This version of the page http://pravex.ua/ukr/cards/additional-services (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-20. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Додаткові послуги < Платіжні картки

новини

20.06.2008

Скористайтеся перевагами пенсійних (соціальних) карток від ПРАВЕКС-БАНКУ

новини

19.06.2008

ПРАВЕКС-БАНК зареєстрував зміни до Статуту банку про збільшення статутного капіталу

Платіжні картки

З якою метою Ви відвідали наш сайт:

Додаткові послуги

Встановлення лімітів - безпека Ваших розрахунків.

Страхування власників платіжних карток - якщо Ви плануєте відправитися у подорож за кордон - ПРАВЕКС-БАНК надає унікальну можливість - оформлення медичного страхового поліса в рамках програми категорії «Мультивіза» за спеціальними тарифами - зі знижкою в 20% від страхового платежу.

SMS-банкінг - контроль карткового рахунку за допомогою мобільного телефону.

Послуга переказу коштів із картки на картку через банкомат - дана послуга дозволить здійсніти операції переказу безготівкових коштів з однієї картки фізичної особи на іншу (послуга тільки для карткових рахунків, відкритих в ПРАВЕКС-БАНКУ)

Одержання виписки поштою або e-mail. Зручність контролю витрат - якщо Ви не хочете ходити в банк за випискою, ми будемо раді відправити її Вам поштою або e-mail

Додаткова картка - можливість доступу до Вашого рахунку близькій людині.

Блокування картки - не дозволить шахраям скористатися Вашою карткою.

Екстрена видача готівки при втраті, викраденні картки - у випадку втрати (крадіжки) картки у Вас є можливість негайно одержати гроші з карткового рахунку по паспорту.

Купівля ваучерів поповнення рахунку мобільного телефону в банкоматах - ПРАВЕКС-БАНК разом з операторами мобільного зв'язку - Kyivstar GSM, MTC, Golden Telecom пропонує нову послугу - купівля електронних ваучерів у банкоматній мережі.

Міні-виписка в банкоматі - міні-виписка може бути отримана в банкоматі й надає можливість переглянути інформацію про 10 останніх операцій по картці.

Повідомлення про закінчення терміну дії картки по телефону, поштою, e-mail, sms - Ви будете сповіщені про закінчення терміну дії і зможете вчасно продовжити Вашу картку.

Цілодобова служба підтримки клієнтів - зателефонувавши (044) 201-16-17 (у Києві) або 8-800-500-4-500 (безкоштовний по Україні), Ви зможете одержати необхідну інформацію.

Цілодобова служба моніторингу підозрілих операцій - з метою запобігання шахрайства й для безпеки наших клієнтів 24 години на добу працює служба моніторингу.

надрукувати сторінку »