This version of the page http://gpu-ua.info/print.php?&id=227260 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-20. The original page over time could change.
www.gpu-ua.info - Газета по-українськи - Тіна Кароль виходить заміж
http://gpu-ua.info/index.php?&id=227260

Тіна Кароль виходить заміж


 
26 грудня 2007 року Тіна Кароль презентувала свою книжку для дітей ”Великі пригоди Павутинки”. Майбутній чоловік співачки Євген Огір склав руки на грудях (фото: Євген КОЛЕСНИК)
Співачка 23-річна Тіна Кароль 15 червня одружиться зі своїм продюсером Євгеном Огірем, 28 років.

— Вінчатимуться у лаврі. На Трійцю Таня і до розписки піде, і шлюб візьме. Про весілля вона оголосила нещодавно, офіційних заручин не влаштовували, — розповідає близька подруга матері співачки, 59-річна Любов Зоріна з Івано-Франківська.

Жінка пише вірші. Пісні ”Море”, ”Назарій”, ”Осінь” на її слова Тетяна Ліберман (справжнє прізвище Тіни Кароль. — ”ГПУ”) співала на початку своєї кар’єри.

Назву столичного ресторану, де святкуватимуть весілля, наречені не розголошують. Медовий місяць подружжя проведе за кордоном.

— Я не коментую ці чутки, — тричі повторив у телефонну слухавку Павло Підопригора, прес-секретар співачки.

— Це правда, що Тіна виходить заміж, — розповідає ”ГПУ” телеведучий Юрій Горбунов, 37 років. — Мене із дружиною вже запросили на весілля. Щоправда, лише по телефону. Офіційне запрошення пообіцяли прислати пізніше.

Мати Тіни Кароль 48-річна Світлана Ліберман народилася в Івано-Франківську. Її дівоче прізвище — Журавель. Жінка працювала начальником відділу автоматизації в обласному управлінні пенсійного фонду. Батько Григорій Самуїлович, 50 років, — із єврейської сім’ї. Народився у селі Тишківці Кіцманського району на Буковині. В Івано-Франківську закінчив Інститут нафти й газу.

— Григорій талановитий інженер-автоматник, — каже Любов Зоріна. — І Тані краще давалися точні науки.

Співачка з’явилася на світ 25 січня 1985 року в селі Оротукан Магаданської області. За шість років родина повернулася в Івано-Франківськ. Кароль закінчила музичну школу по класу фортепіано й поїхала до Києва вступати у Вище музичне училище ім. Глієра. Нині Тіна Кароль є солісткою ансамблю пісні Збройних сил України.

Старший син Ліберманів Станіслав, 27 років, закінчив приватний правовий коледж у Коломиї, навчається в Харківській юридичній академії. Неодружений.

У 20 років Тіна Кароль стала наймолодшою народною артисткою України. Позаторік виступала на пісенному конкурсі ”Євробачення” у Греції. Посіла сьоме місце.

Тіна каже, що перед гастролями їсть раз на день, віддає перевагу салатам. Полюбляє дуже солодкий чай.

Батьки співачки живуть у Києві.

— Григорій Самуїлович переїхав два роки тому. Працює головним інженером у будівельній компанії, — подовжує Любов Зоріна. — А мати нещодавно перебралася — довго не могли продати квартиру в Івано-Франківську. Вони на вулиці Будівельників жили, на першому поверсі.

Торік у лютому Тіна Кароль розірвала контракт із продюсером Олегом Чорним. За кілька місяців його місце зайняв Євген Огір. На 23-й день народження він подарував Тіні Кароль золотий мікрофон і 20 соток землі на острові Кіпр. Вона планує звести там віллу.

Євген Огір родом із Києва. На телеканалі М1 донедавна працював над проектами ”Молочні брати” та ”Твій формат”.