This version of the page http://ukrmed.org.ua/listservice.php?news=21 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-19. The original page over time could change.
Архів розсилки "Новини Каталогу УКРМЕД"
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  

Новини Каталогу УКРМЕД
http://ukrmed.org.ua/

випуск № 21 за період з 06.09.2002 по 01.10.2002
передплатників 102
Онлайн-версія цього випуску доступна за адресою http://ukrmed.org.ua/listservice.php?news=21

нових сайтів - 11, оновлених - 8, оголошень - 6

Нові надходження до Каталогу УКРМЕД
(http://ukrmed.org.ua/new.php)


Центр біоінформаційної медицини МІЛЕНІУМ  *** ( http://biovision.tripod.com/ )
        Категорії > Клініки та медичні центри > Приватні медичні центри та клініки
        Регіони > Одеса
Наша мета: довести до свідомості людей основні принципи здорового способу життя та раціонального харчування для запобігання хворобам і досягнення активного фізичного та розумового довголіття.
Cайт зроблений давніше і виглядає що вже не підтримується, але тих, хто цікавиться БАДами, гомеопатією, методиками Фолля і Бутейка, Су-Джок, продукцією VISION і т.п. - може зацікавити.

Клініка клітинної терапії 'EmCell'  ***** ( http://www.emcell.com/ )
        Категорії > Клініки та медичні центри > Приватні медичні центри та клініки
        Медичні спеціальності >  Інші
Центр ембріональних тканин 'EmCell' - один з провідних світових центрів, який займається лікуванням різноманітних захворювань та дослідженнями методики пересадки ембріональних стовбурових клітин.
Про EmCell сподіваюсь розказувати не треба, про це говорять тепер всі агенції новин. Тут можна з перших рук отримати інформацію про епохальне відкриття українських вчених пов'язане з корекцією системи імунного захисту.

Кабінет доктора Калігарі  **** ( http://www.caligari.h1.ru )
        Категорії > Медичні програми
        Медичні спеціальності > Психіатрія
        Регіони > Київ
Мною створена програма-електроний органайзер психіатра, нарколога, практикуючого психолога. Дуже багато можливостей. Потрібні тестери.
Не зовсім досконалий сайт з погляду дизайну, але напевно цінний для тих, хто цікавится психодіагностикою.

ВТФ "Сарепта"  ***** ( http://www.sarepta.donetsk.ua/ )
        Категорії > Фармація > Фармацевтичні фірми
        Регіони > Донецьк
Виробничо-торгова фірма "Сарепта" вже 10 років є загальнопризнаним лідером на українському ринку виробників товарів медичного призначення з виробництва високоякісних гірчичників-пакетів, ефективність дії яких на організм людини доведена практикою.
Типовий, гарно зроблений презентаційний сайт фірми-виробника пластирів та гірчичників.

Медичнi ресурси  ** ( http://ihorchik.narod.ru/ )
        Категорії > Ресурси для студентів
        Регіони > Тернопіль
Cайт створений для студентiв-медикiв. мiстить iсторii хвороби, пiдручники, навчальнi матерiали.
Проба пера студента ТДМА. Сайт орієнтований переважно на студентів.

Приватна клініка “МедІнтел”  ***** ( http://www.medintel.com.ua/ )
        Категорії > Клініки та медичні центри > Приватні медичні центри та клініки
        Медичні спеціальності > Лабораторна діагностика
        Медичні спеціальності > Акушерство і гінекологія
        Регіони > Ужгород
Приватна клініка “МедІнтел” заснована в 1996р. Пріоритетом роботи клініки є лікування пацієнтів з хворобами статевої сфери (сифіліс, гонорея, хламідіоз, мікоплазмоз, гарднерельоз, трихомоніаз, баланопостіт, герпес та інші), безпліддям, захворюваннями шкіри та внутрішніх органів. Позбавлення алкогольної та тютюнової залежності, зняття наслідків стресових ситуацій, психологічна допомога.
Професійний сайт клініки та діагностичної лабораторії. Все про венеричні і урогенітальні захворювання та їх діагностику.

