь карпатівців, які в атаці діяли значно гостріше ніж суперники. Однак підопічних Романа Толочка цілком влаштував і рахунок 2:1. Тож "Карпати" в турнірі дублерів вдруге поспіль фінішували восьмими.

Володимир ГОРІЛИЙ, тренер "Дніпра":

- Не задоволений ані результатом, ані якістю гри своєї команди. Такий рівень мене не задовольняє. Не думаю, що залишилися задоволеними і самі хлопці. Особливо розчарувала оборона, де ми не змогли задіяти двох центральних захисників. Тож небезпечних моментів "Карпати" створили чимало і два з них зуміли реалізувати. Рахунок повністю відповідає перебігу подій на полі. Наша команда програла гостям перш за все у бажанні і бойовитості. А ще хочу відзначити, що більшість гравців "Дніпра" вийшли на поле з твердим переконанням того, що їхній клас помітно вищий ніж у суперника, а значить не сумніваючись у своїй перемозі. За це їх "Карпати" і покарали. Адже в сучасному футболі, коли не вистачає класу і майстерності, на перший план виходять бажання і бойові якості гравців. А вони якраз у львів’ян виявилися на порядок вищими. Тож незважаючи на те, що за іменами ми були нібито на голову сильніші, в підсумку зазнали абсолютно закономірної і справедливої поразки. Стосовно суперника хочу сказати, що молоді карпатівці справили на мене приємне враження. Особливо сподобався лівий півзахисник (Микола Задорожний – Авт.). Я був би зовсім не проти того, аби мати в своїй команді такого гравця.

Роман ТОЛОЧКО, тренер "Карпат":

- Задоволений, що ми двома перемогами на мажорній ноті завершили сезон. Це матиме велике психологічне значення для наших молодих футболістів. Що ж стосується гри проти "Дніпра", то хочу подякувати хлопцям за виконання установки, а також за те, що в непростих погодних умовах (грати довелося в спеку) зуміли до фінального свистка витримати взятий темп. Хоча, відверто кажучи, до матчу побоювався, що нам може забракнути сил на всі 90 хвилин. Сподобалися наші дії в обороні: у дніпрян моментів майже не було. А пропущений гол став наслідком зовсім необов’язкових помилок оборонців та нерішучості Новака. Непогано ми зіграли і в передній лінії. В протистоянні з доволі кваліфікованим суперником зуміли створити чимало гольових моментів, а головне вдалося два з них реалізувати. А ми всі добре пам’ятаємо, що саме низький коефіцієнт корисних дій у завершальній фазі атак часто нам заважав вигравати поєдинки, в яких ми грали краще від суперника. Нині ж все було гаразд.

Інформаційний центр ФК "Карпати"




 ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ
логін
пароль

реєстрація  
забули пароль?  




КАРПАТИ ТБ

09.06.2008
У понеділок, 9-го червня, дивіться усе, що варто знати "ПроКарпати". Телеканал ЛТБ - 22.40

детальніше  





ТИЖНЕВИК


Тижневик "Карпати" (09.06.2008)

детальніше  

















© ФК Карпати. Всі права захищено. 2006 - 2008. WEB-дизайн REKLAMA.lviv.ua