This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=42 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  23.05.2008 21:33:48 Валерія
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Часто езжу в купе поездов № 79,80. Поездки стали просто невыносимыми. Пассажирам проводниками постоянно предлагается пиво. Естественно, почти в каждом купе начинается пьянка.Тем самым Приднепровская ж\дорога, поощряющая пьянство в поезде,меня и других моих знакомых, коллег, непьющих порядочных женщин,обходящих пивные ларьки за километр, опускает до уровня девок из пивного кабака.Почему, мы заплатив немалые деньги за "комфортный" проезд в "фирменном" поезде,вынуждены терпеть рядом с собой теряющих над собой контроль пьяных мужиков ,их приставания,перегар, выспаться невозможно.Проводники, сами споившие их,только разводят руками и ничего не предпринимают. Мой муж, иностранец, впервые за всю жизнь увидел такой беспредел.Почему вами не учитываются интересы непьющих людей, мусульман, которым нельзя находится с пьющими, детей,которым подается негативный пример, больных людей. Если это не часть гос.программы по пропаганде алкоголя, то ответьте пожалуста на следующие вопросы: -разрешено ли в купе поезда распитие спиртных напитков, приведите разрешающие это нормативные акты? - есть ли у ж\д лицензия на продажу пива в поезде? - возможно ли заставить проводника дать другое место в купе с трезвыми пассажирами, с женщинами? -если будут, то когда, созданы купе, раздельные для мужчин и женщин, для пьющих и непьющих? Если нужно, информация о датах поездки и номерах вагонов у нас имеется.В случае повторения подобных случев не исключаем возможность обращения в соответствующие правозащитные органы.
  Відповідь: Шановна Валеріє! Переліком послуг, що надаються в фірмових поїздах пасажирського вагонного депо Дніпропетровськ, передбачено продаж пасажирам за встановлену плату солодких напоїв, мінеральної води, пива, соків та кондитерських виробів. Вживання спиртних напоїв у купе поїзда забороняється, але пиво відноситься до слабоалкогольних напоїв, на продаж яких ліцензія не потрібна (пиво реалізується на підставі торгового патенту). Щодо надання провідниками місця в іншому купе поясняю, що згідно з пунктом 7.5 Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, пасажир повинен займати у вагоні місце, яке вказане в проїзному документі. Провідники вагонів не мають права переводити пасажирів на інші місця тому, що на всьому шляху прямування працює автоматична система по продажу квитків АСК ПП УЗ та пасажири здійснюють посадку до вагонів з проїзними документами із вказаними місцями. На Придніпровській залізниці введення роздільних купе для чоловіків та жінок експериментувалося в поїзді № 63/64 Дніпропетровськ - Одеса. На теперішній час розглядаються пропозиції щодо введення роздільних купе в усіх поїздах. Взяти пояснення з причетного провідника по фактах, вказаних у зверненні, неможливо через відсутність даних про дату проїзду та номер вагона. Ваше звернення пророблено серед причетних працівників. З поїзними бригадами Дніпропетровського пасажирського вагонного депо проведені додаткові інструктажі щодо покращення якості обслуговування пасажирів. Керівництво пасажирської служби приносить Вам свої вибачання за заподіяні незручності. З повагою, заступник начальника пасажирської служби О.І. Рязан

  23.05.2008 21:19:37 Аліна
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажите, пожалуйста, какова стоимость билета на поезд направления "Харьков-Берлин" от города Сумы на 24.06.2008. Заранее благодарю.
  Відповідь: Шановна Аліно Анатоліївно! Станом на 30.05.2008 р. вартість проїзного документу на поїзд сполученням Харків-Берлін з пункту відправлення Суми складає 925,99 грн.

  23.05.2008 21:05:27 Марина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Какие маршрути есть с Киева на Германию (Ляйпциг,Берлин)
  Відповідь: http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleOra6&lng=uk

  23.05.2008 20:43:18 Наталия
  Зміни графіка руху
  Почему убрали поезд №318 Хмельницкий-Дебальцево? Это единственный поезд, которым, лично я, могла доехать до г. Дружковка в ночное время, не тратя весь день как на №134 Львов-Луганск или два раза больше на поездку в поезде 350(безпересадочном вагоне)! Теперь вынуждена ездить на другом поезде в соседний город и добиратся от туда! Я не понимаю кому сделали лучше от такой перемены!
  Відповідь: Поезд нр 317/318 Хмельницкий –Дебальцево не убрали, а по просьбам пассажиров участка Дебальцево- Сватово изменили маршрут следования через Сватово, Купянск.Узл, Харьков, Полтаву, Киев. В связи с ускорением в пути следования ,поезд переведен в разряд скорых с изменением номера на 117/118. Помимо указанных Вами маршрутов , из Киева в настоящее время еще можно уехать поездом нр 524/523 Киев- Донецк отправлением в 19.50 по понедельникам и пятницам прибытием в Краматорск в 7.59 ( далее до Дружковки автотранспортом )

