This version of the page http://donntu.edu.ua/ukrainian/abit/usl.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-17. The original page over time could change.
Донецький національний технічний університет



LjyYNE FILTER: blur(add = 3, direction = 160, strength = 5); COLOR: #e8e8e8; HEIGHT: 0px; TEXT-DECORATION: none background-color:#f0f0f0
Карта сервера Алфавитный указатель Поиск по сайту Статистика по сайту Карта города Телефонный справочник
Університет
   Про університет
   Ректор
   Ректорат
   Символіка ДонНТУ
   Визначні дати ДонНТУ
   Вчена рада
   Рада розвитку ДонНТУ
   Профком
Освіта
   Інститути
   Факультети
   Новини факультетів
   Нормативна база
Наука
   НДЧ
   ВЗЗ
   Методичний центр
   Конференції
   Портал магістрів
Абітурієнтові
   Абітурієнтові 2008
   Умови прийому
   Рейтинги
   Екстернат
   Тестування
   Інформаційний портал
абітурієнта
   Відділ відновлення і
переводів
   Підготовчі курси
Студентові
   Працевлаштування New
   Центр кар'єри для студентів
   Студентський клуб
   Центр культури    "Софійність"
   Студентська студія    "Софійність"
Інтернет-ресурси
   Інформаційний портал
   Видання ВНЗ
   Відео ресурси ДонНТУNew
   Лекторій    "Нова думка"
Бібліотека
   Бібліотека ДонНТУ
   Німецкий читальний зал


Усім, хто цікавиться Донецьким національним технічним університетом Ми ведемо будівництво нового інформаційно-бібліотечного центру, який має стати інтелектуальною основою подальшого розвитку вищої інженерної освіти в Донбасі.

Чотириповерхова будівля споруджується на центральній вулиці Артема м. Донецька за проектом, що переміг на конкурсі кращого дизайну. Завершити будівництво планується до кінця 2008 року.

Фінансування будівництва здійснюється за рахунок бюджетних коштів, власних засобів університету і спонсорських пожертв.
З подякою приймемо Вашу допомогу в будівництві інформаційно-бібліотечного центру. Ваше ім'я буде написано на пам'ятному барельєфі.



Благодійні внески приймаються за наступними реквізитами:

р/c 260099801741 ДОФ УКБ УСБ м. Донецька
МФО 334011 ОКПО 22005914
Фонд підтримки прогресивних реформ.

Просимо обов'язково вказати призначення перекладу - "Добровільні пожертвування (прізвище, ім`я, по батькові повністю) на будівництво будинку інформаційно-бібліотечного центру ДонНТУ".

тел. (062) 305-46-94
факс (062) 304-12-78


Aдреса приймальної комісії: Артема 58 (І корпус ДоНТУ), к.212
Тел.: (062) 301-08-89, 304-01-08
E-mail: pk@dgtu.donetsk.ua

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ
ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИМИ ПРОГРАМАМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРА
ДО ДЕРЖАВНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ
"ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ" У 2007 РОЦІ


1. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

1.1. До ДонНТУ та його відокремлених структурних підрозділів приймаються громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, мають відповідний освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та виявили бажання здобути вищу освіту.

До участі в конкурсі щодо зарахування на навчання за освітньо-кваліфікаційними програмами бакалаврів допускаються особи, які мають документ державного зразка про повну загальну середню освіту. Особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, мають право брати участь у конкурсі щодо зарахування на навчання із скороченим терміном підготовки бакалавра за умови вступу на відповідний напрям підготовки.

1.2. Підготовка іноземців та осіб без громадянства здійснюється згідно з Законом України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства", постановами Кабінету Міністрів України від 26.02.93 № 136 "Про навчання іноземних громадян в Україні" (із змінами) та від 05.08.98 № 1238 "Про затвердження Положення про прийом іноземців та осіб без громадянства на навчання до вищих навчальних закладів", Указом Президента України від 25.03.94 № 112 "Про заходи щодо розвитку економічного співробітництва областей України з суміжними прикордонними областями Російської Федерації". Іноземці, яким надаються державні стипендії за міжнародними договорами, загальнодержавними програмами, іншими міжнародними зобов'язаннями України, приймаються на навчання на підставі направлень Міністерства освіти і науки України в межах обсягів державного замовлення.

При прийомі на навчання осіб, які пред'являють (подають) документ іноземних держав про здобуту освіту, обов'язковою є процедура нострифікації документів про рівень освіти. Нострифікація документів проводиться Міністерс-твом освіти і науки України в установленому порядку протягом року після зарахування. Студенти, які не пройшли процедуру нострифікації документів в установлений термін, відраховуються із ДонНТУ.

Іноземці українського походження, які отримали направлення на навчання від офіційно зареєстрованих українських національно-культурних товариств, користуються такими самими правами, що й громадяни України, якщо вони були учасниками міжнародних олімпіад із загальноосвітніх предметів, вступне випробування з яких є профільним для вступу на обраний вступником напрям підготовки (з математики або хімії).

1.3. Прийом до ДонНТУ та його відокремлених структурних підрозділів на навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра здійснюється за конкурсом на підставі результатів вступних випробувань незалежно від джерел фінансування навчання.

1.4. Фінансування підготовки фахівців проводиться:
- за рахунок видатків Державного бюджету України та місцевих бюджетів - за державним замовленням;
- за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб.

2. ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ

2.1. Вступники подають особисто заяву про вступ до вищого навчального закладу, у якій вказують обраний напрям підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, факультет, форму та джерела фінансування навчання. При вступі на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра вступники можуть вказати в заяві до трьох напрямів підготовки, з яких не більше двох напрямів для вступу на навчання за державним замовленням. Напрями підготовки вказуються в заяві в порядку спадання пріоритету, який вступник визначає за власним бажанням.

До заяви вступники додають документ державного зразка про повну загальну середню освіту (документ про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень) і додаток до нього, за власним вибором оригінали або завірені ксерокопії; медичну довідку за формою 086-У (оригінал або її завірену копію); довідку про щеплення; 1 фотокартку розміром 3х4 см (при вступі на навчання без відриву від виробництва); копію трудової книжки (для осіб, які мають стаж роботи); довідку про ідентифікаційний номер; копію 1-ї та 2-ї сторінок паспорта та сторінок паспорта з відміткою про реєстрацію; два конверти з марками по Україні.