Спеціалізована медична страхова компанія "Здоров'я"  ***** ( http://zdorovya.com.ua/ )
        Категорії > Ресурси для пацієнтів > Медичні послуги та лікування
        Регіони > Київ
Cтрахова компанія "Здоров'я" пропонує Вашій увазі широкий вибір послуг медичного страхування. На відміну від інших страхових компаній, що здійснюють діяльність в галузі медичного страхування, ми - МЕДИЧНА страхова компанія. Ми забезпечуємо визначення стану здоров'я застрахованої особи та профілактичні заходи, спрямовані на збереження та підтримку її здоров'я, забезпечення оптимальної якості життя.
Не можу сказати наскільки це страхування корисне і успішне у нашій дійсності, але такий підхід - це майбутнє нашої "безкоштовної" медицини, і добре що з'являються такого роду компанії.

Фармацевтична фірма "Фра-м"  ***** ( http://www.fram.com.ua/ )
        Категорії > Фармація > Фармацевтичні фірми
        Регіони > Донецьк
Ми пропонуємо лікарські препарати виробництва зарубіжних фармацевтичних компаній, а також провідних виробників України за найнижчими цінами з безкоштовною доставкою по Україна. Ми обслуговуємо понад 800 аптек та лікувальних закладів. Завжди на складі понад 2000 найменувань препаратів.
Сайт відомої гуртової фармацевтичної компанії-дистриб'ютора лікарських засобів. З особливостей - спеціальна клієнтська програма для автоматизації обробки прайс-листів і відправлення замовлень по email.

СоюзМедТех - медичне обладнання, медтехніка  **** ( http://souzmedtex.narod.ru/ )
        Категорії > Медичні фірми > Медичне обладнання та апаратура
        Регіони > Київ
Компанія Союх МедТех - високоякісне медичне обладнання (стерилізаційне, рентгенівське, лабораторне, хірургічні відсмоктувачі) з оптимальним співвідношенням ціна/якість.
Великий перелік обладнання від різних виробників з детальними описами та технічними характеристиками.

Міжнародний студентський семінар з проблем наркоманії  ** ( http://www.meduniv.lviv.ua/announce/narcoseminar.htm )
        Категорії > Медичні події > Медичні конференції
        Категорії > Ресурси для студентів
        Медичні спеціальності > Токсикологія та наркологія
        Регіони > Львів
Семінар відбудеться на базі Львівського державного медичного університету ім. Данила Галицького 27-29 листопада 2002 року. У рамках семінару буде прочитано десять лекцій. Ви познайомитесь з проблемою наркоманії і наркотиків з точки зору різних галузей медицини.
Семінар організований студентами ЛДМУ для студентів-медиків.

Лабораторія кібернетики  **** ( http://cyberlab.iatp.org.ua/ )
        Категорії > Наукові заклади > Наукові центри та лабораторії
        Медичні спеціальності > Медична інформатика
        Регіони > Дніпропетровськ
Основна мета та завдання лабораторії: Розробка і впровадження Госпітальних Інформаційних Систем; Розробка медичних інтелектуальних систем діагностики та прогнозування; Розробка і впровадження регіональних систем Телемедицини; Впровадження методів та принципів Штучного Інтелекту в практичну медицину; Розробка наукових засад формалізації медичних даних та знань; Проведення наукових конференцій.
Сайт лабораторії, співробітники якої, здійснюють серйозні практичні кроки в галузі інформатизації та комп'ютеризації вітчизняної прикладної медицини.

