This version of the page http://srk.kiev.ua/?page_id=30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-19. The original page over time could change.
» UNISTUDY


UNISTUDY

UNISTUDY.org.ua – це інформаційний ресурс про некомерційні можливості отримання вищої освіти за кордоном для української молоді.

Згідно сучасної концепції освіти, щонайменше один семестр студент України може навчатись у вищому навчальному закладі іншої країни. Команда Студентської ради Києва щодня обробляє 250 інформаційних джерел, що пропонують різні можливості для освіти в Європі та США, та публікує на сайті лише цікаві пропозиції. Кожен освітній анонс на www.UNISTUDY.org.ua відповідає двом критеріям: їм можуть скористатись українці та значна частина витрат на навчання покривається стипендією або грантом.

Сайт створений для студентів, що не хочуть обмежуватись навчанням лише в Україні, прагнуть вдосконалити та збагатити свої знання і використовувати усі освітні можливості. Особливістю цільової аудиторії UNISTUDY.org.ua є бажання не втрачати жодної можливості для додаткової освіти та любов до подорожей.

Ми не пропонуємо жодних платних послуг, але і не надаємо допомоги зі вступом до іноземного внз. Лише інформація, яку можна використати.

Заходь на www.UNISTUDY.org.ua та шукай, де ти будеш слухати лекції в наступному році.

Редактор UNISTUDY,
Олеся Сторожук,
unistudy(at)srk.kiev.ua
www.UNISTUDY.org.ua