При вступі на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра вступники можуть подати за власним бажанням сертифікати 2007 року Українського центру оцінювання якості освіти з математики та укра-їнської мови (оригінали або завірені копії) або оригінали сертифікатів 2007 року Центру багатоетапного тестування Дон-НТУ з математики, хімії, української мови.

Для вступу на місця державного замовлення призери ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та учасники міжнародних олімпіад, які мають право на зарахування без вступних випробувань, подають оригінали всіх документів.

Паспорт (свідоцтво про народження для осіб, які за віком не мають паспорта), військовий квиток (посвідчення про приписку до призовної дільниці), оригінал документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього, оригінал медичної довідки за формою 086-У та оригінали сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти (при поданні їх копій) та документи, що дають право на пільги, вступники пред'являють особисто в терміни, визначені для подання документів.

Вступники також можуть додати грамоти з дисциплін вступних випробувань, посвідчення про закінчення навчально-виробничого комбінату за профілем спеціальності та інше.

Вступники, навчання яких фінансується за рахунок коштів юридичних або фізичних осіб, в разі отримання рекомендації до зарахування укладають договір, що гарантує повну компенсацію витрат на підготовку фахівця певного освітньо-кваліфікаційного рівня.

2.2. Особи, які беруть участь у конкурсі щодо зарахування до декількох вищих навчальних закладів або на декілька напрямів підготовки ДонНТУ, у п'ятиденний термін після складання вступних випробувань та оголошення списків осіб, рекомендованих до зарахування на навчання за державним замовленням, зобов'язані подати оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього та сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти до Приймальної комісії ДонНТУ (відбіркової комісії структурного підрозділу). Оригінали документа державного зразка про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, додатка до нього та сертифікатів зберігаються в ДонНТУ протягом усього терміна навчання. Особи, які в установлений термін (п'ять днів) не подали до Приймальної комісії ДонНТУ (відбі-ркової комісії структурного підрозділу) оригіналів документа державного зразка про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, додатка до нього та сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти, утрачають право зарахування на навчання за кошти Державного бюджету.

Для зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб вступник має право подати до Приймальної (відбіркової) комісії завірену ксерокопію документа державного зразка про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього, копії сертифікатів та медичної довідки за умови його одночасного навчання у ДонНТУ або іншому навчальному закладі за іншими освітньо-професійною програмою і формою навчання. Зазначені ксерокопії документів зберігаються у ДонНТУ протягом усього терміну навчання, разом з оригіналом довідки вищого навчального закладу, у якому зберігаються оригінали документів.

2.3. Особи, які вступають до ДонНТУ на підготовку, що фінансується з коштів державного бюджету, на умовах цільового прийому згідно з установленими квотами, додають направлення, видане відповідними органами управління обласних державних адміністрацій, а також міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, підприємствами, організаціями, установами, що уклали угоди з ДонНТУ відповідно до Закону України "Про статус i соціальний за-хист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

Особи, які не подали всі зазначені документи в установлені терміни, до вступних випробувань і участі в конкурсі щодо зарахування до ДонНТУ не допускаються.

3. ТЕРМІНИ ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ, ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ І ЗАРАХУВАННЯ

3.1. Прийом документів на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра здійснюється з 19 червня до 8 липня.

Додатковий прийом документів на навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб на вакантні місця також здійснюється з 6 до 17 серпня.

3.2. Вступні випробування для вступників на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра проводяться з 9 липня, зарахування на місця державного замовлення - не пізніше 1 серпня.

Зарахування осіб, фінансування підготовки яких проводиться за рахунок коштів юридичних або фізичних осіб, здійснюється до 30 серпня.

Зарахування до екстернату проводиться згідно з Положенням про організацію екстернату у вищих навчальних закладах України, затвердженим наказом Міністерства освіти України від 08.12.1995 № 340 і зареєстрованим у Міністерст-ві юстиції України 03.01.1996 за № 1/1026.

4. ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

4.1. Прийом на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра незалежно від фінансування підготовки проводиться на конкурсній основі за результатами вступних випробувань з профілюючої дисципліни та української мови.

Для осіб, які не атестовані з української мови, встановлюється конкурсне вступне випробування з російської мови.

Для вступників на напрями підготовки "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування", "Хімічна технологія" факультетів екології та хімічної технології та заочного профілюючою дисципліною є хімія, а для вступників на напрям підготовки "Інженерна механіка" факультету екології та хімічної технології - математика або хімія. Для вступників на всі інші напрями підготовки профілюючою дисципліною є математика.

Вступні випробування з профілюючої дисципліни проводяться в письмовій формі за тестовими технологіями, з української (російської) мови - у формі диктанту. Оцінювання знань на вступних випробуваннях з математики, хімії здійснюється за 12-бальною системою, з української (російської) мови - за заліковою системою ("зараховано"/"незараховано").

Для осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, при вступі на навчання із скороченим терміном підготовки бакалавра встановлюються фахові вступні випробування. Оцінювання знань на фахових вступних випробуваннях здійснюється за шкалою: "відмінно", "добре", "задовільно", "незадовільно".

4.2. При вступі на навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра як вступні випробування зараховуються результати зовнішнього оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти з математики та української мови, підтверджені сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти, а також результати багатоетапного тестування з математики, хімії, української мови, підтверджені сертифікатами Центру багатоетапного тестування ДонНТУ з результатами оцінювання знань в 2007 році.

Сертифікати з оцінками 1-3 бали (за 12-бальною шкалою оцінювання знань) не приймаються.

Абітурієнти, яким зараховані результати зовнішнього оцінювання або багатоетапного тестування як вступні випробування, беруть участь в загальному конкурсі щодо зарахування до ДонНТУ відповідно до правил прийому.

4.3. Випускники старшої школи (повна загальна середня освіта), які нагороджені золотою (срібною) медаллю, а також особи, які закінчили вищі навчальні заклади I-II рівнів акредитації та середні професійно-технічні навчальні заклади на базі основної школи з дипломом з відзнакою, які одержали на першому вступному випробуванні оцінки 10-12 балів (за 12-бальною шкалою оцінювання знань), звільняються від подальшого складання випробувань i рекомендуються до зарахування. Вступники, знання яких оцінені в 4-9 балів, продовжують складання вступних випробувань i беруть участь у загальному конкурсі.

4.4. При вступі на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра встановлюються такі особливі форми проведення випробувань:
- співбесіда з профілюючої дисципліни - для вступників на всі напрями підготовки денної форми навчання (крім напрямів підготовки факультету економіки та менеджменту при вступі на місця державного замовлення) та вступників на навчання без відриву від виробництва;
- попереднє багатоетапне тестування (обласний конкурс) з математики, хімії, української мови - для вступників на всі напрями підготовки денної форми навчання (крім напрямів підготовки факультету економіки та менеджменту при вступі на місця державного замовлення).

Особливі умови випробувань за наведеними вище формами встановлюються для вступників, які досягли високих успіхів у навчанні:
- випускників старшої школи (повна загальна середня освіта), нагороджених золотою (срібною) медаллю;
- випускників вищих навчальних закладів I і II рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладів, які отримали дипломи з відзнакою;
- випускників старшої школи, нагороджених похвальною грамотою "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів", якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільними є вступні випробування з цих предметів (математика або хімія);
- призерів конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук, III етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики або фізики (на напрями підготовки "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування", "Хімічна технологія", "Інженерна механіка" факультету екології та хімічної технології - з хімії; на напрями підготовки "Комп'ютерні науки", "Комп'ютерна інженерія", "Програмна інженерія" - також з інформатики) та призерів III етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності учнів випускних курсів професійно-технічних навчальних закладів;
- випускників системи довузівської підготовки ДонНТУ, а також випускників профорієнтаційних закладів, шкіл резерву гірничих інженерів, підготовчих курсів ДонНТУ (крім 1-місячних), коледжів, технікумів, училищ, професійно-технічних навчальних закладів, гімназій, ліцеїв, середніх загальноосвітніх шкіл, що входять до навчального комплексу на базі технічного університету або мають з ним відповідні угоди, якщо в документі про освіту випускників - оцінки тільки достатнього та високого рівня ("7" - "12" балів для випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти).

Кількість місць для цієї категорії осіб установлюється Приймальною комісією в межах 40% від загального обсягу державного замовлення, доведеного ДонНТУ (на напрями підготовки галузей знань "Природничі науки", "Інженерія", "Будівництво та архітектура", "Транспорт" - до 60% від загального обсягу державного замовлення).

Особливі умови випробувань у формі співбесіди з математики (хімії) встановлюються для осіб, яким Законом України "Про статус i соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" надане таке право.

4.5. Для випускників навчальних закладів, що входять до складу Донецького регіонального технічного комплексу, при вступі на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра Приймальною комісією проводяться попередні співбесіди згідно з п. 4.4 в терміни, які визначаються рішенням Приймальної комісії. Перелік напрямів підготовки, за якими здійснюється рекомендація до зарахування за результатами попередньої співбесіди, та кількість місць для цієї категорії осіб установлюється Приймальною комісією

4.6. Особи, які згідно з пп. 4.4, 4.5 мають право брати участь в співбесіді, особисто подають до Приймальної комісії ДонНТУ відповідну заяву, в якій вказують обраний напрям підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, факультет, форму та джерела фінансування навчання. Вступники мають право брати участь в співбесіді один раз.

4.7. Особи, які беруть участь у попередній співбесіді, за власним бажанням можуть брати участь у конкурсі щодо отримання рекомендації до зарахування з одержаними оцінками або відмовитися від оцінки попередньої співбесіди. У разі відмови такі особи мають право брати участь у співбесіді згідно з пп. 4.4, 4.6. Згода вступника з оцінкою попередньої співбесіди або відмова від неї оформлюється відповідною особистою заявою.

Особи, які отримали рекомендацію щодо зарахування до ДонНТУ за результатами багатоетапного тестування (обласного конкурсу) або попередньої співбесіди можуть брати участь в наступних етапах вступних випробувань (співбесіді, вступних випробуваннях у формі тестування) тільки в разі відмови від отриманої рекомендації. Така відмова оформлюється відповідною заявою вступника.

4.8. Вступні випробування з математики, хімії, української мови проводяться на основі програм вступних випробувань із загальноосвітніх предметів, які відповідають програмам загальноосвітніх навчальних закладів.

Програми фахових вступних випробувань затверджуються Головою Приймальної комісії ДонНТУ.

4.9. Рекомендуються до зарахування без вступних випробувань:
- учасники міжнародних олімпіад за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони були учасниками вищезгаданих олімпіад (математика або хімія);
- призери (особи, нагороджені дипломами І-ІІІ ступенів) IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони були учасниками вищезгаданих олімпіад (з математики або хімії). Якщо кількість поданих заяв від призерів ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін на певний напрям підготовки перевищує 50% від обсягу державного замовлення, доведеного вищому навчальному закладу на цей напрям підготовки, рекомендація щодо зарахування за рішенням Приймальної комісії може проводитись відповідно до пункту 4.4.

4.10. Дія пунктів 4.4, 4.9 стосовно учасників, призерів та переможців Всеукраїнських олімпіад і конкурсів поширю-ється відповідно тільки на учасників, призерів та переможців олімпіад, що проводилися Міністерством освіти і науки України, які під час проведення олімпіад (конкурсів) навчались у поточному навчальному році в 11,12-х класах старшої школи та на випускних курсах професійно-технічних навчальних закладів.

4.11. Особи, які не з'явились без поважних причин на вступне випробування в зазначений за розкладом час, знання яких на вступних випробуваннях було оцінено балами нижче середнього рівня (1-3 бали за 12-бальною шкалою), а також ті, які забрали документи після початку вступних випробувань, до участі в наступних вступних випробуваннях і в конкурсі не допускаються.

5. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ЗАРАХУВАННЯ

5.1. Рекомендація до зарахування на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра здійснюється за конкурсом відповідно до кількості балів, набраних на кожному виді вступних випробувань.

