This version of the page http://utel.ua/about/news.php?id=11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-18. The original page over time could change.
Utel / Про компанію / Новини

Utel: вигiднi тарифи у мiжнародному роумiнгу.

Для зручностi своїх абонентiв оператор мобiльного зв'язку нового стандарту розвиває послуги мiжнародного роумiнгу, пропонуючи привабливi тарифнi пропозицiї.

Одразу кiлька закордонних операторiв мобiльного зв'язку поповнили список роумiнгових партнерiв Utel.

Новим роумiнг-партнером Utel в Росiї та Бiлорусi став GSM-оператор МТС.

На територiї Молдови послуги мiжнародного роумiнгу надаватимуться оператором мобiльного зв'язку Moldcell, а у Лiхтенштейнi абоненти Utel можуть вибрати мережу компанiї Orange.

Тепер абоненти, що вiд'їжджають за кордон країн роумiнг-партнерiв Utel зможуть зателефонувати своїм рiдним та подiлитися враженнями. При цьому тарифи на послуги мобiльного зв'язку в мiжнародному роумiнгу простi та прозорi i залишаються найвигiднiшими на українському ринку зв'язку.

Якщо абонентам необхiдно поповнити рахунок пiд час перебування в роумiнгу, необхiдно скористатися скретч-картами для поповнення рахунку або попросити близьких поповнити рахунок на територiї України.

Фiлiя "Утел" ВАТ "Укртелеком" також надає своїм абонентам послуги мобiльного зв'язку в нацiональному роумiнгу в рамках договору з ЗАТ "Українськi радiосистеми" (торгова марка "Бiлайн"). Послуги нацiонального роумiнгу доступнi майже на всiй територiї України.

Детальнiше про мiжнародний роумiнг.

Utel. Новий мобiльний стандарт