  23.05.2008 19:55:38 Станіслав
  Обслуговування у приміських поїздах
  У приміському потязі „Луганськ-Старобільськ” об’явлення станцій відбувається винятково російською мовою. Також на станції „Старобільськ” ведеться оголошення прибуття й відправлення потягів російською мовою. Чи відповідає це правилам Укрзалізниці?
  Відповідь: Шановний Станіслав! Ваше зауваження прийнято до уваги. На вокзалах та в потягах Луганська дирекція залізничних перевезень керується вимогами п.56 Загальних положень "Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом"№, згідно з якими, такі оголошення повинні відповідати вимогам законодавства "про мову" України. По станції Старобільск оголошення про прибуття та відправлення потягів ведеться українською мовою та дублюються російською мовою, що відповідає ст.35 Мова оголошень и повідомлень Закона України "Про мову". Працівники поїзної бригади приміського поїзда № 6498 сполученням Луганськ – Старобільськ та працівники станції Старобільськ попереджені, та з ними проведено додаткові інструктажі щодо обов’язкового об’явлення оголошень українською та російською мовами.

  23.05.2008 19:33:47 Людмила
  Інше
  Чому відмінили потяг 309/310 Київ-Дебальцеве? Як тепер можна доїхати до станції Волчоярська і назад до Києва?
  Відповідь: Поїзд № 309/310 Київ-Дебальцеве було відмінено за ініціативою Південно-Західной залізниці. Від Києва до станції Волчоярська можливо доїхати поїздом № 117/118 Хмельницький-Дебальцеве, яких курсує щоденно, відправленням з Києва о 19.56 прибуттям до Волчоярська о 11.05. Зворотно відправленням з Волчоярська о 14.04, прибуттям до Києва о 5.17.

  23.05.2008 17:45:18 Олег
  Інше
  Добрый вечер! Скажите пожалуйсто расписание поезда и цену на билет Луганск-Одесса
  Відповідь: http://www.pz.gov.ua/askpp/exprt.php?lid=2&mid=31

  23.05.2008 17:12:55 Тетяна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи можливо від ст.Херсон до ст.Суми доїхати одним поїздом
  Відповідь: http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleOra6&lng=uk

  23.05.2008 17:09:15 Вячеслав
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Получил только что ответ насчёт детской железной дороге в Ужгороде. Честно говоря, удивляет аргумент, что на ней нет детей. Откуда такие данные? Я у всех знакомых спрашивал - они говорили, что дети на ДЖД есть! К тому же, вполне можно оставить дорогу и как городской аттракцион. И ДЖД больше нуждаются в рекламе - надо рекламировать не только Киевскую! И сразу дети на ДЖД появятся. Так что у меня убедительная просьба - пересмотрите своё решение насчёт Ужгородской ДЖД. Есть достаточно людей, которым она нужна!
  Відповідь: Шановний В'ячеславе Ігоровичу! Повторно на Ваше звернення повідомляємо що, за підсумками діяльності Ужгородської дитячої залізниці протягом 2006-2007 навчального року витрати на її утримання склали 185, 5 тис.грн., дохід від перевезення пасажирів в літній період практики склав 4, 2 тис. грн.Кількість юних залізничників на 01.02.08 - 60 осіб, при нормативі для дитячої залізниці 3-ї групи 320 дітей. У зв'язку з відсутністю дітей дитяча залізниця у 2008 році роботу не починала.

  23.05.2008 16:55:30 Мирослав
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скільки я втрачу здавши зворотній квиток в Киеві що був придбаний в Луцьку
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п. 19.11., 19.14. “Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України” - якщо пасажир відмовився від поїздки з особистих причин в термін: не менше ніж за 24 години до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і плацкарти; від 24 до 6 годин до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і 50 відсотків вартості плацкарти; менше ніж за 6 годин до відправлення поїзда, але не більше ніж через 3 години після його відправлення - виплачується тільки вартість квитка, а вартість плацкарти не виплачується. У всіх випадках повернення проїзних документів пасажир, крім випадків, що сталися з вини залізниці, вносить плату за послуги (комісійний збір). Кошти, сплачені за послуги, пов’язані з резервування місць і продажем проїзних документів, не повертаються, за винятком випадків, коли повернення здійснюється з вини залізниці. Так як Вами не вказані конкретні дані, більш детальну інформацію по поверненню проїзних документів Ви можете отримати по телефону 8 (044) 503-70-05 чи особисто звернувшись в довідкове бюро вокзалу або станції.
1... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ...571