При рівній кількості балів переважне право на зарахування мають:
- особи, яким Законом України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні" надане таке право;
- особи, яким надане таке право відповідно до Указу Президента України від 21.02.2002 № 157 "Про додаткові заходи щодо посилення турботи про захисників Вітчизни, їх правового і соціального захисту, поліпшення військово-патріотичного виховання молоді"; - особи, які мають стаж роботи за фахом не менше одного року (для вступників на навчання без відриву від виробництва);
- випускники старшої школи (повна загальна середня освіта), нагороджені золотою (срібною) медаллю; випускники вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації або професійно-технічних навчальних закладів, які отримали дипломи з відзнакою;
- випускники профорієнтаційних закладів, шкіл резерву гірничих інженерів, підготовчих курсів ДонНТУ (крім 1-місячних), загальноосвітніх навчальних закладів, які входять до складу Донецького регіонального технічного комплексу на базі університету;
- випускники старшої школи, нагороджені похвальною грамотою "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів", якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільними є вступні випробування з цих предметів (математика або хімія);
- особи, які мають оцінки з алгебри, геометрії, української мови в документі про повну загальну середню освіту кращі за інших осіб, які беруть участь у конкурсі.

Рекомендація до зарахування за результатами вступних випробувань у формі тестування здійснюється за конкурсом на перший вказаний в заяві вступника напрям підготовки.

Якщо вступник у результаті конкурсного відбору не отримав рекомендацію до зарахування на перший вказаний в заяві напрям підготовки, він допускається до участі в конкурсі щодо отримання рекомендації до зарахування на вакантні місця на наступні за спаданням пріоритету напрями підготовки, які вказані в заяві.

5.2. Рекомендуються до зарахування поза конкурсом при одержанні вступних оцінок не нижче 4 балів за 12-бальною шкалою оцінювання знань:
- особи, яким Законом України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" надане таке право;
- діти-сироти та діти, які залишилися без піклування батьків;
- інваліди І та ІІ груп та діти-інваліди віком до 18 років, яким не протипоказане навчання за обраним напрямом підготовки;
- особи, яким Законом України "Про статус i соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" надане таке право;
- діти, чиї батьки загинули або стали інвалідами на вугледобувних підприємствах, при вступі на навчання за гірничими спеціальностями;
- діти військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань, працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків.

5.3. За рекомендацією органів охорони здоров'я та соціального захисту населення Приймальна комісія ДонНТУ розглядає питання про можливість зарахування понад державне замовлення за результатами співбесіди з правом навчання за місцем проживання інвалідів, які неспроможні відвідувати навчальний заклад, а також створює умови для проходження ними курсу навчання екстерном.

5.4. До зарахування на перший курс навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра на цільові місця за окремим конкурсом рекомендуються особи, які мають цільове направлення згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.06.99 № 1159 "Про підготовку фахівців для роботи в сільській місцевості".

Місця для цільового прийому виділяються рішенням Приймальної комісії відповідно до встановленої Міністерством і науки України квоти в межах обсягу підготовки за рахунок державного бюджету, але не більше 25% з кожного напряму підготовки.

Особи, які не рекомендовані до зарахування за цільовим прийомом, можуть брати участь у конкурсі на загальних засадах.

5.5. Особи, які вступають на навчання за скороченим терміном підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, рекомендуються до зарахування за умови можливості формування академічної групи в кількості не менше ніж 18 студентів. У разі неможливості формування академічної групи зазначеної кількості, абітурієнт, за його бажанням, може бути зарахований на іншу форму навчання за умови наявності вакантних місць.

6. ПРАВИЛА ПОДАННЯ І РОЗГЛЯДУ АПЕЛЯЦІЙ

Апеляційна заява на результати вступних випробувань у формі тестування, а також фахових вступних випробувань, подається в день проведення усного випробування або не пізніше наступного робочого дня після дня оголошення оцінки з письмового випробування. Порядок розгляду апеляцій встановлюється Приймальною комісією та оголошується до початку вступних випробувань.

Апеляції на результати вступних випробувань у формі співбесіди не приймаються.

7. ІНШІ УМОВИ

7.1. Абітурієнти, яких зараховано до ДонНТУ, повинні приступити до навчання 1 вересня 2007 року.

7.2. Особи, які без поважних причин не приступили до занять протягом 10 днів від дня їх початку, відраховуються з університету.

На звільнені при цьому місця може проводитися додаткове зарахування за конкурсом осіб, які успішно склали вступні випробування в ДонНТУ або в іншому вищому навчальному закладі відповідного рівня акредитації.

7.3. Усі питання, пов'язані з прийомом абітурієнтів до ДонНТУ та його відокремлених структурних підрозділів, вирішуються Приймальною комісією.

Адреса університету: 83000, м. Донецьк, вул. Артема, 58.

Телефон приймальної комісії:

301-08-89, 304-01-08
Горлівський автомобільно-дорожній інститут: 84600, м. Горлівка Донецької обл., вул. Кірова, 51;
Красноармійський індустріальний інститут: 85300, м. Красноармійськ Донецької обл., пл. Шибанкова, 2.

Відповідальний за випуск - відповідальний секретар приймальної комісії Селівра С.О.



ПЕРЕЛІК НАПРЯМІВ ПІДГОТОВКИ ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНОГО РІВНЯ БАКАЛАВРА

 

I. ДЕННА ФОРМА НАВЧАННЯ
Базовий університет, факультети:

ГЕОТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ (ФГіУВ)

Напрям підготовки - 6.050301 "Гірництво" (загальний ліцензований обсяг - 385 ос.)
1 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин (РКК) /Е/ 90 oc.
2 7.090301 Геомеханічні процеси гірничого виробництва (РККг) 25 ос.
3 7.090301 Охорона праці в гірничому виробництві (ОПГ) 25 ос.

Напрям підготовки - 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" (загальний ліцензований обсяг - 175 ос.) ":
4 7.070801 Екологія в гірництві (ЕГС) 23 ос.

