Про нас  Члени спілки  Прес-релізи/звернення  Преса про нас  Проекти  Партнери  Контакти 
ПРЯМА ДІЯ 
• Кампанії
• Звернення
• Повідомити про порушення прав людини
• Поради правозахисників
• Блог
• Питання правозахиснику
Змінити / підписатися на розсилку
 
Реєстрація »»
Вхід »»
Фонд захисту жертв порушень прав людини
Щорічні доповіді про права людини
Україна в документах ООН з прав людини
Міжнародні інструменти та доповіді з прав людини
Рішення Європейського суду з прав людини
Надати допомогу УГСПЛ

версія для мобільника
helsinki.org.ua/wap










Регіональні аспекти прав людини в Україні

Проект спрямовано на вироблення частини державної політики в сфері прав людини з метою об’єднання країни та подолання її поділу на схід чи захід. Дослідження, окрім аналізу фактів порушень прав людини та основних свобод, міститиме рекомендації для органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій та донорських інституцій з метою покращити ситуацію. Проект розпочався у листопаді і триватиме до червня 2006 року.

З питань співпраці за даним проектом просимо звертатися до Володимира Яворського, Українська Гельсінська спілка з прав людини.

  • Докладніше про проект
  • Експерти проекту
  • Методологія проекту

Проект здійснюється за фінансової підтримки Дирекції з питань розвитку та співробітництва Швейцарії

Новини за темою проекту:


30.03.2006
На Прикарпатті затверджено заходи щодо реалізації стратегії подолання бідності  »»
30 березня голова Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Ткач підписав розпорядження «Про заходи щодо реалізації в 2006 році Стратегії подолання бідності». Реалізація Стратегії (2005-2009 роки) передбачає «активізацію політики збільшення доходів громадян».
30.03.2006
Податківці дбають про культуру  »»
“Волинь – одна з найпроблемніших областей щодо легалізації заробітної плати”, – заявив голова ДПА Олександр Кіреєв на нараді податківців у Луцьку.
28.03.2006
ЦВК взяла під особливий контроль підрахунок голосів  »»
Центральна виборча комісія взяла під особливий контроль підрахунок голосів у східному, центральному і південному регіонах України.
22.03.2006
Схід і Захід України в контексті виборчої кампанії  »»
17 березня Центр Разумкова за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні провів Круглий стіл „Схід і Захід України в контексті виборчої кампанії - 2006: відмінності, протиріччя, перспективи єднання”.
17.03.2006
Тернопільщина не готова до виборів  »»
З 1169 дільничних виборчих дільниць, які є в Тернопільській області, у 167 забезпечення не відповідає вимогам Закону. Про це йшлося під час засідання колегії Тернопільської облдержадміністрації, на якому йшлося про матеріально-технічне забезпечення діяльності виборчих комісій, – повідомили 17 березня Західну інформаційну корпорацію у прес-службі ОДА.
16.03.2006
У Рівному планують відродити інститут громадських охоронців правопорядку  »»
Більшість городян ще пам’ятають ті часи, коли на чергування разом з працівниками міліції виходили члени добровільних народних дружин. Вони допомагали правоохоронцям слідкувати за порядком, виявляти тих, хто має схильність до вчинення різноманітних правопорушень, втихомирювати сімейних дебоширів. Про це повідомив 16 березня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
14.03.2006
Влада Прикарпаття турбується про охорону довкілля краю  »»
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Ткач підписав розпорядження, яким передбачено створення проекту Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в області на період до 2010 року. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 14 березня у прес-службі ОДА.
10.03.2006
На Буковині взялися за встановлення у владі гендерного балансу  »»
Питання присутності жінок у владі та реалії забезпечення гендерного балансу на виборах-2006 обговорювалися на засіданні Чернівецького прес-клубу, яке ініціювали громадська організація «Сучасник» та Чернівецький бізнес-центр. Було презентовано гендерний аналіз буковинського політикуму, підготовлений незалежним консультантом координатора ОБСЄ в Україні в Чернівецькій області Ігорем Кухарчуком.
10.03.2006
В Мукачеві відбудеться семінар для журналістів з питань виборчого законодавства  »»
10 березня у приміщені кафе «Святий Мартин» у Мукачеві відбудеться семінар для представників місцевих ЗМІ з питань виборчого законодавства. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
10.03.2006
Тиск на друкаря продовжується  »»
Директор поліграфічно-видавничого підприємства «Папуга» Тарас Гаталяк просить обласну прокуратуру забезпечити йому і його с ім ’ї особисту охорону, а Президента України втрутитися у розслідування кримінальної справи, яку проти нього порушили під час президентських перегонів у 2004 році.


стор.: ««  21 22 23 24 25 26   ...26
Огляд по темах  
Катування та нелюдське поводження
Вибори
Право на справедливий суд
Свобода совісті та релігії
Приватність
Свобода слова
Доступ до інформації
Свобода мирних зборів
Свобода асоціацій
Дискримінація
Соціально-економічні права
Екологічні права
Права біженців і мігрантів
Права дитини
Права людини за кордоном
Конституційна реформа
Проект Кримінально-процесуального кодексу України
Права людини на шляху євроінтеграції України
Інші питання
Тим часом в парламенті...
Фоторепортаж 
Навчальний курс з прав людини для юристів Використання національних і міжнародних механізмів для захисту прав людини в стратегічних справах
Перший навчальний курс для юристів з прав людини. Лекції обговорення і тренінги - тут було все. А ще цікаві дискусії та обмін досвідом, можливість знайти нових колег, до яких можна завжди звернутися за допомогою.
31 березня у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно з прав людини «Український контекст» відбувся відбірковий тур чемпіонату Київської міської дебатної ліги.
30 березня урочистим відкриттям в Будинку кіно розпочав свою роботу Четвертий міжнародний фестиваль „Дні документального кіно з прав людини „Український контекст”




 Про нас  Члени спілки  Прес-релізи/звернення  Преса про нас  Проекти  Партнери  Контакти 
© 2008  УГСПЛ
Всі права застережено
Сайт працює за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження»
При передруку наших матеріалів посилання (для Інтернету - гіперпосилання) на helsinki.org.ua обов’язкове.  Наш e-mail: