Майдан • Майдан-Крим • новини • статті • заяви • форум пошук • контакти  

Скільки ще можуть чекати обмануті владою громадяни?!

16-08-2007 22:22 Ялта // Влада // URL: http://maidan.org.ua/static/newskrym/1187292165.html
Версія до друку // Редагувати // Стерти

Сьогодні в інформаційному прес-центрі відбулася прес - конференція: "Ялтинський міський виконком роздав землю, відведену депортованим - стороннім особам". Прес-конференцію проводив І.Воєнний - представник КРГО "Койдешлер"(Односільчани).

Пан Воєнний заявив про те, що всі рішення прийняті Ялтинською міською радою про виділенні земельних ділянок для депортованих громадян від 2004 року ніякої юридичної сили не мають, так як вони не затверджені Радою Міністрів АР Крим. За три роки Ялтинська міська рада не зробила ні яких дій, щоб узаконити рішення які були нею прийняті. Тому це дозволяє деяким комерційним фірмам зазіхати на земельні масиви призначені для виділення депортованим громадянам.

Ібраім Воєний сказав що ні одне доручення від Ради Міністрів АРК, Міністерства агрополітики і Президента України про виділенні земельних масивів для депортованих громадян міськими та селищними радами не виконуються. В той самий час, вони масово виділяють землі для різних комерційних установ та фізичним особам з різних областей України та Росії. Зокрема пан Воєний зауважив, що 55 ділянок, які були виділені депортованим громадянам біля „Поляни казок”, зараз не мають законних власників, тобто їх не можуть почати забудовувати. Зараз ці ділянки роздані особам з Донецької області, як зауважив Ібраім Воєний, і на кожній з цих ділянок, по 10 соток, на які вже видано державний акт, вбиті таблички, на яких вказано що ділянка продається із номером телефону власника.

Також Ібраім Воєний розповів про те, що з вини Ялтинської міської ради в ніч з 24 квітня 2005 року відбувся кривавий конфлікт між депортованим Сейдаметовим С. та мешканцем с. Василівка Брагіним М.П. із смертельним наслідком. Сейдаметов С., згідно рішення № 75 Ялтинської міської ради від 2004 року приїхав будуватися на виділеній йому ділянці, не знаючи того, що це рішення юридичної сили не має. Громадянин Брагін вночі прийшов виясняти стосунки із Сейдаметовим. Останній захищаючи свою „власність” скоїв ненавмисне вбивство, за що отримав 12 років позбавлення волі. Ялтинська міська рада ніякої відповідальності за це не понесла.

Вчора пройшов мітинг, під час якого були висунуті вимоги, адресовані до керівництва АР Крим: Затвердити всі рішення про виділення земельних ділянок для депортованих громадян в Раді міністрів АРК; На основі цих розпоряджень та доручень Ради міністрів АРК і міністерства агрополітики України виділяти земельні ділянки для депортованих громадян;взяти на себе відповідальність за трагічний конфлікт між Сейдаметовим С. та Брагіним М.П.

Учасниками акції перед Ялтинською міською радою був виставлений пікет із наметами, де постійно чергують від 15-20 осіб. Члени організації „Койдешлер”, та зокрема Ібраім Воєний попередив, якщо протягом двох днів не буде жодної реакції з боку влади, то доведені до відчаю люди можуть вдатися до крайніх дій – від оголошення голодування до самопожертви.

http://mediacrimea.com.ua/index.php?newsid=1270

Обговорити цю новину у форумі

16-08-2007 22:22 Влада // URL: http://maidan.org.ua/static/newskrym/1187292165.html
Версія до друку // Редагувати // Стерти

Увага!!! Сайт "Майдан" надає всім, хто згадується у новинах, можливість розмістити свій коментар чи спростування, за умови належного підтвердження особи. Будь ласка, пишіть нам на news@maidanua.org і вказуйте гіперлінк (URL) новини, на яку ви посилаєтся.

Ми також вітаємо коментарі, доповнення та виправлення до текстів новин від всіх свідків подій, що згадуються в новинах. Пишіть на news@maidanua.org і вказуйте гіперлінк (URL) новини. Всі цікаві коментарі будуть оприлюднені.

Шукати слова в новинах:
++ Розширений пошук


  Ваша участь :
Що на вашу думку було головним ідеалом Помаранчевого Майдану? ІІІ
І ви теж можете додавати новини на "Майдан"! Читайте як!
  ОСТАННІ СТАТТІ :
Жанна Барышникова, «Цензор.НЕТ»: Почти революционно! Возмущенные гурзуфцы снесли ворота "Артека"
Нариман Джелял: Рискнув, пригубим ли мы шампанского?
CENT - официальный сайт поддержки Игоря Коктыша: Балаклавский суд против белорусского диссидента.
Марина Мануш: Дневник психиатра. «Из истории бизнес-заболеваний».
Юрій Тимощук: Що і хто святкує у Севастополі
  ПРЯМА ДІЯ :
Конкурс на кращий дизайн футболки
Разом збудуймо наши храми!
Повернемо Україну народу!
Вимагаємо накладати субтитри на мову оригіналу фільму!
Захистимося від пропаганди людиноненависництва, ксенофобії Д.Табачником!


Українська банерна мережа

(Copyleft) maidan.org.ua, 2001-2007
!!! Копілефт передбачає вільне розповсюдження із збереженням автури !!!
сайт розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації
(поки не зовсім повний) переклад ліцензії українською