Напрям підготовки - 6.030601 "Менеджмент"" (загальний ліцензований обсяг - 225 ос.):
5 7.050201 Менеджмент організацій (у базових галузях промисловості) (МОП) *)
6 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація - Менеджмент організацій природоохоронної діяльності (МПД) *)
7 7.050206 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємства (у базових галузях промисловості) (МЕД) *)

ГІРНИЧО-ГЕОЛОГІЧНИЙ (ГГФ)

Напрям підготовки - 6.040103 "Геологія" (ліцензований обсяг - 30 ос.):
1 7.070701 Геологія. Спеціалізація - Геологічна зйомка, пошук та розвідка (ГР) /Е/ 15 ос.
2 7.070701 Економічна геологія (ГРЕ) /Е/ *)

Напрям підготовки - 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" (загальний ліцензований обсяг - 175 ос.)
3 7.070801 Екологічна геологія (ЕГ) /Е/ 23 ос.

Напрям підготовки - 6.080101 "Геодезія, картографія та землевпорядкування" (ліцензований обсяг - 110 ос.)
4 7.070901 Геодезія (ІГ) /Е/ 15 ос.
5 7.070904 Землевпорядкування та кадастр (ЗК) 30 ос.
6 7.070908 Геоінформаційні системи та технології (ГІС) /Е/ 20 ос.

Напрям підготовки - - 6.050301 "Гірництво"" (загальний ліцензований обсяг - 385 ос.):
7 7.090303 Шахтне і підземне будівництво (Ш) /Е/ 25 ос.
8 7.090306 Буріння. (БС) /Е/ 20 ос.
9 7.090306 Технологія та техніка розвідки родовищ корисних копалин (ТТР) /Е/ 20 ос.
10 7.090307 Маркшейдерська справа (М) /Е/ 25 ос.
11 7.090306 Шахтне і підземне будівництво (прискорена підготовка) (Шпр) *)

ЕНЕРГОМЕХАНІКИ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ (ФЕМА)

Напрям підготовки - 6.050502 "Інженерна механіка" (загальний ліцензований обсяг - 330 ос.)
1 7.090209 Гідравлічні і пневматичні машини (ГПМ) 20 ос.
2 7.090214 Підйомнотранспортні, будівельні, дорожні і меліоративні машини і обладнання (ПТМ) 20 ос.
3 7.090216 Гірниче обладнання (МАШ) /Е/ 15 ос.
4 7.090216 Комп'ютерне проектування мехатронного гірничого обладнання (КПМО) 20 ос.
5 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого та гірничо-збагачувального обладнання (ЕМК) /Е/ 35 ос.

Напрям підготовки - 6.050202 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" (ліцензований обсяг - 100 ос.)
6 7.092501 Автоматизоване управління технологічними процесами (АУП) /Е/ 45 ос.
7 7.092501 Автоматизоване управління технологічними процесами та виробництвами чорної та кольорової металургії (АУП-М) 10 ос.
8 7.092204 Автоматизоване управління технологічними процесами (прискорена підготовка) (АУПпр) *)

Напрям підготовки - 6.050702 "Електромеханіка" (загальний ліцензований обсяг - 155 ос.)
9 7.092204 Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв (ЕМО) /Е/ 20 ос.
10 7.092204 Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв (прискорена підготовка) (ЕМОпр) *)

Напрям підготовки - 6.050303 "Переробка корисних копалин" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
10 7.090302 Збагачення корисних копалин (ЗКК) /Е/ 30 ос.

МЕХАНІЧНИЙ (МЕХФ)

Напрям підготовки - - 6.050503 "Машинобудування" (ліцензований обсяг - 125 ос.)
1 7.090202 Технологія машинобудування (ТМ) /Е/ 50 ос.
2 7.090203 Металорізальні верстати та системи (МВС) /Е/ 50 ос.
Напрям підготовки - 6.050502 "Інженерна механіка" (загальний ліцензований обсяг - 330 ос.)
3 7.090218 Металургійне обладнання (МЕХ) /Е/ 45 ос.

ФІЗИКО-МЕТАЛУРГІЙНИЙ (ФМФ)

Напрям підготовки - 6.050403 "Інженерне матеріалознавство" (ліцензований обсяг - 80 ос.)
1 7.090101 Прикладне матеріалознавство (ПМ) 18 ос.
2 7.090104 Металознавство (МТ) /Е/ 15 ос.

Напрям підготовки - 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" (загальний ліцензований обсяг - 175 ос.)
3 7.070801 Екологія металургії (ЕКМ) 19 ос.

Напрям підготовки - 6.050401 "Металургія" (ліцензований обсяг - 230 ос.)
4 7.090401 Металургія чорних металів (МЧМ) /Е/ 60 oc.
5 7.090402 Металургія кольорових металів (МКМ) 20 ос.
6 7.090404 Обробка металів тиском (ОМТ) /Е/ 40 ос.
7 7.090406 Промислова теплотехніка (ПТТ) 20 ос.
8 7.090412 Термічна обробка металів (ТО) 15 ос.

Напрям підготовки – 6.050601 "Теплоенергетика" (ліцензований обсяг - 115 ос.)
9 7.090510 Теплоенергетика. (ТП) /Е/ 25 ос.
10 7.090521 Теплові електричні станції (ТЕС) 20 ос.
11 7.000008 Енергетичний менеджмент (ЕНМ) 25 ос.

ЕКОЛОГІЇ І ХІМІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ (ФЕХТ)

Напрям підготовки – 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" (загальний ліцензований обсяг - 175 ос.)
1 7.070801 Управління екологічною безпекою. (ЕП) /Е/ 19 ос.
2 7.070801 Екологія хімічних виробництв (ОС) /Е/ 22 ос.

Напрям підготовки – - 6.050502 "Інженерна механіка" (загальний ліцензований обсяг - 330 ос.)
3 7.090220 Експлуатація і проектування хіміко-технологічних комплексів (МХП) /Е/ 23 ос.
4 Обладнання природоохоронних технологій (ОПТ) 22 ос.

Напрям підготовки – - 6.051301"Хімічна технологія" (ліцензований обсяг - 110 ос.):
5 7.091604 Хімічна технологія палива і вуглецевих матеріалів (ХТ) /Е/ 30 ос.
6 7.091605 Хімічна технологія високомолекулярних сполук (ТХВ) 30 ос.
7 7.091606 Хімічна технологія тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів (ТТМ) /Е/ 25 ос.

ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ (ЕТФ)

Напрям підготовки – 6.050701 "Електротехніка та електротехнології" (ліцензований обсяг - 190 ос.)
1 7.090601 Електричні станції (ЕС) /Е/ 40 ос.
2 7.090602 Електричні системи і мережі (ЕСіМ) /Е/ 20 ос.
3 7.090603 Електротехнічні системи електроспоживання (ЕСЕ) /Е/ 75 ос.

Напрям підготовки – 6.050702 "Електромеханіка" (загальний ліцензований обсяг - 155 ос.)
4 7.092203 Електромеханічні системи автоматизації та електропривод (ЕАПУ) /Е/ 75 ос.

ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ТА ІНФОРМАТИКИ (ФОТІ))

Напрям підготовки – 6.030502 "Економічна кібернетика" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
1 7.050101 Економічна кібернетика (ЕКІ)) 18 ос.

Напрям підготовки – 6.050103 "Програмна інженерія" (ліцензований обсяг - 105 ос.)
2 7.080403 Програмне забезпечення автоматизованих систем (ПС) /Е/ 50 ос.
Напрям підготовки - 6.050101 "Комп'ютерні науки" (загальний ліцензований обсяг - 170 ос.)
3 7.080407 Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг (КЕМ) 20 ос.
4 7.080407 Програмування медіасистем і комп'ютерний дизайн 10 ос.

Напрям підготовки – 6.050102 "Комп'ютерна інженерія" (загальний ліцензований обсяг - 225 ос.)
5 7.091501 Комп’ютерні системи та мережі (КС) /Е/ 50 ос.
6 7.091502 Системне програмування (СП) 40 ос.

КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА АВТОМАТИКИ (ФКІТА)

Напрям підготовки – - 6.050101 "Комп'ютерні науки" (загальний ліцензований обсяг - 170 ос.)
1 7.080401 Інформаційні управляючі системи та технології (ІУС) /Е/ 50 ос.

Напрям підготовки – 6.050802 "Електронні пристрої та системи" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
2 7.090803 Електронні системи (ЕлС) /Е/ 20 oc.

Напрям підготовки – 6.051003 "Приладобудування" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
3 7.090902 Наукові, аналітичні та екологічні прилади і системи (НАП) 20 ос.

Напрям підготовки – 6.050201 "Системна інженерія (ліцензований обсяг - 65 ос.)
4 7.091401 Системи управління і автоматики (СУА) /Е/ 35 ос.

Напрям підготовки – 6.050102 "Комп'ютерна інженерія" (загальний ліцензований обсяг - 225 ос.)
5 7.091503 Спеціалізовані комп’ютерні системи. Спеціалізація – Комп’ютерні системи медичної та технічної діагностики (КСД) 25 ос.

Напрям підготовки – 6.050903 "Телекомунікації" (ліцензований обсяг - 110 ос.)
6 7.092401 Телекомунікаційні системи та мережі (ТКС) 50 ос.

РАДІОТЕХНІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ (РТФ)

Напрям підготовки – 6.050901 "Радіотехніка" (ліцензований обсяг - 75 ос.)
1 6.090700 Радіоелектронні пристрої, системи та комплекси (РЕС) 20 ос.

6.170102 "Системи технічного захисту інформації" (ліцензований обсяг - 75 ос.)
2 6.160100 Захист інформації з обмеженим доступом та автоматизація її обробки (ТЗІ) **) 20 ос.

ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ (ФЕМ)

Напрям підготовки – 6.030501 "Економічна теорія" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
1 7.050101 Економічна теорія (ЕТ) 15 ос.
Напрям підготовки - 6.030503 "Міжнародна економіка" (ліцензований обсяг - 60 ос.)
2 7.050103 Міжнародна економіка.– Європейські студії (ЕМ) 18 ос.
Напрям підготовки - 6.030508 "Фінанси і кредит" (ліцензований обсяг - 90 ос.)
3 7.050104 Фінанси (ЕФ) 19 ос.
Напрям підготовки - 6.030509 "Облік і аудит" (ліцензований обсяг - 80 ос.)
4 7.050106 Облік і аудит (ОА) /Е/ 18 ос.
Напрям підготовки - 6.030504 "Економіка підприємства" (ліцензований обсяг - 155 ос.)
5 7.050107 Економіка підприємства (ЕПР) /Е/ 19 ос.
6 7.050107 Економіка добувної промисловості (ЕГП) 18 ос.
7 7.050107 Економіка підприємства - Інформаційне забезпечення та правове регулювання (ЕПІ) *)
Напрям підготовки - 6.030507 "Маркетинг" (ліцензований обсяг - 55 ос.)
8 7.050108 Маркетинг (ЕПМ)  10 ос.
Напрям підготовки - 6.030505 "Управління персоналом та економіка праці (ліцензований обсяг - 50 ос.)
9 7.050109 Управління персоналом і економіка праці (УПЕП) 10 ос.

Напрям підготовки – 6.030601 "Менеджмент" (загальний ліцензований обсяг - 225 ос.)
10 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація – Організаційно-економічне та правове забезпечення діяльності підприємств (МП) /Е/ 20 чел.
11 7.050206 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємства (ЗЕД) 10
12 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація – Менеджмент в спорті (СМ) *)

Напрям підготовки - 6.030101 "Соціологія"
13 Соціологія ***)


Денна форма навчання Філії

ГОРЛІВСКИЙ АВТОМОБІЛЬНО-ДОРОЖНІЙ ІНСТИТУТ

ФАКУЛЬТЕТ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ (АТР)

Напрям підготовки – 6.030502 "Економічна кібернетика" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
1 7.050102 Економічна кібернетика (ЕКІ) 18 ос.

Напрям підготовки – 6.070106 "Автомобільний транспорт" (ліцензований обсяг - 115 ос.)
2 7.090258 Автомобілі та автомобільне господарство (АТР) /Е/ 75 ос.

Напрям підготовки – 6.070101 "Транспортні технології (за видами транспорту)" (ліцензований обсяг - 135 ос.)
3 7.100401 Організація та регулювання дорожнього руху (ОДР) 25 ос.
4 7.100403 Організація перевезень та управління на транспорті (ОПУТ) 50 ос.

