This version of the page http://m1.tv/ua/other/ufkonkurs_pr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-18. The original page over time could change.
M1 :: Офіційні правила участі у конкурсі ХрониК
ПРОГРАМА "Хроніки Моди" за підтримки ТМ «Zarina» оголошуює конкурс "Відповідай на питання та вигравай коштовний подарунок від ТМ «Zarina»". Акція триватиме з 11 травня по 3 серпня 2008 року на телеканалі М1.  
 
Умови конкурсу:  
 
1. З 11 травня по 3 серпня 2008року заходь на сайт www.m1.tv та відповідай на питання від програми «Хроніки Моди». Незабудь вказати П.І.П та контактний номер телефону у відповідних полях на сайті телеканалу М1. 
2. Відповіді на щотижневе питання приймаються з моменту його оголошення у недільному ефірі програми «Хроніки Моди» і до наступної суботи включно. 
3. Переможцем стане той, хто першим вірно відповість на всі питання поточного місяця (одне питання кожного тиждня). 
 
Визначення переможця конкурсу:  
 
1. 11 травня, 1 червня та 3 серпня (переможці червня та липня) в ефірі програми "Хроніки Моди" буде названо переможців місяця. 
2. Переможець ідентифікується за П.І.П та номером телефону, які він залишає на сайті телеканалу М1.  
3. У випадку, якщо два чи більше учасника надішлють правильні відповіді одночасно, переможця буде визначено випадковим чином. 
 
Вручення подарунків:  
 
1. Для отримання подарунку переможцеві необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу. 
 
 
Подарунки:  
 
1. Коштовний подарунок від ювелірного дому «Zarina». 
 
Лист не повинен містити інформацію, яка суперечить чинному законодавству України, нормам моралі, публічного порядку, а також принципам гуманності, а також не закликати до насильства та жорстокості.  
 
Особи, які вирішили взяти участь у конкурсі від телеканалу М1 розуміють і погоджуються з правилами цієї акції.