Важливіші поновлення сайтів
(детальніше http://ukrmed.org.ua/updated.php)


Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова  **** ( http://filatovinstitute.tripod.com/ )
Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова Академії медичних наук України. Історія інституту. Меморіал В.П.Філатова. Дирекція інституту. Наукова рада інституту. Кваліфікаційна рада інституту. Клінічно-наукові підрозділи. Наукові лабораторії. З'їзди - Конференції - Наради. Міжнародні зв'язки. Інформаційно-пошуковий центр. Бібліотека.
Нова адреса. Українська версія.
ВО Фармація  ***** ( http://www.vofarmacia.kiev.ua/ )
Інтер-аптека ексклюзивних фармацевтичних препаратів, що пропонуються компанією ВО Фармація. Замовлення лікарських та профілактичних засобів з 7 тисяч найменувань, доставка на безвідмовній основі. На сайті багато корисної інформації для тих, хто турбується про своє здоров’я.
Змінено опис.
Борщагівський хімфарм завод - лідер фармацевтичної галузі України  ***** ( http://www.bhfz.com.ua/ )
Борщагівський хімфарм завод – лідер фармацевтичної індустрії України. Виробляє більш ніж 120 найменувань лікарських препаратів, 45 з яких раніше не продукувались на Україні. Серед присутніх на ринку України фармацевтичних підприємств завод займає друге місце по об’ємах продажу ліків в роздрібній мережі.
Змінено опис. Додано англійську версію.
Департамент медичного забезпечення та реабілітації МВС України  *** ( http://health.centrmia.gov.ua/ )
Інформація про структурні одиниці департаменту: Центральний госпіталь; Центральна поліклініка; Медичні реабілітаційні центри (санаторії); Центральна військово-лікарська комісія; Центральна санітарно-епідеміологічна станція; Центр психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору.
Змінено опис.
Харківська Медична Академія Післядипломної Освіти  *** ( http://www.med.edu.ua/ )
Історія академії. Видатні вчені академії. Академія сьогодні. Підготовка в інтернатурі. Післядипломна підготовка лікарів. Науково-дослідна діяльність. Лікувально-консультативна робота. Бібліотека академії. Кафедри академії. Довідково-інформаційні відомості.
Нова версія сайту. Зменшено рейтинг.
Українська медична сторінка  *** ( http://www.rostbubnov.narod.ru/ )
Сайт лікаря-хірурга ендоскопіста Ростислава Бубнова створений для українських медиків, студентів та всіх, хто цікавиться медициною, для популяризації українського медичного слова в Інтернеті.
Нова адреса. Змінено опис.
Міжнародна дистанційна науково-практична конференція "Автоматизоване робоче місце лікаря 2002"  *** ( http://rdc.dp.ua/arm.html )
Запрошуємо Вас, взяти участь у міжнародній дистанційній науково-практичній конференції "Автоматизоване робоче місце лікаря", яка відбудеться у листопаді 2002р. у м.Дніпропетровську. Конференція проводиться дистанційно і не передбачає очної участі доповідачів. Заявки на участь в конференції приймаються до 15 жовтня 2002 року.
Нова сторінка з анонсом конференції.
Конференція “Сучасні інформаційні технології в діагностичних дослідженнях”  ** ( http://cyberlab.iatp.org.ua/mitdr_abstract.shtml )
Абстракти доповідей Міжнародної дистанційної науково-практичної конференції "Сучасні інформаційні технології в діагностичних дослідженнях (СІТДД' 2002)", яка відбулася у березні 2002р. в м. Дніпропетровську.
Опубліковано абстракти доповідей.

Оголошення УКРМЕД
(http://ukrmed.org.ua/news.php)

09.09 С 14 по 18 октября состоится Медициний Форум
09.09 Відкриття, що тягне на Нобеля?
11.09 Конференция "Государственное регулирование фармацевтической деятельности в Украине"
11.09 "Інформаційні технології в гігієні та медичній екології"
12.09 "Імунотоксиканти, канцерогени, мутагени навколишнього середовища"
20.09 Call for Articles!


f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

Продажа ноутбуков : продажа кофемашин Saeco Odea
: качественные стелажи, металлические стеллажи для склада
: офисная мебель
: предлагаем компрессорное оборудование, винтовые компрессоры от производителя : индивидуальная женская одежда, интернет-магазин одежды в Москве : Биржа форекс, liteforex, forex : квалифицированное создание сайтов Advertising Light Boxes for shop displays