ФАКУЛЬТЕТ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ (АДД)

Напрям підготовки – 6.030601 "Менеджмент" (ліцензований обсяг - 80 ос.)
1 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація - Будівництво автомобільних доріг (МО) 50 ос.

Напрям підготовки – - 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
2 7.070801 Екологія будівництва (ЕОНС) 25 ос.

Напрям підготовки – - 6.060101 "Будівництво" (ліцензований обсяг - 85 ос.)
3 7.092105 Автомобільні дороги та аеродроми (АД) /Е/ 50 ос.

 

КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ

Напрям підготовки – 6.030504 "Економіка підприємства" (ліцензований обсяг - 35 ос.)
1 7.050107 Економіка підприємства (ЕПР) 8 ос.
2 7.050107 Економіка гірничих підприємств (ЕГП) 7 ос.

Напрям підготовки – 6.030601 "Менеджмент" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
3 7.050201 Менеджмент організацій (МП) 25 ос.

Напрям підготовки – 6.050502 "Інженерна механіка" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
4 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого і гірничо-збагачувального обладнання (ЕМК) 15 ос.

Напрям підготовки – 6.050301 "Гірництво" (ліцензований обсяг - 80 ос.)
5 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин (РКК) 25 ос.
6 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин. Спеціалізація – Охорона праці в гірничому виробництві (ОПГ) 20 ос.

Напрям підготовки – 6.050702 "Електромеханіка" (ліцензований обсяг - 25 ос.)
7 7.092204 Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв (ЕМО) 12 ос.


ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ
Базовий університет:

ЗАОЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ (ЗФ)

Напрям підготовки – 6.030509 "Облік і аудит" (ліцензований обсяг - 70 ос.)
1 7.050106 Облік і аудит (ОА) 10 ос.

Напрям підготовки – 6.030504 "Економіка підприємства" (ліцензований обсяг - 145 ос.)
2 7.050107 Економіка підприємства (ЕПР) 8 ос.
3 7.050107 Економіка гірничих підприємств (ЕГП) 6 ос.
4 7.050107 Маркетинг підприємств (ЕПМ) *)
Напрям підготовки - 6.030508 "Фінанси і кредит" (ліцензований обсяг - 110 ос.)
5 7.050104 Фінанси (ЕФ) *)
Напрям підготовки - 6.030505 "Управління персоналом та економіка праці (ліцензований обсяг - 50 ос.)
6 7.050109 Управління персоналом і економіка праці (УПЕП) *)

Напрям підготовки – 0502 "Менеджмент":
7 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація – Організаційно-економічне та правове забезпечення діяльності підприємств (МП) 8 ос.
8 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація – Менеджмент організацій природоохоронної діяльності (МПД) *)
9 7.050206 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємства (ЗЕД) *)

Напрям підготовки – 0804 “Комп'ютерні науки”:
10 7.080401 Інформаційні управляючі системи та технології (ІУС) 8 ос.
Напрям підготовки - 6.050103 "Програмна інженерія" (ліцензований обсяг - 105 ос.)
11 7.080403 Програмне забезпечення автоматизованих систем (ПС) *)

Напрям підготовки – 6.050903 "Телекомунікації" (ліцензований обсяг - 110 ос.)
12 7.092401 Телекомунікаційні системи та мережі (ТКС) *)

Напрям підготовки – 6.050503 "Машинобудування" (ліцензований обсяг - 115 ос.)
13 7.090202 Технологія машинобудування (ТМ) 8 ос.
14 7.090202 Технологія машинобудування (прискорена підготовка) (ТМпр) *)

Напрям підготовки – 6.050502 "Інженерна механіка" (загальний ліцензований обсяг - 330 ос.)
15 7.090216 Гірниче обладнання (МАШ) 8 ос.
16 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого та гірничо-збагачувального обладнання (ЕМК) 8 ос.
17 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого та гірничо-збагачувального обладнання (прискорена підготовка) (ЕМКпр) *)
18 7.090218 Металургійне обладнання (прискорена підготовка) (МЕХпр) *)

Напрям підготовки – 6.050301 "Гірництво" (загальний ліцензований обсяг - 360 ос.)
19 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин (РКК). 12 ос.
20 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин (прискорена підготовка) (РККпр) *)
21 7.090306 Буріння (БС) *)
22 7.090303 Шахтне і підземне будівництво (Ш) *)
23 7.090303 Шахтне і підземне будівництво (прискорена підготовка) (Шпр) *)
24 7.090307 Маркшейдерська справа (М) *)

Напрям підготовки - 6.050303 "Переробка корисних копалин" (загальний ліцензований обсяг - 50 ос.)
25 7.090302 Збагачення корисних копалин (ЗКК) 8 ос.

Напрям підготовки – - 6.050601 "Теплоенергетика" (ліцензований обсяг - 90 ос.)
26 7.090510 Теплоенергетика (ТП) 7 ос.
27 7.090510 Теплоенергетика(прискорена підготовка)(ТПпр) *)

Напрям підготовки - 6.050701 "Електротехніка та електротехнології" (загальний ліцензований обсяг - 245 ос.)
28 7.090602 Електричні системи та мережі (ЕСіМ) 10 ос.
29 7.090602 Електричні системи та мережі (прискорена підготовка) (ЕСіМпр) *)
30 7.090603 Електротехнічні системи електроспоживання (ЕСЕ) 8 ос.

Напрям підготовки – 6.050802 "Електронні пристрої та системи" (загальний ліцензований обсяг - 50 ос.)
31 7.090803 Електронні системи (ЕлС) 8 ос.

Напрям підготовки – 6.050201 "Системна інженерія (ліцензований обсяг - 50 ос.)
32 7.091401 Системи управління і автоматики (СУА) 10 ос.

Напрям підготовки – 6.050102 "Комп'ютерна інженерія" (ліцензований обсяг - 205 ос.)
33 7.091501 Комп'ютерні системи та мережі (КС) *)

Напрям підготовки – 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" (ліцензований обсяг - 160 ос.)
34 7.070801 Екологія хімічних виробництв (ОС) 5 ос.

Напрям підготовки – 6.051301"Хімічна технологія" (ліцензований обсяг - 95 ос.)
35 7.091604 Хімічна технологія палива і вуглецевих матеріалів (ХТ) *)
36 7.091604 Хімічна технологія тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів (прискорена підготовка) (ТТМпр) *)

Напрям підготовки – 6.050202 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" (загальний ліцензований обсяг - 100 ос.)
37 7.092501 Автоматизоване управління технологічними процесами (АУП) 10 ос.


ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ
Філії

ГОРЛІВСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬНО-ДОРОЖНІЙ ІНСТИТУТ

Напрям підготовки – 6.030502 "Економічна кібернетика" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
1 7.050102 Економічна кібернетика (ЕКІ) 10 ос.

Напрям підготовки – 6.030601 "Менеджмент" (ліцензований обсяг - 80 ос.)
2 7.050201 Менеджмент організацій. Спеціалізація - Будівництво автомобільних доріг” (МО) 4 ос.

Напрям підготовки – 6.070106 "Автомобільний транспорт" (ліцензований обсяг - 115 ос.)
3 7.090258 Автомобілі та автомобільне господарство (АТР) 15 ос.

Напрям підготовки – 6.070101 "Транспортні технології (за видами транспорту)" (ліцензований обсяг - 135 ос.)
4 7.100400 Організація та регулювання дорожнього руху (ОДР) 5ос.
5 7.100403 Організація перевезень та управління на транспорті (ОПУТ) 10ос.

 

КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ

Напрям підготовки – 6.030504 "Економіка підприємства" (ліцензований обсяг - 35 ос.)
1 7.050107 Економіка підприємства (ЕПР) 20 ос.
2 7.050107 Економіка підприємства Спеціалізація – Економіка гірничих підприємств (ЕГП) 10 ос.
Напрям підготовки - 6.030509 "Облік і аудит" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
3 7.050106 Облік та аудит (ОА) 20 ос.

Напрям підготовки – 6.030601 "Менеджмент" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
4 7.050201 Менеджмент організацій (МП) 20 ос.

Напрям підготовки – 6.050502 "Інженерна механіка" (ліцензований обсяг - 50 ос.)
5 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого і гірничо-збагачувального обладнання (ЕМК) 15 ос.
6 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого та гірничо-збагачувального обладнання (прискорена підготовка) (ЕМКпр) *)

Напрям підготовки – 0903 "Гірництво":
7 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин (РКК) 15 ос.
8 7.090301 Розробка родовищ корисних копалин (прискорена підготовка) (РККпр) *)
9 7.090301 Охорона праці в гірничому виробництві (ОПГ) 15 ос.

Напрям підготовки – - 6.050702 "Електромеханіка" (ліцензований обсяг - 25 ос.)
10 7.092204 Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв (ЕМО) 12 ос.

 

ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ (з наданням додаткових денних освітніх послуг)
Базовий університет:

ФАКУЛЬТЕТ ЕНЕРГОМЕХАНІКИ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ (ФЕМА)

Напрям підготовки – - 6.050502 "Інженерна механіка" (загальний ліцензований обсяг - 330 ос.)
1 7.090216 Енергомеханічні комплекси гірничого та гірничо-збагачувального обладнання (прискорена підготовка) (ЕМКоз) *)

Напрям підготовки – 6.050202 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" (загальний ліцензований обсяг - 100 ос.)
2 7.092501 Автоматизоване управління технологічними процесами (прискорена підготовка) (АУПоз) *)

Напрям підготовки – 6.050702 "Електромеханіка" (загальний ліцензований обсяг - 125 ос.)
3 7.092204 Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв (прискорена підготовка) (ЕМОоз) *)

Напрям підготовки – 6.050303 "Переробка корисних копалин" (загальний ліцензований обсяг - 50 ос.)
4 7.090302 Збагачення корисних копалин (прискорена підготовка) (ЗККоз) *)

ФАКУЛЬТЕТ ЕКОЛОГІЇ І ХІМІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ (ФЕХТ)

Напрям підготовки – 6.050502 "Інженерна механіка" (загальний ліцензований обсяг - 330 ос.)
1 7.090220 Експлуатація і проектування хіміко-технологічних комплексів (прискорена підготовка) (МХПоз) *)

ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ (ЕТФ)

Напрям підготовки – 6.050701 "Електротехніка та електротехнології" (загальний ліцензований обсяг - 245 ос.)
1 7.090603 Електротехнічні системи електроспоживання (прискорена підготовка) (ЕСЕоз) *)
2 7.090601 Електричні станції (ЕС) (прискорена підготовка) (ЕСоз) *)

Напрям підготовки – 6.050702 "Електромеханіка" (ліцензований обсяг - 125 ос.)
3 7.092203 Електромеханічні системи автоматизації та електропривод (прискорена підготовка) (ЕАПУоз) *)

ФАКУЛЬТЕТ КОМП'ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА АВТОМАТИКИ (ФКІТА)

Напрям підготовки – 6.050101 "Комп'ютерні науки" (загальний ліцензований обсяг - 140 ос.)
1 Інформаційні управляючі системи та технології (прискорена підготовка) (ІУСоз) *)

Напрям підготовки – 6.050802 "Електронні пристрої та системи" (загальний ліцензований обсяг - 50 ос.)
2 Електронні системи (прискорена підготовка) (ЕлСоз) *)

Напрям підготовки – - 6.050903 "Телекомунікації" (загальний ліцензований обсяг - 110 ос.)
3 Телекомунікаційні системи та мережі (прискорена підготовка) (ТКСоз) *)

 

*) Прийом на спеціальність здійснюється тільки на умовах повної оплати навчання.

**) Прийом на спеціальність здійснюється тільки для громадян України.

***) Обсяги державного замовлення будуть встановлені відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України.

Примітка: Обсяги прийому можуть змінюватися в залежності від контрольних показників державного замовлення. Вартість навчання за рахунок коштів фізичних (юридичних) осіб встановлена для денної форми від 3200 до 3950 грн./семестр, для заочної форми - від 1600 до 2000 грн./семестр.





© Інформаційний центр Донецького національного технічного університета E-mail: ic@dgtu.donetsk.ua